Jump to content

Tommy

Membru
  • Content Count

    6725
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    31

About Tommy

  • Rank
    Free Styler
  • Birthday 02/23/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    MB
  • Model
    W204 FL
  • An
    2011
  • Nr. Inmatr.
    B-007-GUN

Recent Profile Visitors

9120 profile views
  1. Tommy

    La Multi Ani

    Multumesc de urari.
  2. Aha. Am inteles acum. In conditiile date, daca n-o dai de gard, e corect.
  3. Pai si la 500m tu iti faci griji de consum? Sa zicem ipotetic ca ai obtine o diferenta de consum de 2L la 100km, la 0.5km vei castiga 0.01L, adica 10ml de benzina, adica 5-6 bani Deci grija pe care e firesc sa o ai pe un astfel de drum, este siguranta si nu consumul. Treapta normala e 2 sau 1 functie de drum si de cum o simti, un cuplu mai mic la roata, adica o treapta mai sus, este mai usor de controlat. Motorul se chinuie sa tina o turatie atat de mica incat sa mergi in treapta a 3-a, nu consumi mai putin si nici nu va putea sa aiba arderea optima, motorul este in sarcina si nu pe loc. Calculatorul ala e facut sa seteze functie de ce poate sa scoata motorul, un soft nu se scrie in abstract, ci direct legat de ceea ce gestioneaza.
  4. topcat, dar cam ce distanta mergi tu cu 20kmh?
  5. Tommy

    Recomandare Laptop

    Dar tu ai citit ca omul are deja un mac air? A scris pe undeva ca vrea sa faca downgrade cumva de recomanzi cea mai proasta ragalie din categorie care mai are si windows 8 si fara touch, care desi e cea mai ieftina din categorie tot face cat vreo 3-4 ticouri? Cam cine e cocalar? Zmeule, asa-i, utilizatorii lor sunt mai inteligenti decat ai nostri
  6. Inseamna ca ochiometrul meu a dat gres, eu am crezut ca vreo 6
  7. Tommy

    Recomandare Laptop

    Sorry, nu-s distribuitor ) Pe noi atat ne costa, la en detail si cu tva posibil mai pui ceva. Oricum infim fata de 2000 de dolari cat dai pe o minune de asus )
  8. Tommy

    Despre calculatoare

    Pai solutia e sa renunti la ei. Degeaba au viteza fabuloasa ca nu au reliabilitate. Pe mine m-au umplut de spume. Mai ales cand aveam de lucru, atunci pica.
  9. Tommy

    Recomandare Laptop

    Si-a facut treaba. La asus ramaneai cu un bibelou O tastatura e 20 de dolari cel mult.
  10. Tommy

    Recomandare Laptop

    Da da, la 3 ani dupa ce a aparut macbook air, intel a inventat ultrabooku'!!!
  11. Tommy

    Recomandare Laptop

    Ce vorbesti tu acolo? Iti spun sigur si cu bere si cu cafea si cu alte... substante. Incearca si tu la asus. Deci lenovo are o tastatura desteapta, cu canale de scurgere si practic placa de baza ramane uscata.
  12. Dj-ule, eu te-am vazut prin trafic, tu ai coborat masina exagerat de mult. Eu la toyota o coborasem 3cm si era ok si iarna. Cu scutul ala nu stiu ce sa zic, depinde cum e conceputa racirea masinii. Desi am si agreez scut, s-ar putea mai mult sa dauneze. La toyota si la cielo nu aveam si n-am avut probleme 8 ani.
  13. Tommy

    Recomandare Laptop

    Hai sa turnam o cana de apa pe un thinkpad lenovo si pe un asus/dell si vorbim dupa. Nu stiu ce-mi recomandati voi, dar pot sa-ti spun ca la mine la munca, numai in romania, sunt probabil cateva sute de lenovo si unii tin si 2-3 WAS-uri pe el pornite, db2, n servicii de cacao pornite si medii de dezvoltare; nu ai idee ce inseamna sa-l forjezi cu build de surse de giga. Eu de exemplu am printre altele un T61 de app 5 ani, si merge si arata ca nou desi nu iti inchipui prin ce a trecut. E ca si cum ai vorbi de un aparat foto pro cu care tragi si in ploaie sute de cadre pe zi, zi de zi si un bridge cu care tragi 3 cadre intr-o zi de vacanta. Cat priveste apple... las-o nene ca miroase
 

×
×
  • Create New...