Jump to content

pompiliu92

Membru
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About pompiliu92

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Bucuresti
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Nubira 2
 • An
  2002

Recent Profile Visitors

721 profile views
 1. Eu am garaj la Rosiori, asa ca Nubira mea sta in tihna acolo.
 2. Poti sa platesti doar in ziua in care mergi.
 3. Da, posibil sa fi luat masura si in pripa din cauza amenintarii cu infringement. Totusi, trebuia sa fi lasat mai mult timp de implementare si de tranzitie, astfel incat oamenii sa aiba ocazia sa se adapteze mai usor. Nu zdranc si gata. Also, in Germania statul a oferit oamenilor suport financiar pentru a-si diesel-urile cu masini noi.
 4. We're fucked. 03_20191024.pdf
 5. Pai daca vrei frigider, masina de spalat sau alta goanga mare electrocasnica, comanzi online si ti se livreaza acasa. 25 lei transportul.
 6. pompiliu92

  Nubira Ii

  La multi ani my brother from another mother! :))
 7. Eu iti spun si din postura faptului ca vand trotinete si hoverboard-uri. Problema ca esti mai vulnerabil pe ea sau efectiv sunt faze cand te trezesti ca dupa ce te asiguri trece una ca din pusca pe langa tine sau pe trecerea de pietoni si daca ii atentionezi tot pe tine te injura. Bine, sunt cazuri si cazuri, oameni si oameni la urma urmei.
 8. Sunt de acord ca ar trebui sa folosim mijloacele alternativ de transport daca acest lucru ne permite in zona in care stam, dar cu bicicleta sau trotineta in conditiile actuale de trafic nu prea m-as baga, mai ales ca atat o parte din soferi cat si biciclisti/trotinetisti nu au conduita preventiva in trafic si nu exista un respect reciproc. Singura solutie viabila in clipa de fata e metroul sau tramvaiul chiar daca la ore de varf esti nevoit sa astepti vreo 3-4 garnituri ca sa intri. Eu in medie fac cam 8000km pe an cu Skoda mea (Euro 3 1.9TDI0 si mai mult in afara orasului. Nubira sta mai mult pe la Rosiori si o mai iau la plimbare cand merg la Pitesti sau Campulung.
 9. Uite aici originale. 200 lei tot setul. https://www.olx.ro/oferta/injectoare-leganza-ID9rO9L.html
 10. Cati nu avem? :)) Mai intai sa se discute legea aia si daca o sa o aplice.
 11. pompiliu92

  Nubira II

  In cazul meu au iesit intacte dopurile.
 12. pompiliu92

  Nubira II

  Dupa ce deschizi usile ai niste fante acoperite de dopuri de cauciuc in spate, iar in fata, demontezi senzorul de inchidere a usii care este prins intr-un surub. Mai ai inca o gaura la baza aripii, pe interior. Cred ca te ajuta poza mai bine.
 13. pompiliu92

  Nubira II

  Tot Novol a folosit si vopsitorul unde am dus eu Nubira de curand. A fost 20 lei.
 14. pompiliu92

  Alta j100

  Uite aici bujii bune: NGK Iridium BKR6EIX-11
 15. pompiliu92

  Alta j100

  Sau pur si simplu e senzorul murdar. Asa patise taicameu acum ceva timp.
×
×
 • Create New...