Jump to content

cpop

Membru
  • Content Count

    263
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

2 Followers

About cpop

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/26/1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Pitesti
  • Interests
    calculatoare, auto
  • Din
    Pitesti
  • Auto
    ex-DW; ex-Dacia
  • Model
    ex-Cielo, ex-Logan
  • An
    1997; 2009
  1. Trebuie sa refac zugraveala interioara, in urma catorva click-uri am dat de sistemul AktivTherm. L-a folosit cineva? Sincer, mi se pare cam scump 9 eur/mp. Ca solutie tehnica, convectia si conductia nu sunt punctele forte ale sistemului. Deci trebuie si izolatie exterioara (fatada placata / vata minerala, respectiv expandat grafitat cu tencuiala). Orice idee m-ar putea ajuta. Multumesc.
  2. cpop

    Bancuri

    In SUA se organizează o competiţie pentru cele mai adecvate definiţii ale unor termeni contemporani. Pentru competiţia din 2010 termenul de definit a fost “political correctness”, “corectitudinea politică”. Câştigătorul a scris următoarele: “Corectitudinea politică este o doctrină, cultivată de o minoritate delirantă, ilogică, şi promovată rapid de mainstream media (mass-media oficiale) lipsite de scrupule, care susţin afirmaţia cum că este întrutotul posibil să apuci o bucată de rahat de partea curată.”
  3. cpop

    Bancuri

    O tipa merge intr-o delegatie de servici la sute de kilometri departare de casa. Ajunge la hotel, se face comoda, insa pentru ca se simtea singura si cu o senzatie de libertate pe care nu a mai simtit-o niciodata decide sa apeleze la compania unui barbat. Isi aminteste ca primise un pliant cu o reclama la o firma ce ofera o astfel de companie asa ca ridica receptorul si formeaza numarul. O voce senzuala de barbat se aude la celalalt capat al firului: El: – Alo… Ea: – Buna! Sun de la hotelul “Libertador”, camera 421. El: – Da, da. Ea: – Am citit pe brosura ca stiti sa faceti masaje si adevarul e ca am nevoie sa veniti in camera la mine sa imi faceti un masaj relaxant cu uleiuri si esente aromate…. Nu, stati, de fapt in realitate vreau sa facem sex. Am chef sa facem sex salbatic pana dimineata. Vreau sa o facem pe pat, la dus, pe podea, pe balcon, pe coridor… Vreau sa scap de inhibitii, sa ma simt umilita, sa iti arat ce curva pot fi. Da, vorbesc serios, adu cat mai multe feluri de jucarii, de obiecte ale placerii, ca sa ne asiguram ca vom ramane treji toata noaptea. Vreau sa ma legi de pat, sa ma mangai pe corp cu tot ce vrei, sa ne atingem unul pe altul… cu limba sau cu ce vrei tu… Cum ti se pare…? Mai mult, poti veni si cu niste prieteni, vreau sa…. El: – Adevarul e ca suna fantastic! Dar, doamna, eu sunt receptionerul... pentru a face apeluri externe trebuie intai sa apasati tasta 9… Ea, după sex oral, vrea să-l sărute. El încearcă să se eschiveze… - Ciudaţi sunteţi voi, bărbaţii. După voi vă este greaţă, după alţii, nu…
  4. cpop

    Bancuri

    O baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si ii promite ca o sa mai traiasca 35 de ani, pentru ca a fost credincioasa. A doua zi - baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting, liposuction, silicoane, vopsea blonda, etc... Ce mai, dupa doua zile cu banii de inmormantare era ca Pamela Anderson! Iese din clinica si o calca un autobuz. La poarta Raiului intreaba: - Doamne, daca mi-ai mai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat? - Nu te-am mai recunoscut!
  5. Termostatul de ambient (interior) hotaraste cand este cazul sa porneasca centrala - temperatura a scazut sub valoarea de referinta. Temperatura citita de senzorul exterior, pe baza curbei de incalzire (selectatata la panoul de control al centralei) determina cu ce temperatura va pleca apa pe circuitul de incalzire catre calorifere.
  6. Azi dimineata pe A1, km 66, sensul Pitesti-Bucuresti, am intrat in depasirea unui TIR, moment in care soferul depasit semnalizeaza stanga! Reduc viteza si am timp sa trec in spatele lui - pe jumatate din banda a doua se odihnea un alt TIR care trecuse prin parapetii care despart sensurile si care nu era semnalizat; nici macar avariile sau faza scurta!! Nu am numarul de imnatriculare (era murdar) al celui care m-a salvat, pot doar sa MULTUMESC!
  7. de pe evz.ro Se vor monta si in zona km 70 - iesirea spre Gaesti - Petresti (suportii metalici sunt deja pe pozitie). Interesant este ca la km 22 este un singur suport pe sens, la km. 70 sunt cate doua randuri de suporti pe sens.
  8. Un articol despre "nasterea" Transalpina: http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/documentar/avocatul-care-i-a-scapat-pe-tarani-de-camatari-208699.html De retinut: s-a lucrat intre 1934 si 1939... aproximativ 1600 muncitori.
  9. Parca era vorba de o centrala in condensare, unde fumul iese destul de rece. Nu rezolvi cu izolare, mai repede instalezi un ventilator pentru cos de fum. Se monteaza pe cos, este actionat de vant. Nu am timp sa caut un link.
  10. cpop

    Bancuri

    Base in masina cu SPP-istul. Intr-un sat calca o gaina. Base: Las` ca vorbesc eu cu taranul si ii explic ca a fost un accident nefericit. O sa ma inteleaga - doar sunt presedintele tarii. Dupa cinci minute Base se intoarce batut mar. Pleaca in tromba mai departe. In satul urmator masina calca un porc. SPP-istul: Sefu`, las-ca merg eu la taran sa-i explic. Dupa zece minute se intoarce cu doua damigene de vin si o putina de branza. Base. -Ce i-ai spus, ma? SPP-ul: - Ca sunt soferul presedintelui si ca l-am omorat pe porc. M-a pupat si mi-a dat astea. * Scotia. Razboi intre doua cetati. De la prima cetate zboara o ghiulea, de la a doua cade o bucata de zid. De la a doua cetate zboara o ghiulea, de la prima cade un zid. Si tot asa o saptaman intreaga. La un moment dat, insa, liniste totala. De la prima cetate se aude: - Baaaaaa, de ce nu mai trageti? De la a doua cetate se raspunde: - Nu putem, ghiuleaua e la voi!
  11. cpop

    Vacanta In Bulgaria

    Ieri m-am intors din Albena. Am ales ruta Bucuresti - A2 - Cernavoda - Rasova - Ion Corvin - Adamclisi - Sipote - Negru Voda - General Toshevo - Albena. Drumul (calitativ) e peste asteptari (adica bun) in Dobrogea si foarte bun in Bulgaria. Cu observatia ca trebuie sa tipariti o harta pentru Toshevo, nu sunt indicatoare rutiere... In Rasova exista portiuni unde nivelul apei pare sa fie peste nivelul drumului (noroc cu digul), deci sa va interesati daca ruta nu este blocata. Ca timp, 2,5 ore intre Cernavoda si Negru Voda (mers legal). Inca maxim o ora in Bulgaria (tot legal) - dar o harta este obligatorie pentru Toshevo. In Adamclisi nu ratati Tropaeum Traiani... (vizibil de departe). Iar pe sosea atentie la iepuri si la broaste testoase. Masinile sunt rare in Dobrogea si absente in Bulgaria.
  12. cpop

    Bancuri

    Într-o dimineaţă, stăpânitorul unei cetăţi fu trezit de nişte strigăte care se auzeau din piaţă: „Hai la mere! Mere dulci cum n-aţi mai gustat!”. Ridicându-se indispus din pat şi privind pe fereastră, văzu un târgoveţ ce vindea, într-adevăr, mere, înconjurat de o mulţime de muşterii. „Trebuie să fie tare bune merele alea”, îşi spuse mai-marele cetăţii şi, făcându-i-se poftă, îl chemă pe primul său sfetnic şi îi porunci: „Ia cinci galbeni şi mergi în piaţă să cumperi mere de la târgoveţul acela”. Primul sfetnic îl chemă pe paharnic şi îi spuse: „Uite patru galbeni, du-te şi cumpără mere”. Paharnicul se adresă, la rândul său, stolnicului: „Poftim trei galbeni, de care să cumperi mere de la târgoveţul acela”. Stolnicul îl chemă pe primul străjer îi dădu doi galbeni şi îl trimise în piaţă. Acesta dădu un galben unui străjer din subordine, iar acela se duse la târgoveţ şi îi luă la rost: „Hei, ce tot strigi aşa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetăţii, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ţi confisc căruţa asta cu mere”. Zis şi făcut. Întors la şeful său, străjerul se lăudă: „Am făcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpărat o jumătate din căruţa cu mere a tărgoveţului”. Primul străjer merse la stolnic: „M-am târguit şi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuşit să cumpăr un sac cu mere!”. Stolnicul - repede la paharnic: „Cu trei galbeni am luat o tolbă întreagă cu mere”. Paharnicul dosi jumătate din cantitate şi apoi merse la primul sfetnic: „Iată, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere”. Iar primul sfetnic se înfăţişă dinaintea stăpînitorului cetăţii şi glăsui: „Măria ta, iată, am îndeplinit porunca. Numai că de acei cinci galbeni n-am reuşit să târguiesc decât cinci mere”. Mai-marele cetăţii muşcă dintr-un măr şi cugetă: „Hmmm… Cinci mere pentru cinci galbeni… scump, foarte scump! Şi, cu toate astea, târgoveţul acela avea o mulţime de cumpărători. Înseamnă că lumea o duce bine, are bani. Ia să măresc eu birurile!”
  13. Pe A1, azi dimineata, doua trailere rasturnate. Unul pe la km 70, celalat la km 40.
  14. Vodafone merge bine doar in zonele cu acoperire 3G, pentru GPRS astepti minute sa se incarce o pagina. RDS nu are acoperire nationala (doar cateva orase).
  15. cpop

    Despre calculatoare

    Caut un monitor pentru computer, dar vreau sa-l folosesc si pe post de TV. Solutii: - LCD TV cu intrare D-Sub / DVI (1920x1080), poate ma ajutati cu ceva impresii... - monitor cu TV-tuner incorporat - preturile au scazut (ex. cel mai ieftin Horizon-ul 2205 este in jur de 700) iar monitoare de 27 cu TV tuner sunt cam la 1400 lei. Multumesc.
 

×
×
  • Create New...