Jump to content

alx

Gold Member
  • Content Count

    4653
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by alx


  1. Pai dacă e noua, ce te interesează de piese aftermarket? Mai ales de motor...

     

    În ceea ce priveşte motorul, la Subaru poți sta liniștit. Mai ales ca vei opta pentru o benzina bănuiesc dacă o folosești în concedii. Dar de ce ai folosi un Suv, numai tu știi. Un break este mai mult decât suficient asa ca Outback este indeajuns.

     

    Sent from my D5803 using Tapatalk


  2. Și eu raliez. Nu exista situație în care sa fie acceptabila debreierea parțială.

     

    Ca sa nu riști sa te lase în drum (eu am pățit sa se ducă ambreiajul brusc) ar trebuie sa schimbi kitul cat de curând posibil. Și, datorita faptului ca s-a dus ca urmare a folosirii nepotrivite înseamnă că e și placa decalita deci trebuie schimbat complet, kitul de placa și disc.


  3. Eu am dat ieri in 2 radare pe autostrada spre ploiesti, unul dupa locul obisnuit in dreptul primului pod peste autostrada si unul inainte de ploiesti cu ~10km. E prima oara cand le vad in locurile alea...


  4. In afara de rockrider celelalte sunt niste mizerii, in special aia cu suspensie pe spate. Au cadru din otel.

    La banii astia te sfatuiesc la un second, riscul de a alege ceva naspa e mai mic comparativ cu sansa de a gasi ceva mai bun in raport cu rockriderul de mai sus.


  5. Intrebarea ta suna asa: merita sa iau niste mere ionatane din carrefour fata de a lua de la Auchan cu 1 leu mai ieftine?

     

    Depinde de dotari. De exemplu freerider.ro spunea despre un Rockrider (nu retin despre ce model) ca este un feld e best buy pentru categoria super basic.

     

    Eu as recomanda oricui la


  6. Are. Si far. Cu baterii. Da' nuj de ce nu clipoceste stopul, sta aprins in continuu un led rosu... si mai are un led mai mic care nu se aprinde. :scarpin: N-are decat intrerupator On/Off, nici o pozitie intermediara sau ceva... Cred c-o sa-mi iau unul mai destept.

    Nefeseule, ia din Decathlon setul asta http://www.decathlon.ro/iluminare-ciclism/8281184-set-iluminare-vioo-usb-negru-1.html

    Alea standard sunt niste mizerii care consuma baterii pe banda rulanta si nici nu clipocesc (au doar on si off).


  7. Nu am apucat sa dau si eu un sfat. Rockriderurile sunt bici cu raport calitate/pret bun. Sunt minimul ce ar trebui luat.

    Daca totusi va dati mai tare (munte/concursuri/strada zilnic) recomand un sh mai de Doamne Ajuta!

 

×
×
  • Create New...