Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/23/23 in all areas

 1. 4 points
  In caz ca nu s-a prins lumea inca, pe zi ce trece sunt mai mort dupa masina asta :)) Am avut wkndu asta un drum de un total de vreo 750 km +/- , la dus 11.3% alergata pe a1 si dealu negru, la intoarcere Rm Valcea - București, 7.5% consum de la plin la plin, Omw si la Valcea si la București, 181km cu 13.68 litri de benzina, nici Nubira nu scotea consumul asta, cei drept pe A1 am mers 110-120 cu un varf de 160 , dealu negru alergata cat mi-a permis si aglomeratia si conditia tehnica a masini. Dupa aproape 2 ani de cand e înmatriculata pe Valcea, a ajuns si ea in judetul Valcea :)) Urmeaza sa primeasca niste "chestii" masina zilele astea, revin cu update dupa ce e totul pe masina pus. Si niste poze sa fie , in ultima poza Aveo-ul rosu e al bunicului, sta in garaj (masina) si are doar 16071km ( nu n-am mancat nici o cifra) din 2012 pana acum, iar Nubira e a unui prieten de la Craiova ( cel care mi-a trimis anuntul cu Americanca) care a dat o fuga pana la mine, ca sa ii pun scan-ul pe masina.
 2. 4 points
  De ceva timp, semmnalizarea oglinzii din dreapta a inceput sa aiba ceva pitici. Ba mergea, ba nu mergea, pesemne ca led-ul era pe duca. Cum ala e incastrat si doar becul care ilumineaza zona picioarelor il poti schimba, trebuie sa cumperi intreaga lampa de semnalizare. Noroc ca pe exteriorul lampii scrie si producatorul celor originale, OLSA, asa ca am comandat un set tot de la ei, mai ales ca cea stanga era nitel crapata "multumita" unui binevoitor care a trecut prea aproape cu masina si a pocnit carcasa oglinzii cu oglinda lui. Are inclusiv si stanta grupului VW pe ea. Procedura pentru demontare/montare a fost relativ usoara. Ai nevoie doar de un extractor subtire pentru ornamente de plastic (sau un card din plastic mai dur) pentru a scoate carcasa oglinzii din clipsuri si o surubelnita torx T10 magnetica mai subtire, ca spatiul e limitat si suruburile sunt micute. In lampa stanga se infiltrase ceva apa si mizerie. In plus, chiar si soclul din plastic al semnalizarii era desprins la interior. In cadrul lucrarii de intretinere amintite mai sus am constatat ca e cam coapta de rugina clema din mijloc a evacuarii. Cum nu imi place sa ma trezesc cu suprize, am preferat sa comand una noua pe care o voi monta la revizia din iarna.
 3. 1 point
  Da, in mare parte offroad ca-mi place la nebunie pe coclauri si drum de tara! S-apoi dupa cum noaprea nu-i ca ziua ... trebuie sa vedem si traseul, in ciuda faptului ca toate drumurile duc spre casa. Reglaju'i facut la ochi asa zis, nici vorba de perete ... mai nodific de e cazul. "Agregatu" din dootare.😉 Amu, n-aruncati cu pietre ...😀
 4. 1 point
  Hey there! Some parts were ordered from here https://www.fox.rzeszow.pl/ with the help of somebody from Romania that deals with them and some were found on https://allegro.pl/. Some future plans/replacements would be first and foremost a new battery, a new right control arm and for next year, maybe new rear shock absorbers, south korean design front grille and US style front bumper. Other than that, some changes or purchases can be unplanned. It depends if I'm lucky and I find something cheap and interesting.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
 

×
×
 • Create New...