Jump to content
Sign in to follow this  
SORAN

Accidente... vazute sau suferite

Recommended Posts

Este marcata statia dar nu pentru atatea locuri cat vor ei...

Share this post


Link to post

Dupa ce ca fac cele mai mari si multe magarii pe strazi (dupa parerea mea) tot ei sunt nemultumiti! :spumelagura: Lor nu le ajunge partea carosabila si nici trotuarul! Cel putin in zona aia... e durere!

Share this post


Link to post

Azi pe la ora 11:30 am trecut pe la Romano-Americana...era un accident in fata destul de nasol...un break si un yaris sau getz( nu am vazut bine ce marca era, oricum ceva mic) bot in bot...cred ca din vina celui cu dacia...ce m-a socat a fost dacia care era facuta zob in comparatie cu yarisu` care iesise destul de ok. Soferii pareau ok

Share this post


Link to post

Două accidente în lanţ au avut loc pe Autostradă, la kilometrul 97, în apropiere de Drajna, din cauza fumului dens de pe şosea, provocat de un incendiu de mirişte.

 

Un om a murit, 11 sunt răniţi şi aproximativ 14 maşini sunt avariate

 

http://antena3.ro/Drumul-spre-litoral-este..._35424_ext.html

http://realitatea.net/73981_ULTIMA-ORA--Un...t-deviata-.html

Share this post


Link to post

Ati Vazut cum arata Cielo-ul ala visiniu ... era strivit de a ajuns mai mic decat un tico :o . Cat de idioti sunt astia de dau foc la miriste ,mai si polueaza .

Share this post


Link to post

Eu am remarcat loganul care a intrat in dacia berlina. S-a deformat uniform pana aproape de parbriz. Airbag-urile era sarite, usile se puteau deschide. Incep sa cred ca cele 3 stelute sunt reale. O bila alba de la mine pentru Dacia. :thumbl:

 

Din pacate la cum arata cielo visiniu nu pot sa zic decat atat: sa-i fereasca dumnezeu pe posesori de asemenea accidente. Nasol rau. :redface:

Edited by Night Elf

Share this post


Link to post

Oricum cielo ala a fost desfacut de cei de la descarcerare. Si la acele viteze asa se intampla. Cati merg cu maxima legala de 130 pe A2? Incepi sa crezi ca sunt bune camerele si radarele si ca 130 e o viteza suficienta chiar si pentru toooaaate autastrazile noastre. :mda:

Edited by dreaQ

Share this post


Link to post

La viteza cu care se circula pe acolo... nu prea e de mirat! Totusi m-au surprins placut cum arata Loganul si neplacut Cielo! Din cate am inteles vina ar fii oarecum indirect a Pompierilor ca nu au intervenit la timp pt. stingerea incendiului.

Pacat ca a murit omul ala :( .

Share this post


Link to post

A fost "simpatic" interviul cu asa zisul al doilea om in politia rutiera din Romania:

- Telefoanele de urgenta de pe autostrada functioneaza?

- Nu.

- Indicatoarele de semnalizare urgenta functioneaza?

- Nu.

Share this post


Link to post

Dupa ce am vazut cum arata Cielo ala nu mai am deloc incredere in Matizul meu  <img src= (">

Share this post


Link to post

Matizul are 3 stele la testul EURONCAP...iar Cielo..nici unul...

Share this post


Link to post

O masina cu vechime de peste 10 ani in romania va asigur ca numai are nicio stea :)

Share this post


Link to post

Cielo ala a fost "descarcerat". Din cate au zis la televizor pompierii s-au chinuit ceva sa il desfaca, de aia arata ca o cutie de conserva de peste.

Share this post


Link to post

In imaginile de la Antena3 se observa si o Dacia Berlina foarte usor avariata. Asta inseamna ca e mai sigura decit Cielo ?!

 

Felul in care arata acel Cielo visiniu depide de multi factori, nu neaparat de cite stele NCAP are sau nu o masina.

Oricum la 130 km pe ora intr-un impact frontal nu te mai salveaza nici toate stelele de pe cer... :rolleyes:

Share this post


Link to post

Acel Cielo a servit drept amortizor, intre masina de care s-a lovit acel Cielo si ce a venit din spatele lui. De asta arata atat de sifonat.

Edited by closchkutza

Share this post


Link to post

La intrarea in Iasi o masina tunata a zburat de pe e85 si a rupt panoul (culmea ironiei) cu ,,viteza ucide''. Nu am apucat sa fac poze dar parea destul de grav, masina era facuta terci iar panoul (pe doi stalpi, cred ca avea vreo 2m latime pe 1 inaltime) era distrus.

Edited by andreib

Share this post


Link to post

Al naibii, si eu faceam caterinca de panoul ala- coboram cu 80-90/h si spuneam ca limitarea (parca 60-70- nu mai stiu exact) e pentru carute... uite ca nu e asa- nu degeaba e pusa placa aia acolo...

In drum spre Bacau sunt panouri si masini contorsionate- abia la alea mai iei labuta de pe acceleratie. Astia cu tuning baban cred ca pot sa mearga cu 200/h si nu patesc nimic. Insa o masina facuta zob, eventual arsa, pe marginea soselei, pe un suport- la vedere- iti cam ridica parul de pe spinare...

Intrebare: cum naiba a zburat in panoul ala, ca nu e chair aproape de sosea...

later edit: @geof: sa mor daca m-am gandit la asta... redbull iti da aaaaaariiiiiiipi O :) !!! zbang prin panou!!! 8-}

Edited by Lucian M

Share this post


Link to post

Tocmai bause Red Bull.

Share this post


Link to post

NU mergeti in Sofia, este irelevanta culoarea semaforului la ei sau sunt muuulti daltonisti

Share this post


Link to post

Bullshit. Am fost acum 3 sau 4 saptamani la Sofia si se merge infinit mai bine si mai civilizat decat in Bucuresti. In 2 zile de mers pe jos (de dimineata si pana seara), ce-i drept in weekend, am vazut un singur bmw din anii 80 care a depasit coloana. In rest se respecta toate culorile de la semafor, nu se claxoneaza aproape deloc si toata lumea era foarte calma.

Share this post


Link to post

Cand oi fi fost tu poate ca asa o fi fost, dar din filmuletul ala...sa-mi fie cu iertare, rezulta cu totul altceva. E adevarat ca si camerele alea sunt puse in locurile "cu probleme", dar e clar ca si-aia de pe-acolo sunt niste mici "şumahări" :D

Share this post


Link to post
In 2 zile de mers pe jos (de dimineata si pana seara), ce-i drept in weekend, am vazut un singur bmw din anii 80 care a depasit coloana.

 

A depasit pe trotuar coloana de pietoni care mergeau spre piata sa vinda/cumpere castraveti, sau ce coloana? 8-|

Ca daca ai mers pe jos m-as mira sa fi fost tu atent la ce se intimpla in trafic, si sa observi corect cum se circula pe acolo. Una se vede de la volan si alta de pe trotuar... 8-|

Share this post


Link to post

Ai fost acolo, erai cu el sau n-ai ce sa postezi ?

Share this post


Link to post

Nu, dar afirmatia lui mi se pare aiurea. Nu cred ca de pe trotuar iti poti face o idee corecta despre cit de disciplinati sint sau nu sint soferii in trafic. Drept dovada filmuletul postat de "Cumnatu. ;)

Ce ai zice daca ti-as spune ca traficul aerian in Bulgaria este cu mult mai ordonat si civilizat decit cel din romania? Am stat eu odata intins pe spate in iarba cind am fost la Oltenita, si am observat... 8-|

Share this post


Link to post

Eu as zice ca tu pari a fii omul in stare sa faca afirmatia "in sua e soare" pentru ca ai visat aseara o blonda.

Stii tu, numarul posturilor nu conteaza. Si sunt iubitori de masini pe forumul asta. Au tendinta sa se uite la trafic si masini, chiar cand sunt pietoni.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...