Jump to content

nt98adu

Membru
  • Content Count

    770
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    20

Everything posted by nt98adu

  1. Adaug brat superior stanga spate complet = 100 lei. Bucsi in stare foarte buna, se misca usor, nu scartaie, nu bat.
  2. - caseta directie second-hand 2004 fara scurgeri, jocuri, zgomote cu senzor inclus = 250 lei; - ornamente interioare fete portiera = 80 lei; - mocheta portbagaj suplimentara = 50 lei; - radiator apa pentru cutie manuala = 200 lei; Relatii aici sau la tel.0774091071
  3. Evanda a plecat spre un nou proprietar astazi. 😉 Sper sa aiba grija de ea macar jumatate din cat am avut eu. O masina fiabila si spatioasa. Acest topic se poate inchide.
  4. Nu am mai postat demult pe aici. Masina a intat in paine cum se spune. Adica imi fac treaba cu ea si trage remorca cu tot ceea ce-mi trebuie pentru amenajarea casei. A primit alte anvelope pe fata intrucat una a facut abces si a luat si un surub zdravan , i-am facut directia, o decarbonizare motor - de fapt 2 ca la prima nu a iesit toata mizeria- EGR off si cam atat. Am observat o fisura la intercooler, caseta de directie plange pe stanga, nu grav dar este ulei servo acolo si se pare ca iarasi voi avea probleme cu ventilatorul din bord intrucat uneori se gandeste ceva timp pana o ia. Urmeaza sa le rezolv pe toate in timp.
  5. Arcuri si amortizor. E mai fermă fără a fi dură. Amortizoarele de M5 sunt mai scurte cu 3 cm iar arcurile sport sunt ceva mai rigide ca sa nu dai cu burta de pământ. Îți dai seama ca nu aveam cum monta amortizoare de M5 cu arcuri stock. Nici nu cred ca puteam comprima arcurile atât.
  6. Da, musai Gpl. Este gurmand ca si motorul de pe Evanda, diferența fiind puterea suplimentară net superioară in favoarea Leonului. In București avea un consum de 21,5 litri pe Gpl. In Iași are 18 iar in Piatra Neamț 11. Este perfect raportat la echivalentul financiar benzina-gpl.
  7. Asta scrie pe el 150 A h. Am bănuit că acel h reprezintă ora.😊
  8. Ca sa nu se plictiseasca, i-am luat un Seat Leon Turbo sport superb. L-am adus urgent acasa ca era pacat sa rataceasca prin Bucuresti.😜 Cateva date tehnice : fabricatie 2004, euro 4, motor 1,8 turbo benzina, instalatie GPL Tomasetto Stag 4 Qbox montata in 10.2018 aflata doar la prima revizie, cu down pipe inox si traseu de inox 63mm cu finala Pilot, soft stage 1 facut la Power Teck la Buzau, suspensie sport fixa cu arcuri H@R si amortizoare Kyb, plus multe alte modificari. O masina dementiala care mi-a creeat o senzatie nemaipomenita astfel ca pentru cateva ore am crezut ca am din nou 25 de ani😂 La sosire acasa, la reorganizarea locurilor de parcare am avut impresia ca cineva a furat puterea motorului bmw. Nu mai zic nimic de Chevrolet😀
  9. Ca sa nu stau linistit, i-am schimbat suspensia fata cu una sport.😏 Se poate observa diferenta dintre amortizorul standard negru Bilstein si cel sport, argintiu Sachs. Era prea ridicata de fata si pe langa ca nu arata prea bine, nu avea nici stabilitate pe curbe. Spatele este ok si asa va ramane. Si i-am schimbat si alternatorul din 120 Ah/h in unul de 150 Ah.
  10. A iesit neasteptat de bine. Acum, daca vopsesti bara, se va observa diferenta fata de vopseaua de pe caroserie. Mai bine o lasi asa.
  11. Da😊, oarecum întors pentru că nu voi circula eu cu ea. Prefer Chevroletul. Asta ca să fiu rău.😂😂
  12. Revizie. Montat senzori parcare aftermarket la care am avut si ajutoare😀 Scos ,,mobila" din interior si montat trimuri argintii. Anvelope de vara. Incepe sa arate a E39. Masina va ramane o perioada la mine si va rula in naveta Iasi-Piatra Neamt.😏
  13. Ăia unii, care sunt? Cielo oricum a fost o mașină mediocră în esență, noua sau veche.😄 Dacă nu aveam, nu-mi dadeam cu părerea. În altă ordine de idei, astazi a primit numere noi, consumabile schimbate si un ventilator habitaclu bun.
  14. Îl mai las puțin. Îmi place când unii se uită lung și nu știu ce mașină este 😂😂😂
  15. A primit si plafon, stalpi A,B si C pe negru tip M Am codat toata masina cu NCS, verificata cu DIS si i-am tras si un soft stage 1 asa, sa se miste mai repede.😎 Am gasit si un pont pentru a vopsi ieftin aripile fata si bara cu 400 lei. Problema e ca dupa 3 saptamani o pot duce. Capota va ramane neagra ca nu ma deranjeaza. daca-l va deranja pe viitorul proprietar, nu are decat sa o vopseasca. I-am colantat grilele cu negru mat insa parca nu-mi prea place cum arata. Si asa e cazan, insa cu grilele negre parca arata si mai si.
  16. Am mai avut 2 E39 cu interioare crem revopsite de mine și au ținut fără probleme. După 3 ani de utilizare nu se vedeau urme de vopsea luată. Pe negru e si mai rezistent. Sunt multe firme care fabrică vopsea pentru tapiterii piele. Vopel este cea mai accesibilă ca preț însă dacă dorești să nu se cunoască că a fost vopsit, trebuie să cauți o vopsea profesională.
  17. Daca tot nu mai am ce face, am zis sa ma joc cu literele...😂
  18. Șuruburile alea par a fi de VAG. 😂Bmw nu folosește așa ceva cel puțin pe E46 so E39. Cred că cineva și-a băgat nasul pe acolo. Spor la treabă. Știu că va ieși un motor trăsnet.
  19. Este mersul firesc al lucrurilor. Nu putem rămâne nemuritori. Cât despre Evanda, gratis nu o dau😂
  20. Multumesc.😊 Chiar daca este la vanzare, astazi i-am schimbat si lichidul de frana. Imi parea cam inchis la culoare si nu am avut aparat sa verific daca mai e bun sau nu.
  21. Asa arata acum: Par lucioase pentru ca nu este finalizata vopsitoria. Maine urmeaza solutia de hidratare si nu vor mai luci. Fata de cum erau, sunt multumit.
  22. Mașina a intrat la vânzare. Cât de curând va intra si E39-le. Honda s-a vândut. Este timpul pentru o schimbare cu ceva cât mai nou.
  23. Acum am citit că te refereai la vopsirea interiorului. Nu o duc in nici un service pentru asta ci il revopsesc eu. Vopsea Vopel negru, suflanta, rol mic, fixator si multă rabdare😊
 

×
×
  • Create New...