Jump to content

NFS

Super Moderatori
  • Content Count

    5554
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    31

About NFS

  • Rank
    Membru Fondator
  • Birthday 12/24/1970

Contact Methods

  • ICQ
    38688486
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Barcelona
  • Auto
    VOLVO
  • Model
    XC90
  • An
    2010

Recent Profile Visitors

7023 profile views
  1. NFS

    Despre calculatoare

    Salutare. A folosit careva si are vreo recomandare de un software pt organizat/catalogat poze / gasit duplicate / sters duplicate, etc ? Ideea e urmatoarea: in decursul timpului am tot strans poze cam la gramada, fie facute cu aparatul, fie cu telefonul ... cand schimbam telefonul, salvam pozele in calculator in ideea ca m-oi ocupa eu de ele la un moment dat. Pe de alta parte, cand am mai facut divese upgrade-uri prin calculator, am tot salvat pozele de pe un hdd pe altul, stiind ca le mai am salvate, dar "ca sa fiu sigur"... Anyway, cert e ca acum am niste sute de GB de poze dintre care unele se repeta de cate 3-4-5 ori, e padure pe acolo si sincer, mi-e ca daca ma apuc de ele "manual", nu-mi ajunge jumatatea de veac pe care sper s-o mai am de trait. 🙂 Am auzit de Adobe Bridge, ACDSee studio si altele... dar n-am folosit ever. Poate aveti ceva experiente prin domeniu...
  2. NFS

    Daewoo Matiz E

    "chiar daca-i AKAI" ?!? 🙂 Ti se pare ca-i vreo chinezarie? Tine bine de el, e din categoria oldies but goldies!
  3. He he, cineva se crede haios!
  4. NFS

    Cele 2 Bmw-Uri

    Fara sa exagerez cu agresivitatea, s-au pastrat ok primele vreo 2 sezoane (s-au tocit cam 2 mm /sezon)... apoi am mers cu dreapta fata un pic lasata, ca mi-a fost lene sa ma opresc la o vulcanizare...cam vreo luna ;))... si cand a venit primavara si am schimbat rotile, mi-a atras mecanicul atentia, dreapta fata - praf. 1 luna! Pacat ca nu i-am facut o poza.. sau i-oi fi facut? Nu mai stiu... Cert e ca am ramas cu gura cascata, nu ma asteptam sa se roada atat de repede. Gata cu offtopicul! 🙂
  5. NFS

    Cele 2 Bmw-Uri

    WR D4. 👍 Esti rege cu gumele astea. Tot d-astea am avut si eu pe al meu. Ai grija la presiunea din roti, altfel se mananca rapid.
  6. NFS

    Anvelope... in Spania

    Dupa sapaturi nesfarsite si nenumarate lecturari de review-uri si teste comparative mai mult sau mai putin obiective, m-am decis pana la urma la un set de CrossClimax-uri d-astea. 🙂Acu' sper sa si stau in fata, ca banu' l-am dat. 🙂 Ce sa zic, par a fi cea mai tare inventie a omului de la painea feliata incoace. Le-am comandat, si se duc direct la service, unde - cu pandemia vietii - mi-am facut programare ca la dentist, vinerea viitoare. Le-am vazut insa montate pe masina unui vecin. Arata ca draku, dar ... asta sa fie problema. ;)) Va mai tin la curent cu impresii dupa prima zapada. Multzam de sfaturi.
  7. NFS

    Anvelope... in Spania

    Gasesc, dar sincer, la ce profil au, n-as prea zice ca mușcă din zapada. Nici review-urile nu prea ma dau pe spate (de vreo 2 ore tot citesc), ba chiar am gasit vreo 2 care se declarau mai multumiti de Weatherproof-urile alea care-mi fac mie cu ochiul. Din ce citesc, lumea le lauda mai mult pt cat de mult dureaza si cat de putin se tocesc. Din experienta mea, asta inseamna un cauciuc mai tare si aderenta mai scazuta (remember Montana?). Acu' nah, stiu ca vorbim de Michelin, ingineri de top, research, s-or mai fi schimbat lucrurile de-atunci, or mai fi impacat capra cu varza si tăria cu aderenta... dar chiar si-asa, parca tot am o retinere.
  8. Cred ca n-am mai postat de vreo 100 de ani... poate vi s-o fi facut dor de mine. 😜 Deci, a cam venit vremea sa inlocuiesc gumarii de vara de pe stravechiul camion... si am o mica dilema: in Spania e ... ca in Spania, nah... cald. Poti merge pe cauciucuri de vara tot anul, fara probleme. Ceea ce am si facut. Cauciucuri de iarna nu mai am de vreo 3 ani. Problema e ca o data pe an merg si eu la schi vreo saptamana si - evident - ajung prin zone mai cu zapada. Anul trecut am mers cu masina de imprumut (care avea gume de iarna, acum 2 ani parca am fost cu avionul. Pt o saptamana pe an parca nu mi-as cumpara un set separat de cauciucuri de iarna (ca daca e sa iau, nici nu-mi vine sa iau cele mai ieftine chinezarii, plus montaj, demontaj, echilibrare, etc). Asa ca m-am gandit la niste All-Season-uri. Stiu ca astea sunt niste struto-camile in general, le-am evitat intotdeauna... dar in cazul de fata, parca - parca ar fi un compromis bunicel. 1. Prima intrebare: voi ce-ati face? 2. A doua intrebare: cum vi se par struto camilele astea: Nokian Weatherproof - mda, stiu, Nokian in Spania, si mie imi suna la fel 🤣 , dar daca e sa ma iau dupa eticheta par cele mai bune pe umed si cele mai "silentioase". Yokohama BluEarth-4S AW21 XL - si astea au un profil "interesant". Alte pareri?
  9. NFS

    Covid 19

    E clar factor agravant, dar tre' sa-l cuantizezi cumva, de preferinta corect, nu ca sa dai tu bine in poza. Pai daca tot se duce pe motiv de cancer , dar ma eu si-l impusc... ce-o sa zica militia? C-a murit de cancer?
  10. NFS

    Covid 19

    In caz ca nu stiai, Germania a stat asa bine pt ca nu au declarat pe bune. Adica, daca unul era bolnav de cancer, poate ar mai fi dus-o cateva luni, dar a luat covid si a murit, nemtii l-au declarat mort de cancer! Dovada e ca acum Germania intra din nou in carantina, ca vine valul 2... de buni ce sunt ei! Ca sa nu raspandesti virusi si in zone in care este mai putin probabil sa ajunga. In plus, rezidentele secundare - sau mai pe romaneste, casele de vacanta - sunt de obicei prin zone (mare/munte) in care e mai complicat cu accesul la spitale, salvari, etc.
  11. NFS

    Covid 19

    Deci sunt de vreo 16 ori mai multi idioti decat bolnavi.
  12. Cati ani ai? Twingo ala e haios, dar e tineresc asa... aproape adolescentin. Si cam de gagica. Am condus unul inchiriat acum vreo 15 ani... mi-a placut, recunosc... dar parca nu m-as mai vedea intr-unul d-ala... ;))
  13. Da' n-ai curatat-o si tu nitel, macar sa-i faci o poza... sau nici asta nu-i voie?
  14. Postez mesajul unui "Guest" care a dat Report la mesajul anterior. Clar nu le are cu forumurile, dar mesajul imi pare util:
 

×
×
  • Create New...