Jump to content
 

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/21/21 in all areas

 1. 2 points
  Nu Si, chiar merge, si inca bine, ieri am incarcat freon, nu mai pierde pe la ventil si aparent, nici prin alte parti, compresorul e curat pana acum si faptul ca a tinut de pe o zi pe alta freonul e deja o imbunatatire
 2. 1 point
  Mi-a atras si mie atentia ieri stirea respectiva. Foarte bine, bravo lor! Tin minte diversi retarzi care ma intrebau si pe mine cum de m-am dus cu Cielo in Muntenegru (de fapt sensul intrebarii era cum de nu mi-a fost frica sa nu se strice pe drum). Imi venea sa le zic ca am mult mai multa incredere in Cielo meu, decat in diverse daune semi-totale luate de la "batranele ariene care au mers cu masina doar duminica la biserica" (Scurta paranteza, povestea cu batrana credeam ca e de acum doar subiect de banc, dar pe cand eram in RO prin 2014-2015, o colega de serviciu ne povesteste entuziasmata cum a cumparat o masina adusa de un samsar din Germania si care i-a bagat fix povestea asta - colega s-a suparat pe mine ca in momentul cand am auzit povestea am inceput sa rad ca un posedat). Alt eveniment recent, o persoana de aceeasi etnie cu noi de aici din Germania se mira cum de alta persoana pleaca pana in Romania cu Loganul. Asta e snobism si ignoranta.
 3. 1 point
  Pai daca unele nu au nimic, de ce sa le schimbe? :))
 4. 1 point
  Stanga a iesit cu tot cu bucsa ca de ce nu Am convins-o pe rand cu flex, foc si acelasi baros de 5 kile de mai sus. Din pacate a luat ceva timp si nu am mai apucat sa termin, data viitoare.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
 

×
×
 • Create New...