Viktor Posted May 5 Share Posted May 5 Nu mi-s adeptul foliei, odata/an o curatare gen cu pasta in cauza si cam atit. Link to comment
Geo_ZGA Posted May 5 Share Posted May 5 Am folie pusa la Epica de vreo 4 ani, daca nu mai bine... abia acum a inceput sa arate putin urat pe margini (oricum acolo nu iesise prea bine din cauza meseriasului). Mie mi se pare mult mai ok, mai ales ca protejeaza si pt crengi sau pietricele. Am in plan sa montez si pe Jimny, ca deja i-am tras o zgarietura pe un far. Link to comment
Geo_ZGA Posted May 5 Share Posted May 5 (edited) Oracal transparenta la Epica, nu stiu ce model era, dar a fost cam rigida... la Pinin am pus ceva "no name" de pe emag, mai maleabila dar mi s-a parut mai slaba calitativ. Acum vreau sa iau tot Oracal, 270G ii zice. Edited May 5 by Geo_ZGA Link to comment
VAXXi Posted May 6 Share Posted May 6 +1 pentru folie, mai usor de aplicat (mai ales daca incalzesti inainte), defectele de "curbura" le poti ascunde dupa marginea farului, am si eu de ... peste 3 ani si rezista ok, tot Oracal. Link to comment
Viktor Posted Wednesday at 02:11 PM Share Posted Wednesday at 02:11 PM O sa bag un ochi la folii, poate ma conving sa-mi pun. Link to comment
Salex Posted Friday at 09:39 PM Share Posted Friday at 09:39 PM La Leganza am avut ceva de la 3M, a fost absolut corect. Polish succesiv duce la disparitia stratului de protectie, ceea ce, in timp, va duce la deteriorarea mult mai rapida a "geamului". Link to comment
Recommended Posts