Jump to content
 

pompiliu92

Membru
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

About pompiliu92

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Rosiori/Bucuresti
 • Auto
  Daewoo/Skoda
 • Model
  Nubira 2/Octavia 2
 • An
  2002/2006
 • Nr. Inmatr.
  B-28-LMP/B-928-LPP

Recent Profile Visitors

858 profile views
 1. Lasa, daca peste ani vor avea nevoie de o piesa vin la mine. :))
 2. Ma gandeam si la posibilitatea arcurilor sport sa o las o țâră mai jos cum zicea si Mircea la un moment dat, dar vorba lui, sunt pensionar. Pe de alta parte, daca tot ziceam ca fac revizie la suspensie am pus si arcurile la socoteala. Eh, mai bine sa le am si sa nu am nevoie de ele, decat sa am nevoie de ele si sa nu el am. :))
 3. Radacini nu prea a avut reduceri, cu exceptia promotiilor de Black Friday si sarbatori anul trecut. De asemenea, mie mi-a convenit pretul, asa ca de ce sa nu profit de ocazie?
 4. Daca tot a trebuit sa ies astazi sa rezolv ceva trebusoara cu oglinda retrovizoare de la pasager a Skodei, am decis sa fac si o scurta vizita la Radacini de unde am plecat cu ultimele arcuri fata de Nubira 2 din stocul lor. :))
 5. Sincer nu prea mi-a dat oala in foc atunci sa schimb si anvelopele. Cred ca o sa o fac weekend-ul asta.
 6. Dupa cateva runde cu aparatul birocratic romanesc am reusit sa ies invingator asa ca sambata trecuta am incoronat Nubira cu numere de Bucuresti, dar resedinta ei va ramane la Rosiori. Cu aceasta ocazie i-am pus si rama noua in fata cu Daewoo ca sa asorteze cu cea din spate. Dupa ce am rezolvat treaba asta am purces la vulcanizare sa repar roata "bosumflata". Fasaia pe la valva, asa ca am pus una noua, tot cromata, for the extra bling. Si cum bucuria vine din micile placeri i-am facut si o baie cu spuma si ceara lichida, inclusiv la presuri. Ii place si ei cand lumea mai intoarce capul dupa ea.
 7. Neah. Am pornit eu Octavia. Voiam sa afum ceva carnati.
 8. Au ars anvelopele de iarna.
 9. Pai de aia ziceam in comentariile anterioare. Madam Primar poate sa zica ce vrea ea. Noi trebuie sa vedem decizia consiliului.
 10. Pai ar trebui sa emita si o informare in aceasta privinta. In cel mai rau caz ii dai in judecata.
 11. Am gasit membrana: https://www.ebay.co.uk/itm/DISA-VALVE-REPAIR-DIAPHRAGM-MEMBRANE-BMW-M43TU-M44-M42-M43-E34-E36-Z3-E46-/283324653923
 12. Asta e actuatorul DISA de care ziceai? Poate te ajuta: Nou: https://www.ebay.com/itm/Genuine-BMW-Air-Intake-Manifold-Flap-Adjuster-Unit-DISA-Valve-OEM-11611438404-/201524044484 Remanufactured: https://www.ebay.com/itm/Disa-Valve-m43-m44-BMW-e46-e36-z3-Adjusting-Unit-Genuine-Rebuilt/164059413379
 13. Nimic inca. Oricum, nu e decizia ei. Trebuie sa voteze consiliul local. *Update: S-a renuntat la taxa. https://www.facebook.com/gabifirea/videos/504139353457694/
 14. Am citit si eu acum cu privire la PCV. Sa inteleg ca este un fel de EGR? Eu asta deduc din descriere: "The positive crankcase ventilation, or PCV, system was one of the earliest emission-control devices used in vehicles. The PCV system draws leftover combustion gases from the crankcase (the oil pan and bottom of the engine) and routes them back into the engine via the intake manifold, where they’re burned in the combustion chambers instead of escaping into the atmosphere via your exhaust system."
 15. Imi cer scuze. Nu a fost cu rea intentie. Ma voi rezuma sa comentez on topic pe viitor.
 

×
×
 • Create New...