Jump to content

Arhix

Membru în rodaj
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Arhix

 • Rank
  Forumist

Profile Information

 • Din
  Hunedoara
 • Auto
  Chevrolet
 • Model
  Aveo
 • An
  2011
 • Nr. Inmatr.
  HD10MSD
 1. Buna ziua, Am o problema cu cablul de la butonul de la climatizare care regleaza temperatura(rece-cald). Mai exact acesta e rupt si nu mai sta bine in carcasa de la buton. Daca setez temperatura pe rece, cand invart butonul pe cald, tot rece baga masina. Daca scot radio-ul afara, bag mana si duc cablul manual pe cald, merge. Pe scurt: butonul nu mai aduce cablul inapoi pe cald. Ar trebui schimat cablul. Cateva poze cu cablul: https://imgur.com/a/KynEx8C Detalii masina: Chevrolet Aveo, 1.2 benzina, 2011, sedan. Intrebarea este urmatoarea: unde pot gasi acel cablu de cumparat? Se gaseste nou sau doar de la dezmembrari?
 2. @Dj_Dark mai am o problema cu plutitorul, nu imi indica corect nivelul de benzina din rezervor. Vreau sa schimb tot ansamblul sa scap si de problema asta. Trebuie schimbate, pe langa pompa, furtunele si clemele?
 3. Am inteles, va multumesc pentru raspunsuri! Intrebarea este urmatoarea: ce pompa de benzina sa cumpar? Cea originala din ce am aflat e peste 2000 de lei, e prea mult. Una AF am vazut pe la 750 lei de la Era. Am mai gasit de la Meat & Doria, SIDAT, Hoffer, FISPA(nu am preturi la astea).
 4. Buna ziua, Detin un Chevrolet Aveo, motor 1.2L(B12D1) fabricat in 2011, achizitionat in februarie 2021. De cand a venit caldura intampin urmatoarea problema, cand merg mult(in special la amiaz) masina se comporta ciudat, ca si cum nu s-ar alimenta, timp de cateva secunde turatiile motorului scad, iar daca nu dau treapta inferioara moare. Dupa cateva secunde isi revine brusc(se simte un soc) si merge normal 1-2 minute, dupa care incepe iar. Initial am crezut ca sunt bujiile, avand pe iridiu, le-am schimbat cu cele clasice recomandate in cartea masinii. Ulterior am schimbat si fisele de la bujii, insa problema nu s-a rezolvat. Din intamplare am alimentat masina si dupa ce am plecat de la benzinarie, am constat ca masina mergea normal. Aceiasi experienta am repetat-o zilele trecute, cand pe autostrada in drum spre Cluj-Napoca a inceput sa faca figuri. Am lasat-o aproximativ 3 ore la umbra in Cluj, cand am plecat a mers bine vreo 15 minute, dupa a inceput sa faca figuri. Am oprit in primul Petrom, am facut plinul(aveam cam jumatate, am bagat 23L), am lasat-o in parcare 20 de minute si am plecat. Spre surprinderea mea, am ajuns acasa(aproximativ 250 KM) fara probleme. Pe scurt: pompa de benzina se incalzeste si nu functioneaza cum trebuie, iar la adaugarea de benzina se raceste si merge ok. Intrebarea este urmatoarea: sigur este pompa de benzina sau poate sa fie altceva? Multumesc!
 

×
×
 • Create New...