Jump to content

CT_ZDB

Gold Member
  • Content Count

    877
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

1 Follower

About CT_ZDB

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/18/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    radu_t_x

Profile Information

  • Location
    Constanta
  • Interests
    Tot ce este pe roti; Constructii
  • Din
    Constanta/Bucuresti
  • Auto
    Daewoo, TOYOTA
  • Model
    Cielo GLE, COROLLA 1,6Dual VVT-I
  • An
    1998, 2008
  • Nr. Inmatr.
    CT-04-ZDB

Recent Profile Visitors

2673 profile views
  1. Si-au cam facut masinile varza pe macadamul mioritic ... calitate superioara dom'le... Am inteles ca a fost o organizare de exceptie... bravo Sibiului... macar cu un oras/zona sa ne putem si noi mandri!
  2. cum pot sa verific o vinieta de Ungaria?
  3. Pret pt tot apartamentul pt. perioada pana in 04. 08.2012: 100E/zi (3 dormitoare + canapea extensibila in Living).
  4. Pret pentru inceputul de sezon 2012: 400 lei/zi pt tot apartamentul - pret negociabil in functie de nr. de nopti solicitate.
  5. A4 = centura Constanta
  6. Vesti proaspete pentru cei care vor sa mearga de 1 mai la mare: podul peste canal de la Agigea este in reabilitare si se circula pe cate o banda, cu limita de viteza. Tanand cont ca lucrarile azi nu erau foarte avansate (se pregateau sa monteze (lipeasca) hidroizolatia pe sensul Constanta->Mangalia) as sugera sa ocoliti zona... Nu veti reusi sa ocoliti aceasta zona alegand A4...
  7. Mercedas AMG se pare ca o sa ia fata celor de la RB... Si Lotus cred ca o sa faca o figura frumoasa. Ferrari e la pamant!
  8. Interesante calificarile primei curse... sa fie F1 diferita anul acesta?
  9. Oare noile modificari ale regulamentului o sa readuca spectacolul ? Mai este aproape o luna pana la prima cursa. Masinile mi se par cam hidoase nu botul ala nou... cele care au schimbarea aia de unghi a botului. O sa fie sesiunile oficiale de antrenamente si vom vedea care sunt favoritii.
  10. CT_ZDB

    Need For Speed World

    eu joc cu o corolla La T1 si un Evo IX .. deocamdata.. cam chel... (sunt la nivelul 12 deabia). A facut cineva un Group? Daca da, dati-mi si mie un invite ... P.S. Am vazut ca la Circuit se triseaza.. adica daca mai adauga cineva o tura, unii se opresc cand termina tura a 2-a... si sar in clasament. Stie cineva ceva de chestia asta?
  11. Apartamentul este alcatuit din 3 dormitoare, bucatarie si living open space cu o terasa de circa 16mp, 2 bai. Se pot caza in conditii standard 6 persoane + "la nevoie" inca 2 persoane in living (canapea extensibila) De asemenea in doua din cele 2 dormitoare se pot monta patuturi pentru copii . Suprafata totala a apartamentului este de 130 mp. Apartamentul este complet mobilat si utilat (masina spalat vase, masina spalat, TV, vesela, etc) dispune de aer conditionat in fiecare camera, CA-TV+Internet Wi-Fi cat si prin cablu; dispune de centrala termica proprie - SE POATE INCHIRIA SI IN SEZONUL RECE. Apartamentul are vedere atat la Marea Neagra cat si la lacul Siutghiol este orientat E - S (din living se poate admira rasaritul de soare); este situat la etajul 7 intr-un imobil S+P+11E (finalizat 2011) dotat cu lift, parcare interioara/exterioara pentru un numar de 65 autoturisme, piscina exterioara, gratar si loc de joaca pentru copii, iar la parter se afla un minimarket si o farmacie. In 5 min. se ajunge pe plaja si tot in 5 min. se ajunge la un resaurant foarte o.k. aflat pe malul lacului (timp de mers pe jos la plimbare). Pretul este negociabil in functie de perioada, numar de nopti, grad de ocupare. Ma puteti contacta la: Tel: 0723830283 Mail: radu.tra@gmail.com
  12. CT_ZDB

    Need For Speed World

    CTZDB Diseara sigur o sa fiu pe acolo.. in jur de 22:30... dupa ce o culc pe junioara ca mai nou il vrea doar pe tasu... Sunt pe la nivelul 4 deocamdata.. si am o rabla de Celica... deabia astept sa deblochez turbo-ul pt ea
  13. CT_ZDB

    Need For Speed World

    in seara asta??? careva???
  14. CT_ZDB

    Need For Speed World

    Mi-am facut si eu cont CT_ZDB... dar mai intai trebuie sa imi aranjez putin masina... si sa gasesc nitel timp poate ne vedem diseara P.s. NFS 1 avea camera de la volan... eu il jucam pe un 486DX4 la 100 MHz ) cu vreo 8M Ram prin 94-95 .. parca... dar cel mai tare mi s-a parut NFS 2 ... mai ales jucat de 2 persoane pe aceeasi tastatura... sa vezi acolo coate si imbranceli ) ... si mai erau si codurile de deblocat masinile ascunse ... e... ce vremuri dom`le...
  15. Recomand Praga tuturor.. un oras care traieste din / pentru turism... de ce spun asta? Pentru ca pe 31.12 obiectivele turistice erau deschise pana la ora 16 iar pe 01.01 se deschideau de la ora 12:00... iar strazile erau invadate de cohorde organizate in grupuri cu umbreluta/stegulet ridicat in frunte. Orasul... frumos, foarte curat, foarte bine organizat ca si infrastructura/transport in comun... practic a fost mai usor sa lasam masinile in parcarea hotelului si sa folosim mijloacele de transport in comun care ne lasau exact in fata hotelului... abonamentul valabil pe 72 ore este undeva la 310 coroane. Revelionul l-am facut "in strada" pana la un moment dat cand ne-a rapus frigul... pub-urile erau full... iar pe strazi era un adevarat razboi... cu petarde si artificii/rachete de semnalizare...etc. razboi inceput odata cu lasarea serii si terminat undeva in jur de 1-2 ... asa ca ce e pe la noi e asa... "de vara" Drumul pana la Praga a fost C-ta - Cernavoda -A2 -Drajna-Slobozia-Urziceni-Ploiesti-Brasov-Sighisoara-Turda-A3-Gilau-Oradea(oprire peste noapte)-Bors-Budapesta-Viena-Hollabrunn-Freeport (cine e interesat, e mai o.k. ca Pandorf-ul, dar si mai mic) -Jihlava-A1-Praga-si intors pe aceeasi ruta pana la Budapesta (oprire pt vreo 2 zile) dupa care M5 - Mako - Nadlac - Arad - Deva - Sibiu (oprire peste noapte) - Rm Valcea - Pitesti - A1 - CB - A2 - C-ta. = 3190 km in 40 ore, cu un consum mediu de 6,9L/100 km... La dus temp de -3 ÷ 5 grade ... o.k. pt causiucurile de iarna (consum de circa 6,7) dar la intoarcere au fost temp de +8 ÷ +12 grade si cu toare ca am coborat am ajut un consum mai mare, ajungand la cel mediu de 6,9. In .ro este de preferat varianta folosita "la dus".. la intoarcere am mers pe aceasta varianta datorita datei de intoarcere cu un trafic redus... (04.01). Cu 2 soferi experimentati/masina se poate face drumul intr-o singura zi, dar nu cred ca merita oboseala.. tinand cont ca e concediu. Deocamdata nu am ajut timp nici macar sa descarc camera foto si cea video .. dar sper ca in curand sa pun si niste poze. Pentru Praga si imprejurimi ar trebui o vacanta de 5-6 zile... daca vrei sa nu fi pe fuga mereu... dar poti sa vezi principalele atractii in 2-3 zile. Cine ajunge pe acolo vedeti ca exista un tur al berariilor si pub-urilor celebre...amicii cu care am fost au ridicat nivelul Romaniei in cunostintele intr-ale berii si consumului de bere in top-ul localnicilor ... asa ca probabil vor modifica pretul turului. P.s. La Oradea ne-am cazat la o pensiune la Sanmartin, intre Oradea si Baile Felix... Recomand pentru tranzit .. Pensiunea Aroma... si de asemenea recomand restaurantul Casa Romaneasca din Baile Felix recomandat de cei de la receptie. PPS. Sorry daca mai sunt greseli de "scriere".. se mai intampla cand scrii pe bucatele, in timp ca mai faci si altceva ... in timpul "programului" )
 

×
×
  • Create New...