Jump to content

nt98adu

Membru
 • Content Count

  761
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

About nt98adu

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 12/14/1971

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Location
  Piatra Neamt
 • Din
  Piatra Neamt
 • Auto
  Chevrolet Evanda, Peugeot, Bmw E39
 • Model
  2,0i, 107 TWO, 2,0d
 • An
  2005, 2007, 2001
 • Nr. Inmatr.
  Nou

Recent Profile Visitors

4608 profile views
 1. nt98adu

  E39 micul meu cont bancar😊

  Da, oarecum întors pentru că nu voi circula eu cu ea. Prefer Chevroletul. Asta ca să fiu rău.
 2. nt98adu

  E39 micul meu cont bancar😊

  Revizie. Montat senzori parcare aftermarket la care am avut si ajutoare Scos ,,mobila" din interior si montat trimuri argintii. Anvelope de vara. Incepe sa arate a E39. Masina va ramane o perioada la mine si va rula in naveta Iasi-Piatra Neamt.
 3. nt98adu

  E39 micul meu cont bancar😊

  Ăia unii, care sunt? Cielo oricum a fost o mașină mediocră în esență, noua sau veche. Dacă nu aveam, nu-mi dadeam cu părerea. În altă ordine de idei, astazi a primit numere noi, consumabile schimbate si un ventilator habitaclu bun.
 4. nt98adu

  Chevrolet Evanda 2,0i GPL

  Îl mai las puțin. Îmi place când unii se uită lung și nu știu ce mașină este
 5. nt98adu

  E39 micul meu cont bancar😊

  A primit si plafon, stalpi A,B si C pe negru tip M Am codat toata masina cu NCS, verificata cu DIS si i-am tras si un soft stage 1 asa, sa se miste mai repede. Am gasit si un pont pentru a vopsi ieftin aripile fata si bara cu 400 lei. Problema e ca dupa 3 saptamani o pot duce. Capota va ramane neagra ca nu ma deranjeaza. daca-l va deranja pe viitorul proprietar, nu are decat sa o vopseasca. I-am colantat grilele cu negru mat insa parca nu-mi prea place cum arata. Si asa e cazan, insa cu grilele negre parca arata si mai si.
 6. nt98adu

  E39 micul meu cont bancar😊

  Am mai avut 2 E39 cu interioare crem revopsite de mine și au ținut fără probleme. După 3 ani de utilizare nu se vedeau urme de vopsea luată. Pe negru e si mai rezistent. Sunt multe firme care fabrică vopsea pentru tapiterii piele. Vopel este cea mai accesibilă ca preț însă dacă dorești să nu se cunoască că a fost vopsit, trebuie să cauți o vopsea profesională.
 7. nt98adu

  Chevrolet Evanda 2,0i GPL

  Daca tot nu mai am ce face, am zis sa ma joc cu literele...
 8. nt98adu

  Cele 2 Bmw-Uri

  Șuruburile alea par a fi de VAG. Bmw nu folosește așa ceva cel puțin pe E46 so E39. Cred că cineva și-a băgat nasul pe acolo. Spor la treabă. Știu că va ieși un motor trăsnet.
 9. nt98adu

  Chevrolet Evanda 2,0i GPL

  Este mersul firesc al lucrurilor. Nu putem rămâne nemuritori. Cât despre Evanda, gratis nu o dau
 10. nt98adu

  Chevrolet Evanda 2,0i GPL

  Multumesc. Chiar daca este la vanzare, astazi i-am schimbat si lichidul de frana. Imi parea cam inchis la culoare si nu am avut aparat sa verific daca mai e bun sau nu.
 11. nt98adu

  E39 micul meu cont bancar😊

  Asa arata acum: Par lucioase pentru ca nu este finalizata vopsitoria. Maine urmeaza solutia de hidratare si nu vor mai luci. Fata de cum erau, sunt multumit.
 12. nt98adu

  E39 micul meu cont bancar😊

  Asa arata inainte:
 13. nt98adu

  Chevrolet Evanda 2,0i GPL

  Mașina a intrat la vânzare. Cât de curând va intra si E39-le. Honda s-a vândut. Este timpul pentru o schimbare cu ceva cât mai nou.
 14. nt98adu

  E39 micul meu cont bancar😊

  Acum am citit că te refereai la vopsirea interiorului. Nu o duc in nici un service pentru asta ci il revopsesc eu. Vopsea Vopel negru, suflanta, rol mic, fixator si multă rabdare
 15. nt98adu

  Cele 2 Bmw-Uri

  Senzor de rail pressure gasesti bun la 150 lei pe dezmembrari si cam asta e principalul motiv pentru presiunea mai mica din rampa.
×