Jump to content

drooopy

Membru
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

About drooopy

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/26/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Auto
    dacia
  1. Poate sunt prea mic si de asta nu m-am prins. Batranul vroia sa intre in curtea unui centru comercial sau ce o mai fi ala facand la stanga. De pe sensul opus era o masina la mare departare si avea timp sa treaca. Dar din spate venea asta de l-a pupat in dos. Din cate stiu eu nu ar fi trebuit sa il depaseasca prin dreapta daca avea loc sau sa opreasca? Pe acea strada este linie dubla continua ea fiind taiata doar in dreptul portilor acelui "centru comercial"
  2. Taicamiu a avut un accident usor el fiind tamponat in stanga spate. acum cei care sunt din iasi si cunosc Bulevardul Poitiers cunosc ca este un singur sens de mers accesibil. Tata a facut stanga si trecuse cu 3 sferturi de masina cand unu a venit cu viteza din spate. Acum problema este ca vinovat a cazut tot taicamiu pe motiv ca nu s-a asigurat. Din pacate a si semnat procesul verbal. Ce ar putea sa faca? Se poate face o contestatie sau ceva de genu? MS. pt. ajutor PS: atasez si un desen in paint. masina rosie fiind a lui taicamiu iar cea din care pleaca sageata e cea care l-a lovit.
  3. drooopy

    CATERINCA

    mai mult ca sigur este vorba despre o greseala de tipar.
  4. In Iasi a intrat o Dacie "papuc" in el. Nu loganul era de vina.
  5. drooopy

    Bancuri

    oare prinde si posturile de radio straine?
  6. drooopy

    Bancuri

    Intrebare: Cine bate la meciu` Steaua - Rapid??? Raspuns Corect: Jandarmii >
  7. drooopy

    Traficul In Iasi

    pai le merge prost din cauza maxi-taxi-urilor care au trasee suprapuse 100% cu traseele RATP. oricum de acum regia se asteapta la ceva profit datorita acestor autobuze.
  8. drooopy

    Traficul In Iasi

    pai troleele au fost scose deoarece mergeau incet si erau vechi. macar tramvaiele mai arata cat de cat. pana acum cel mai bun lucru intamplat in RATP Iasi au fost aducerea celor 50 de autobuze MAZ 103.
  9. drooopy

    Traficul In Iasi

    pai nu toti iesenii au masini. multi au nevoie de transportul in comun. si in plus in statele europene sunt la moda tramvaiele si troleibuzele deoarece sunt ecologice.
  10. drooopy

    Traficul In Iasi

    tramvaiul in iasi are o vechime de mai mult de 100 de ani si este considerat monument. de asta nu il pot scoate. si in plus s-au anuntat prin ziarele locale ca s-a facut un credit pt. reabilitarea CET-ului si a liniilor de tramvai
  11. drooopy

    Despre calculatoare

    eeh. pai tocmai o carcasa de asta am eu si de asta imi convine mai mult sa o tin deschisa. i-as fi pus niste ventilatoare dar nu are nici un locas pt. asta
  12. drooopy

    Despre calculatoare

    daca sunt sau nu calculate nu stiu. dar stiu ca atunci cand inchid carcasa temperatura procesorului si ale celorlalte componente creste cam cu 5 grade C.
  13. drooopy

    Despre calculatoare

    da. eu il overclockez din bios. ii ridic frecventa procesorului la 200Mhz.multiplicatorul la 11 si voltajul la 1.70-1.75 in privinta racirii: eu imi tin carcasa deschisa
  14. drooopy

    Despre calculatoare

    Din fericire vad ca procesorul Athlon XP 2005+ si-a revenit . si merge foarte bine overclock-at la 3200+. thx pt. raspunsuri si ajutor
 

×
×
  • Create New...