Salex Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Mergi pe chestii testate ... In gama "nu scumpe" te poti duce la Sava, Barum, Semperit, Falken ... din ce stiu eu ... Nu cu mult peste deja ajungi la Nokian. 1 Link to comment
Viktor Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Am deschis citeva pagini cu galosi si m-au intimpinat cu niste nume de galosi de ma uitam ca rata la avion. Bai frate da' ce-am imbatrinit (zic) mi-s ramas in urma rau de tot la acest capitol. Imi trebuie 195/60 R15 iar ca ex de pret pe aceste dimensiuni : Sava ~25.000 ; Firestone ~30.000/buc."Noutatile" de care habar nu am incep undeva la 15.000/buc. As ramine undeva la mijloc ca pret, n-as pune chiar ultima ragalie de care habar nu am. Or fi bune si "noutatile", nu stiu ... Linglong-ul (ceva de genu) chinezesc montat cu muuulti ani in urma pe calesti de firma s-au dovedit a fi la inaltime, peste asteptari si au rezistat extrem de bine in timp, chiar surprinzator de bine in ciuda faptului ca au fost ieftenituri. Mai cotrobai ... Momentan am Falken atit garnitura de vara cit si cea de iarna. Link to comment
Geo_ZGA Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Toyo Snowprox. Japan, la un pret mai mic decat marcile mari. Eu nu mai folosesc iarna-vara de ani buni... all season. Link to comment
Recommended Posts