Jump to content
Sign in to follow this  
DANNY WOO

Cielo Euro 3 vs Logan 1.6 MPI

Este mai bun Cielo euro3 decat Logan 1.6MPI?  

320 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Crezi ca-ti vede tie flashurile la catamai portbagaju are si trei tetiere care-i obstructioneaza 90% vederea in derriere?  :) )

 

:) ) Funny ! Misto, asta cum se numeste, autosatira ? :-? Si ai vorbit din proprie experienta sau inca nu ti-ai luat masina ?

Share this post


Link to post

kat must be mad now :)

Share this post


Link to post

Din experienta ( test drive )

Share this post


Link to post

Oricit de bun sau rau o fi Loganul tot nu am vazut prin tarisoara noastra macar un Logan care sa merga cu +140km/h ,am vazut zeci de SLZ care mergeau cu +140km/h dar nici un Logan ,sa aiba oare LGN limitator de viteza ? sau sunt toate in rodaj ? > :)

Cind am venit duminica de la mare am vazut sute de LGN dar toate mergeau pe banda 1 cu 120km/h si rar treceau pe banda 2 ,unde evident incurcau circulatia ,pina si eu cu "cazanul" meu am depasit o gramada de LGN uri si nu aveau toate tzipla pe bancheta din spate :D

Share this post


Link to post

offtopic:

 

dar supernove cred ca ai vazut mergand cu 160+ :D - intr-adevar loganul e destul de lent sau o fi instabil... ???

 

ontopic - la stabilitate nubira in schimb e "jos palaria"

Share this post


Link to post

Nici SN nu am prea vazut mergind cu viteza ,dar nubira DA am vazut multe ,am vazut una chiar oprita de radar pe A2 si era Nubira II Wagon ,oare unde se grabea asa tare cu familia dupa el ???

Share this post


Link to post

subscriu la remarca cu loganurile. tot pe a2. hai, la dus a fost liber, dar la intors destul de aglomerat, asa ca mi-am putut face o impresie. nu cred ca m-a depasit vreun logan, si am mers destul si pe banda 2, cu 110-120.

 

eu cred ca loganistii si-au luat "dacie, ca e masina saracului" si acum nu stiu cum sa faca sa mearga cat mai economic.

Share this post


Link to post

Pe mine m-a depasit un Logan pe A2. Aveam 130kmh.

Share this post


Link to post

Eu unul am mers in tandem cu doua Audi A6 - 175km/h pe Bucuresti Buzau - si-am mers ok - asta vis a vis de stabilitatea Nubirei - si "kat" nu mai fi "mad" si nu tot vorbi tu de Nubira ca ce si cum - iar povestea aia cu 3 masini Nubira care nu stiu ce ai patit tu sau auzit povesti ...

Edited by FLEX

Share this post


Link to post

Halo, halo! mai usor cu impresii despre PERSOANA altor forumisti, combateti la cestiune, monsher!

 

Daca acest topic degenereaza, va fi inchis si asta cred ca n-o doreste nimeni, corect? (in plus, se vor imparti si zile de reflectii rutiere ... pe margine). Criticati fieroteniile, nu oamenii!

Share this post


Link to post

:ontopic:

 

E drept ca Loganu'(ala de 7.400E) arata mai bine la interior numai ca problemele apar cind te plimbi cu el ... zgomot mai mare fata de Cielo STD AC E3.

 

... a si inca o treaba , am trecut cu Loganu' peste denivelari(pe aceeasi portiune de drum) de asfalt facute la cald de camione si se zdruncina cam tare in comparatie cu Cielo . Deci confortul la drum este mai "subtire" , sa nu mai vorbim lipsa de "muschi" a Loganului(esti terminat intr'o depasire la limita) ... nu neaparat in comparatie cu Cielo .

 

 <img src= ">

Share this post


Link to post

Ei bine, sa stiti ca eu am intalnit Loganuri care mergeau peste 140, cam cu 160-165, (am scris si mai sus) vreo 2 sigur, iar de a 3-a nu imi dau seama, ca era o portiune cu sate, unde eu o las mai usor, iar ala mergea ca dementul, nu conta ca e sat. Toate insa erau de 1.6. Si nici una nu s-a dus sa nu o mai vad, adica dupa ce am mai apasat si eu acceleratia am ajuns Loganelul din spate. O data eram cu Kalosul si o data cu Nubira.

 

:o fftopic: dinoc, nu inteleg ce mai ai cu bietul madkat, ca ne-a dat argumente legat de aprecierile lui initiale, iar apoi ne-a si laudat masinile, citeste mai cu atentie... (si sa stii ca am auzit si eu de curea de distrib. rupta la NubiraII dupa ce tocmai i-o schimbase la sevice la 60k de km... si omul plecase cu afaceri in Bulgaria cand s-a intamplat  <img src= ("> )

Share this post


Link to post

o sa il ascult pe FLEX  <img src= "> si nu o sa zic nimic nici eu de unii oameni... :mda: cu toate ca daca cineva ar zice ce am zis eu de masina mea (sau tipul masinii mele) nu as reactiona asa...

 

cu fierataniile treaba e in felul urmator - nubira a fost o masina care la inceput mi-a placut mult (cu exceptia zgomotului interior si consumului cam mare) si pasiunea m-a tinut cativa ani, dar in urma unor probleme (mentionate in posturile mele) si a altora minore care nu le-am mentionat parerea mi s-a schimbat diametral - si aici e vorba de parerile fiecaruia, nu?

 

Si mai adaug ceva la care sigur o sa sariti cu contraziceri - fabrica se inchide, nubira nu se mai fabrica - deci piese? exista politica cu 10 ani dupa iesirea din fabricatie, dar la cat de "bine" merge daewoo pe plan mondial am unele dubii... dar asta se aplica si la cielo-ul meu de exemplu...

Edited by madkat

Share this post


Link to post

Aici gresesti. GM a preluat responsabilitatile privind fabricarea de piese, dupa cate stiu eu, si le merge destul de bine. Uita-te la ce succes are Kalos, de exemplu, si nu ma refer la Romania.

Share this post


Link to post

Eu sunt gata sa pun pariu ca daca de maine nu va mai exista Cielo la dealeri preturile la seccond vor exploda. Cati posesori de Logan gasesc saptamanal cate un biletel "cumpar aceasta masina" pe masina?

 

Iar la piese nu-mi fac griji: si acum majoritatea pieselor sunt "Made in Corea" unde apropo Cielo nu se mai fabrica!

 

Cred ca romanii s-au prins in sfarsit cam cum sta treaba cu Cielo.

 

Subscriu la faza cu Logan-urile pe prima banda. Cred ca de la instabilitate li se trage. Masina e cam in bataia vantului. Trebuia sa scota dacia un inlocuitor pe prima banda pt batrana 1300! Se numeste Logan.

 

Comparatia cu Nubira II nu e corecta. Nubira e din alta categorie. Si de pret. Nubira bine echipata depaseste 11.000 euro, cam cea mai ieftina din clasa ei ... dar e din alta clasa. In afara de bordul modern n-are nika in comun cu Logan.

 

Exista "folclorul" cum ca Cielo e mai fiabil ca Nubira, in special ca nubira 1!

Share this post


Link to post

aha.. deci nu sunt singurul care gaseste biletele in geam, la stergatoare... si prin alte parti... :">

 

Nubira e o masina care nu se poate compara nici cu Cielo, nici cu Loganul... este nult peste amandoua, atat din punct de vedere al performantelor dinamice, cat si din punct de vedere al confortului.

Share this post


Link to post
Nubira e o masina care nu se poate compara nici cu Cielo, nici cu Loganul... este nult peste amandoua, atat din punct de vedere al performantelor dinamice, cat si din punct de vedere al confortului.

Subscriu! :lavolan:

Share this post


Link to post

sa speram ca va fi asa cu piesele... ca nu as da cielo-ul meu... si apropo, si la Cielo si la SupeRNova mea gasesc des biletele cu "stimate domn...vindeti..."

 

a - si la comparatie in primul rand ma refeream la exemplu de motor de nubira - ca doar nubira e de 1,6 - fata de motorul de renault de 1.6 - si bineinteles ar fi comparatia intre 1.4 renault si 1.5SOHC de cielo dar pe tema asta nu vreau sa mai zic nimic - si dupa chestia asta care am zis-o sa nu incepeti iar cu polemica si tot felu de comentarii la adresa mea ca oricum nu o sa mai urmaresc acest topic :( ...

Edited by madkat

Share this post


Link to post

Eu la al meu Cielo imi gasesc aproape in fiecare zii bilet daca imi vand masina dar in ultima saptamana vad ca s-a potolit ca i-am lasat unu pe bord cu pretu care il vreau pe ea si s-a potolit :banana: .

Share this post


Link to post

Biletele de la domnii samsari am gasit si eu pe Espero desi tot ei ziceau ca nu se vind foarte bine asa ca nu m-ar mira sa vad asemenea biletele si pe Logan ,trebuie sa mai treaca insa ceva timp .

Share this post


Link to post

da, o sa scrie "Donati aceasta masina?"

=))

Share this post


Link to post

Sau: "Vreti sa scapati de durerile de cap?Dati-ne masina dvs!!!" :) ) :) )

Share this post


Link to post

"V-am luat masina. Ne datorati inca 2000E. Va rog sa-i lasati pe trotuar pe acelasi loc in care parcati masina de obicei".

 

Gasesc si eu dar le arunc inainte sa le citesc. Sper ca nu era cartea de vizita a aluia care imi harsaie vopseaua :)

Share this post


Link to post

Vorbeam eu si cu baietii aseara : cred ca cel ce iti zgarie masina are o fobie ceva legata de zgomotul si eventual flacarile produse de esapamentele tale... :) )

Share this post


Link to post

Pe bune daca va inteleg.Voi pe daewooclub ii desfiintati pe astia cu dacii, pe daciaclub reciproca e valabila.Fiecare isi ia masina pen care si-o permite nu pe care si-o doreste.

Eu cand am ales intre logan si cielo am ales siguranta in primul rand(cei care radeau de airbaguri si abs pe aici aia chiar sunt frustrati) si apoi sincer am fugit putin si de consumul la cielo.totusi consumul la logan e mult mai mic,acum sincer.Recunosc ca imi place mai mult cielo la sprint.Cum mai ziceau si altii adevarul e undeva pe la mijloc, masinile sunt total diferite, doar clasa e aceeasi.

Eu sunt multumit cu alegerea mea si nu vin aici sa spun cumpara dacie nu daewoo.

salutari

 <img src= ">

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...