Jump to content

ileana

Membră șefă
  • Content Count

    2706
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

About ileana

  • Rank
    Regina nopții / Casieră
  • Birthday 10/21/1967

Contact Methods

  • Gender
    Female

Profile Information

  • Location
    Oltenita
  • Interests
    sunt dezinteresata
  • Din
    Olteniţa
  • Auto
    Hyundai
  • Model
    Ghiţă tractoristu' 1,5 88CP
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    JOI

Recent Profile Visitors

13243 profile views
  1. "Follow this topic" nu e permanent? Se duce setarea dupa un timp.
  2. Sa mai zic si de spatiile de dupa semnele de punctuatie?
  3. La aproape fix 4 ani, acumulatorul montat de Salex pe un viscol napraznic, si-a dat obstescul duh, pe un ger la fel de placut. Napasta nu m-a prins in Bucuresti, dar...ce zici Salex, maine e joi, rimeaza cu pasta de usturoi
  4. ileana

    Sarbatori Fericite!

    Topic deschis de 11 ani!.. Hai sa traim si Craciun fericit!
  5. Solutia data de mr_ a functionat 2 zile. Desi am setat sa nu isi faca update, dupa un timp ii vine mintea la cap si nu mai tine cont de setarile mele manuale. Sunt pe full optionul NFS-ului acum, sa vedem cat tine minunea. La prima vedere, pare treaba serioasa Si fiindca tot am pornit-o pe "caut chestii", mai caut ceva. Doctor de masini de spalat vase. Bolnava in cauza e o Whirlpool ADP 4735, cu buletin de Bucuresti.
  6. Dupa ultimul update, Yahoo Messenger pe android e varza. Ati gasit vreo solutie sa functioneze cat de cat normal?
  7. Esti fftopic:!! Buna dimineata!
  8. Gordon King Today at 4:51 PM Attention Dayan!!! I sent this letter to you a month ago, but I'm not sure if you got it, I have not heard from you, and this is the reason why I repeat it again. I am a lawyer, Gordon King, I make this offer to you in connection with the death of the Mr. Dema Emil Dayan, who was my client before his unfortunate death, leaving some huge amount of money $ 13.580,000.00 million in the bank. After unsuccessful attempts in search of their relatives there, I decided to contact you, my contact email address; (gordonk100@gmail.com) Sincerely, Lawyer Gordon (Esq.)
  9. Mircea, astazi am reusit, dupa un update la yahoo mail.Habar nu am ce a avut
  10. Nu am rezolvat-o. Am incercat pe alt andoid cu parola si userul meu, merge. Numai pe telefonul meu nu mai vrea. Zilnic il mai incerc, il dezinstalez si instalez din nou. Poate isi revine intr-o zi, dupa vreaun update.
  11. Samsung S4 model I19505, Android version 4.4.2 updatat la zi. Problema: nu ma mai pot loga pe yahoo messenger. Am incercat tot ce m-a dus capul si ce am citit prin help-uri: clear cache/data, dezinstalat/instalat din nou de cateva ori, schimabat parola de doua ori, schimabta reteaua. Acelasi mesaj ca parola sau username incorect. Ma pot loga de pe orice alt computer/laptop indiferent de retea.. sau alt telefon, numai de pe al meu nu. Am incercat cu alt cont de yahoo, tot nu vrea. Yahoo Mail app merge perfect pe contul meu. Aveti idee ce as mai putea incerca?
  12. ileana

    Secret Santa 2014

    Mie personal mi-a placut foarte mult experienta din 2011 si cred ca nu numai mie. Hai sa incercam si anul acesta, cu finalizare, ca sa ma exprim poetic. Ma citez cu postul din anul de gratie 2011: Din start maestrul de ceremonii este numit din oficiu si fara drept de refuz, ghiocelul nostru salbatic Vaxxi. Tarasenia ar functiona simplu: cine vrea sa participe se va inscrie intr-o lista (listele se stie sunt specialitatea casei ), la o data pe care o stabilim, Vaxxi face tragerea la sorti si ne va comunica fiecaruia in parte, cui trebuie sa facem un cadouas. Fiecare vom pastra doar ptr ochii si urechile proprii, numele celui caruia ii vom darui. Valoarea cadoului si-o stabileste fiecare, in functie de bugetul propriu, preferinte sau toane. Totusi as propune o suma minima de 20 de lei. Cadoul trebuie sa aiba ceva influente auto, ca doar nu suntem club de CCL-isti. Pana pe 11 decembrie 2014 definitivam lista ca apoi maestrul de ceremonii sa ne comunice numele. Pe 18 decembrie 2014 primim si daruim. Bineinteles ca 11 si 18 decembrie cad intr-o sfanta zi de Joi. Se poate inscrie oricine din tara sau din afara, ca doar s-a inventat curieratul. 1. ileana
 

×
×
  • Create New...