Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/12/24 in all areas

  1. 3 points
    Taiem din alea mai mari, nu e problema :)) Azi am pus covorasele cu bordura, speram sa reziste in timp.
  2. 3 points
    In weekend am colorat geamurile cu folie Llumar si am facut primii 500km (Siriu, Intorsura Buzaului, retur pe Cheia). Consumul mixt a fost de 7.5, iar cel extern a iesit la 6.3, ambele calculate la pompa. Nu am mers tare, pe autostrada nu am depasit 3000 ture, in majoritatea cazurilor am schimbat pe la 2500... rodaj, verificare la 1000km, dupa aceea vin anvelopele, ceara si noroiul 🙂
  3. 1 point
    Decizie de moment, acum 2 saptamani m-am apucat de dat telefoane pe la reprezentante. Un singur dealer a fost mai receptiv, seara m-a sunat sa-mi spuna ca au masina pt mine in Ungaria. Drept urmare, de astazi sunt mandrul posesor de "kei car", Suzuki Jimny 2023. 1.5 benzina, euro 6, cutie in 5 trepte, AC manual... un fel de Cielo mai evoluat :)) Long short story, masinile astea se vand in UE ca utilitara 2 locuri. Bancheta este deja achizitionata, va urma demontarea grilajului si montajul banchetei. Plus diverse accesorii, maruntisuri, iar in viitor anvelope AT, suspensie +5 si altele.
  4. 1 point
    Da, banuiam eu, doar ca la mine e in dreapta rotii si se vede. Sa vezi ce fun e sa cauti stergatoare de 30 cm :))
  5. 1 point
    In primul rand, sa o stapanesti sanatos . In al doilea rand :)), primu om care a luat masina Miercuri si Joi era demontata :)) mai pun si eu niste poze, unele facute de mine si unele de @pompiliu92
  6. 1 point
    Multumita lui Mircea Jo si Rafi, care s-au miscat cu mare talent si dedicatie (cred ca le placea mirosul de plastic nou din masina), in 2 ore transformarea a avut loc. Au facut si proba 2 grasi, dupa cum se vede in poze :)) Ce nu se vede e ca au fost vreo 5 in total (portbagaj, bancheta, scaun fata)... am zis ca devine suspensie sport. Clestele de nituit piulite a fost f util, am mai dat o fuga si prin magazine de bricolaj pt suruburi, saibe etc. Nu a fost f complicat, dar de unul singur nu cred ca reuseam atat de usor. Mai lipseste o piulita cu pas diferit si clipsurile de la sezut (ar trebui sa vina azi).
  7. 1 point
    Multumesc, multumesc 🙂 Fi-miu e cel mai incantat, ii place maxim. Sotiei nu prea ii place interiorul, mie nu prea imi place suspensia, puterea... :)) E chestie de obisnuinta, stiam deja ca e mica si cu putere mica (102cp/1100kg). Aseara am montat 2 suporti de pahare/scrumiere si am pus breloc la cheie :)) Montajul suportilor a durat 2 minute, am stat vreo 20 sa ma joc in masina... muzica se aude oribil, difuzoare doar pe fata. Cand vine comanda cu suportii pt spate, voi monta difuzoare si acolo. Daca in continuare sunetul e slab, o sa le schimb si pe fata, iar playerul vom vedea.
  8. 1 point
    Sa o stapaniti sanatosi, faina.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
  • Newsletter

    Want to keep up to date with all our latest news and information?
    Sign Up
 

×
×
  • Create New...