Jump to content
Notificare GDPR și date personale Read more... ×

nt98adu

Membru
 • Content count

  592
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About nt98adu

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 12/14/1971

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Location
  Piatra Neamt
 • Din
  Piatra Neamt
 • Auto
  Chevrolet Evanda, Peugeot, Honda Civic
 • Model
  2,0i, 107 TWO, 1,4iS
 • An
  2005, 2007, 2001
 • Nr. Inmatr.
  Nou
 1. nt98adu

  Daewoo Evanda 2.0 At

  Ca boierii, cu doua Evande:))) Ce sa-ti urez decat spor la treaba! E o masina fiabila, maxim comfort cu destule dotari. Tinem legatura!
 2. nt98adu

  Espero 1.5 Dohc Bej

  Incă mai ai mașina asta? :rolleyes: Felicitări! :thumbl:
 3. nt98adu

  Mâtzu'

  Eu nu am zis ca e ruginita, ci doar nevopsita.
 4. nt98adu

  Mâtzu'

  Pai ce-ai facut? Eu nu te inteleg de ce nu ai vopsit si interioarele. Pe deasupra masina vopsita frumos si cand deschizi usile pica molozul pe tine, plus ca nu ai scos chedere, bancheta, scaune... Am vazuto la Vali si am recunoscut masina dupa folia de aluminiu de pe filtru :rolleyes: A iesit bine pertotal, insa o strica interiorul.
 5. nt98adu

  Daewoo Evanda

  Masina are incepand de astazi un nou proprietar. Acest topic se poate inchide. :happywave:
 6. La alternator ai doar 2 suruburi. Cred ca mai bine il dai jos decat sa dai admisia. Totusi, daca dai jos tubulatura de aer, declipsezi turul de la benzina, scoti cureaua de pe alternator si il impingi in spate, este imposibil sa nu reusesti sa dai jos senzorul. Atentie: e primul senzor, cel cu un fir, nu al doilea care citeste temperatura lichidului de racire din motor si are mufa cu 2 pini! Pana la senzor, verifica EGR-ul sa nu fie infundat. Vezi daca lucreaza parghia cand misti sus-jos.
 7. Regulator defect sau senzor de citire a temperaturii care se afla in spatele admisiei pe chiulasa. Daca de uiti dupa alternator si pipai putin pe chiulasa il gasesti. Poti curata si IAC, insa fara prea multe rezultate privind scaderea consumului de benzina. Verifica si EGR-ul sa nu fi ramas blocat.
 8. nt98adu

  Epica

  Ai luat bucse la 240 ron pana la urma? De unde? Pivotul rezista destul de mult, deci nu tb. sa-ti faci probleme. Le: Eu aveam ceva probleme cu directia (imi tragea dreapta) si cand am reusit sa gasesc un service care are program pentru a mea masina, mi-au spus ca intai trebuie sa faca directia pe spate, dupa care pe fata. Tot atunci mi-au spus si de problema cu bucsa.
 9. nt98adu

  Daewoo Evanda

  Dupa concediu cu 2000 km in plus pe bord cu un consum de 7,64% prin metoda plin-plin extraurban si ceva orase prin care am trecut. Mers destul de turbat localitati 70-80, extraurban unde s-a putut si 180. ,Colegul" in permanenta cu mine si cam asta e. Dupa concediu schimbat un burduf la planetara (agatat de mine) si facut ITP pe bune, pana in 2014. In rest, nimic deosebit. Cred totusi ca o paste un GPL cu rezorvor toroidal cat de curand, ca astia sau ursit cu pretul la benzina! ;))
 10. Aceeasi problema am avuto la fosta Nubira dupa reparatia motorului. La service-ul Daewoo P. Neamt, dupa tester verdictul a fost sonda lambda nu lucreaza in parametri. Mi s-a propus sa o schimb la un cost de aprox. 480 ron. Cum nu am vrut sa arunc cu banii fara sa verific eu, am scos sonda lambda si am bagato intrun recipient cu diluant. Ba am mai dat pe ea si cu o pensula. Nu vreau sa-ti spun ce a iesit de pe ea! :aoleo: Dupa ce am montato inapoi, nu am mai avut absolut nici o problema si am ramas si cu banii in buzunar. Incearca, nu poti strica nimic.
 11. nt98adu

  Epica - Burduf Planetara

  Ma gandesc ca ai rezolvat cu burduful, insa stii cumva dimensiunile la burduf?
 12. Daca nu are martor luminos ce semnalizeaza uzura placutelor, este posibil sa aiba semnal auditiv. La unele marci pe placuta de frana se afla prezent un ,,cioc" metalic care odata cu uzura la limita a placutei, atinge discul de frana si scoate zgomote destul de stresante.
 13. nt98adu

  Epica

  Suspensia spate este identica cu cea de la Evanda. Eu am cautat bucsi pentru acelasi brat nr.5 si nu am gasit separat. Doar brat complet cu 800 ron. Nu am dat atat pe un brat si mi-am facut o bucsa dintrun material similar cauciucului. Problema este ca bucsa confectionata este fixa in timp ce bucsile originale sunt mobile. Aceeasi situatie se prezinta si la bucsile din fuzeta, bucsi confectionate din polimer iar in interior o nuca metalica capabila sa se miste in toate directiile. Cine v-a desface isi va da seama despre ce vorbesc. Dupa schimbarea bucsilor de la fuzeta/brate, obligatoriu se face directia la asa zisa punte spate.
 14. nt98adu

  Evanda

  Alarma este originala din fabrica. nu stiu ce tip/model este.
 15. nt98adu

  Evanda

  Nu este neaparat o problema, dar vreau sa fac o chestie si nu prea inteleg cum: Pe scurt, alarma se declanseaza doar in cazul in care se forteaza deschiderea portierelor, capota, portbagaj. Cand armez, dezarmez, clipesc doar avariile. As dori ca o data cu avariile sa se activeze si sunetul alarmei, adica apas pe inchidere sa sune o data, apas pe deschidere sa sune de doua ori (mai pe romaneste). Are cineva o idee, cum pot sa fac?
×