Jump to content
 

florinellll

Membru
 • Content Count

  687
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

5 Followers

About florinellll

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 05/23/1970

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  BUCURESTI
 • Auto
  DAEWOO-HONDA
 • Model
  LEGANZA-ACCORD
 • An
  2000-2011
 • Nr. Inmatr.
  B-999-CUCU

Recent Profile Visitors

4093 profile views
 1. Mare atentie !!!!!! La categoria ,din putul gandirii '''[[[[[ Este foarte logic, se scoate borna cu minus pentru ca minus inseamna mai putin deci tu tre' sa scoti nu sa adaugi. Ce faci cand scoti...minus logic. Cand pui incepi cu plusul pe aceeasi logica...adaugi...incepi cu plusul, logic. Ar mai fi o explicatie dar de asta nu sunt sigur. O scoti pe aia cu minus pentru ca semnul minus are numai o linie deci logic borna e mai usoara. Adica trebuie sa faci efort in mod progresiv, de la mai putin catre mai mult, logic. Numai ca asta nu se verifica si la viceversa de asta nu sunt sigur.'''']]]]
 2. florinellll

  Naluca

  Manopera este platita la ''regie proprie'' daaar la o valoare mai mica
 3. Stii ,banuiesc ca 90% este in favoarea noastra?
 4. Siiii, asa apar legendele urbane Pe asta chiar nu am mai auzit-o
 5. Hai sa va zic o stire incredibila Sistemele de aer conditionat din oferta Altex sunt in proportie covarsitoare ''din vitrina'' Adica ''modelul expus'' Astia intra in faliment?
 6. Este pentru prima oară în istorie când o acțiune Tesla valoareaza peste 1.000 de dolari, în condițiile în care, cu numai o lună în urmă, CEO-ul Elon Musk scria pe Twitter că prețul de atunci de 700 de dolari i se pare prea ridicat. În urma acestei creșteri, capitalizarea Tesla pe bursă de la New York a ajuns la 190 de miliarde de dolari. Pe baza acestei performanțe, Tesla a devenit oficial cel mai valoros producător auto pe bursă, după ce a depășit în premieră liderul tradițional Toyota. În prezent, capitalizarea mărcii Toyota este de aproape 179 de miliarde de dolari, în scădere cu aproximativ 7% de la începutul acestui an. Interesant este că actuala uzină Tesla din Freemont (California, Statele Unite) a fost deținută anterior de General Motors și Toyota între 1984-2010. Uzina a fost închisă în 2010 și vândută ulterior celor de la Tesla, care a redeschis facilitatea de producție în același an. Tot atunci, Toyota a cumpărat de pe bursă 3% dintre acțiunile Tesla pentru 50 de milioane de dolari, însă japonezii și-au lichidat portofoliul în 2016. În prezent, un pachet similar de 3% dintre acțiuni valorează 5.7 miliarde de dolari.
 7. florinellll

  Naluca

  Care masina?
 8. Pune-o la 3999 in prima zi,dupa o scazi la 3200 si poate pica un chilipirgiu
 9. florinellll

  Covid 19

  Salut, eu sunt Coronavirus! Mi se mai spune și Covid-19. Da, sunt chiar eu. Mă scuzați că am apărut atât de brusc în viața voastră în această formă. Sunt aici. De ce mă aflu aici? Să zicem că am venit pentru că am obosit să văd cum vă distrugeți singuri viețile. Eram obosit să văd cum tratați Planeta pe care viețuiți, să văd cum vă tratați unii pe alții. Eram obosit să asist la războaiele voastre, la conflictele, invidia dintre voi, ipocriza și egoismul vostru. Eram obosit să văd cât de puțin timp petreceți cu copiii voștri. Obosisem să vă văd cum vă plângeți de viețile voastre fără să faceți ceva să vi le schimbați. Eram obosit să asist la felul obsesiv în care vă doriți ultimul model de smartphone sau ultimul model de mașină. Mă săturasem să văd cât de puțin timp vă acordați unul altuia și mai ales cât de puțin timp acordați familiei. Știu, voi fi dur cu voi. Poate prea dur. Dar, sunt doar un virus. Prezența mea aici vă va costa vieți, dar trebuie să înțelegeți că este necesar să vă schimbați odată pentru totdeauna. Pentru binele vostru. Pentru binele omenirii. Mesajul meu este simplu: am vrut să opresc totul pentru a înțelege că viața este esențială, a voastră și a copiilor voștri. V-am strâns în case, alături de cei dragi. Poate astfel, veți înțelege lucrurile care contează cu adevărat. Poate așa veți înțelege ce importantă este o îmbrățișare, o strângere de mână, un dialog, o plimbare în parc sau o cină la restaurant cu prietenii. Sunteți toți la fel. Nu sunt diferențe între voi. V-am demonstrat că distanțele nu există, am parcurs mii de kilometri într-un timp relativ scurt. Eu sunt în trecere, dar ceea ce am creat în relațiile dintre voi, ar trebui să dureze o eternitate. Apreciați ceea ce aveți și faceți bine semenilor voștri. Trăiți-vă viețile într-un mod simplu. Bucurați-vă de natură și de lucrurile normale. Când veți sărbători eradicarea mea, eu voi fi deja plecat. Încercați, însă, să nu fiți buni doar în prezența mea. Adio!
 10. florinellll

  Covid 19

  Aaaaaaaaaa ...nu ma provoca!!! As zice ca n-a existat ,dar a existat!@#$% As zice ca nu s-au luat masuri bune,dar au fost bune !@#$% Ai zice ca sunt fan PNL ,dar nu sunt
 11. Da ,confirm erai cu BMW Rosu. Nu erai in Germania ,erai pe autostrada A2 in ....Polonia
 12. Ai verificat compresia ?
 13. Te plictiseai pana sa ....Chevy 2 Acum esti ""bizi""
 14. florinellll

  Covid 19

  Avem cel mai ""larg dimensionat""sistem medical de pe planeta La Câmpina, un spital deservit de 70 de medici și 200 de asistente, care are 300 de paturi, tratează un singur pacient, infectat cu coronavirus. Coruptia,jegul si prostia ,au alungat virusu'' din Romania!!
 

×
×
 • Create New...