Jump to content
Sign in to follow this  
Gica

Bicicleta Medicinala/de Fitness

Recommended Posts

Ce biciclete (ce producator) de camera sunt mai ca lumea si sa nu coste mult sau daca stiti ce model, cu magneti si baterii, cu inductie, mecanice...etc.

Ceva mai ieftin decat Ketler se gasesc ?

 

Orice amanunt e bine-venit.

Share this post


Link to post

Cumpara din aia magnetica, ca e mai silentioasa si fiabila decit aia mecanica. Si pentru un apartament de bloc sau chiar o vila, merge. Doar nu vrei sa te stie tot blocul ca pedalezi? Ca marca nu stiu ce sa zic, am folosit numai de la ketler in sus pina acum.

 

Esti sigur ca vrei sa-ti cumperi? In calitate de fost utilizator, pot sa iti spun ca in casa e super-plictisitor sa o folosesti. Mai bine in saliile specializate. E mai mult fun si iti mai clatesti ochii din cind in cind... :banana:

Share this post


Link to post

:) ) Mersi mult, dar nu pentru mine, consoarta cica vrea sa se mentina in forma... (de cozonac) :dizzy:

Share this post


Link to post

mai ieftine, de la first bike. dar nu iti recomand, decat daca esti masochist (povestea unul pe softpedia cum mai mult a incarcat/descarcat scula din masina, ducand-o la service, decat sa pedaleze pe ea).

Share this post


Link to post

Nevasta-mea are una care se cheama "richsport", (asa scrie pe ea, chiar acum m-am uitat).

Daca n-ai ce face cu banii, ia-ti! Dupa vreo doua zile o sa-ti dai seama ca e mult mai folositoare pe post de umeraş!  <img src= )">

Share this post


Link to post
(povestea unul pe softpedia cum mai mult a incarcat/descarcat scula din masina, ducand-o la service, decat sa pedaleze pe ea).

Asa soliciti toate grupele de muschi, nu numai picioarele :dizzy:

eu tot incarc si descarc portbagajul de vreo 2 saptamani cu bagaje de la colegi si deja ma simt mai usurel. :mda: Nu mai vorbesc de bataturile de la maini.

Share this post


Link to post

in calitate de utilizatoare ( cica :mda: ) si cunoscatoare a inca doua posesoare de deastea, iti spun ca nu o va folosi decat primele 3 zile, max 5/luna din luna a doua

:tongue:

asa ca daca vrei ti-o imprumut pe a mea si cand se plictiseste mi-o dai 'napoi

 

:) )

glumesc, daca vrei ma uit si-ti confirm marca mea, pt ca spre ex e mai comoda decat a mamei

Share this post


Link to post

Gica, iti confirm utilitatea limitata in timp a acestor instrumente.

Am 2 exemple de biciclete de acest tip care zac in casele proprietarilor. Una este d-aia fitzoasa cu computer de bord si consum mai mic decat un cielo :P si cealalta e d-aia pur mecanica. Ambele, in familii diferite, zac intr-un colt al casei.

 

Alegerea este a voastra dar va recomand sa iesiti la o alergare seara intr-un parc. Macar asa nu-ti blochezi nici un ban intr-o scula ce in 2 sapt devine inutila.

Share this post


Link to post

Pai gata, de saptamana trecuta am luat-o. In pofida ultimelor voastre sfaturi si a faptului ca eu nu am nevoie de asa ceva, mandra mea m-a batut atata la cap, plus ca daca nu o luam imi reprosa dup-aia tot timpul (deja incepuse) ca fac tot ceea ce altii ma roaga, dar cand are si ea o rugaminte nu o ascult... etc :spumelagura: X( Stiti cum e cu femeile astea...

 

Asa ca am purces la Kettler si m-a usurat de 10 mil. de lei pentru o bicicleta cu reglaj mecanic, pe curea, dar macar cu 3 ani garantie, transportul si montajul a fost gratuit, pana acum a fost intens folosita (mai putin de mine) si sper sa se merite. Cam asta a fost... !

Share this post


Link to post

Gica, sa ne anunti cit timp tine minunea ... nu de alta, dar ma confrunt cu probleme similare :-?

Share this post


Link to post

limita acestor aparate nu este atinsa niciodata. se plictisesc prea repede de ele. din proprie experienta :)

 

apropo, jucariile astea au un efect benefic doar la sedentarii inraiti. nu o sa iti faca conditie fizica sau chestii de genul asta, poate si pentru ca te dai jos repede de pe ea pentru ca te plictisesti (nici o masina sa dea peste tine, nici o gaza in ochi, nici praf in dinti).

Share this post


Link to post

pentru cine sta la bloc, urcatul scarilor poate inlocui cu succes bicicleta. Are acelasi efect benefic asupra rezistentei miocardului si dezvoltarii capacitatii respiratorii si a muschilor picioarelor.

 

Pentru cine totusi vrea sa-si bage aparate in casa, recomand aparatul eliptic, la care miscarea e mai complexa si mai sanatoasa. Evident, nici ast anu are nici un efect daca e folosit 10 minute pe spatamana. La 30 de minute fara pauza si pe diverse nivele, mai vorbim.

Share this post


Link to post
In pofida ultimelor voastre sfaturi si a faptului ca eu nu am nevoie de asa ceva, mandra mea m-a batut atata la cap, plus ca daca nu o luam imi reprosa dup-aia tot timpul (deja incepuse) ca fac tot ceea ce altii ma roaga, dar cand are si ea o rugaminte nu o ascult... etc  :spumelagura:   X(   Stiti cum e cu femeile astea...

 

 

Asa ca am purces la Kettler si m-a usurat de 10 mil. de lei

Mda, te intelegem de ce nu ai vrut sa ne asculti. Nu te contrazicem. :">

 

eu unul de 10 milioane mai degraba imi luam una adevarata si era muuult mai folositoare, plus ca rezista in timp, nu ca pocnitorile de 2 milioane. Da asta e, n-ai ce sa faci.

Share this post


Link to post

sfat ...da cat poti de putin pe bicicleta pt ca dupa cum spuneau si colegii mai sus, este un obiect de unica folosinta :) >- crede-ma o spun din experienta..(e marca rovera)

Share this post


Link to post

Apropo de First Bike, site-ul lor ofera informatii ... marfa :shock:

http://www.gogo.ro/firstbike/Fitness/

 

@gica "Asa ca am purces la Kettler si m-a usurat de 10 mil. de lei pentru o bicicleta cu reglaj mecanic, pe curea, dar macar cu 3 ani garantie, transportul si montajul a fost gratuit, pana acum a fost intens folosita (mai putin de mine) si sper sa se merite. Cam asta a fost... !"

Apropo, este folosita?

Share this post


Link to post

Mie mi se pare mult mai "fun" o bicicleta reala, chiar si cand e urat afara. E si o iesire din casa, din fata televizorului, pe langa ceva miscare. In plus e mult mai putin plictisitor. La pret sunt cam la fel, si in plus pot fi folosite si in scopuri utilitare nu doar pentru sport. Personal, vara merg la servici cu bicicleta (o panarama de mountain bike de 75€, de 4 ori mai ieftina decat cea medicinala din postul de mai sus).

Pentru cei care stau in centrul orasului, se gasesc niste cadre care se agata de masina si bicicletele de cadru, pentru drumul pana la primul parc...

Edited by mr_

Share this post


Link to post

Nu ti s-ar mai parea fun daca ai sta in Bucuresti. Dupa o portiera deschisa in fata mi s-a luat aproape un an.

Share this post


Link to post

Sigur nu ti s-ar parea fun nici in Pitesti. Pe dealuri, in padure merge, dar ce faci pana iesi din oras, te rup cainii!

 

Din cauza asta am renuntat si la alergat, nu radeti ca nu-i de gluma, sa vezi cum se aduna javrele dintre blocuri cand abia ai inceput alergarea. Sau sa alergi, cuminte si transpirat si sa iasa de sub o masina si sa te apuce de picior. Filme de groaza! Testat!

:o fftopic: Chiar ma gandeam sa propun, pentru turistii straini (a se citi cu bani) si dornici de senzatii tari Crosul Pitesti cu plecare din Trivale pana la Gara, cu parcurgerea a 3 cartiere. Avantaj alergatorii ca e 100% la vale!

Share this post


Link to post

Gica ar trebui sa ne mai spui cum stai cu investitia aia de 10 mil., nu de alta dar am fost si eu in situatia ta, am cedat si nu-mi pare rau, dupa vreo saptamana de concursuri de ciclism (intre mine si nevasta-mea) ne-am dat seama ce bine se usuca hainele pe ea si acum chiar ne este indispensabila.

Share this post


Link to post

subscriu... o am de 1 an in casa si in curand cred ca o demontez si o fac pachet sub patul din dormitor... mai bine imi luam home theatre  <img src= (">

Share this post


Link to post

:o

Auoleuuu... si ma batea gandul sa cumpar ceva de genu asta!!! :-?

 

hmm, deja m-ati pus pe ganduri :scarpin:

Share this post


Link to post

Gica, asteptam feed-back!

Tocmai vroiam sa postez aceeasi parere ca minunea tine 3 zile, dar observ unanimitate la acest capitol.

Share this post


Link to post

Rares pune piciorul in prag nu te lasa influentat. E cea mai inutila investitie pe care o poti face in casa.

Edited by dreamlike

Share this post


Link to post

haha...am luat si eu teapa asta...m-a batut la cap si am cedat...1 bucata luna dupa care agatam gecile si un ghiozdan de coarne...noroc ca am reusit sa o vand la un pret ok(nu am pierdut mult)...

P.S. atentie mare la pedale ca se strica usor...eu am facut un mic research inainte

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...