Jump to content

Mâtzu' si Motanu'

Recommended Posts

Am avut si eu cozoroace pentru oglinzi la Matiz, sunt foarte utile. Singura problema e ca nu mai merg ajustate oglinzile din interior, cel putin la a mea asa se intampla. Oricum nu le schimbam pozitia niciodata.

• 2 weeks later...

Chiar ma gandeam: https://www.amazon.es/gp/product/B01FSDQXPY/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

A ajuns ieri la mine in Spania, cumparat pe 3 februarie.

Daca vrei ceva dimensiuni zi-mi, ma duc sa caut sublerul.

EDIT: nu am subler :grumpy:

Ramane pe luni.

Edited by augustinionut

Bravo, Ionele, bravo !

Ca eu unu de ani de zile ma chinui sa montez o afurisita de coriera (pe spatar) si nu mai reusesc. Imi aduc aminte de ea cind o alerg cu sutele de km dintr-o bucata si (re)realizez ce bine mi-ar prinde o cotiera pentru bratul drept sa ma tolenesc in el in mod ciumeg de relaxare. S-apoi, nici n-apuc a parca si deja am uitat de ea (fir-ar). :mrgreen:

Am montat sprituitoarele. Sunt un pic mai inguste decat cele originale de matiz, se strang destul de bine cu piulita din dotare, insa au aceeasi boala: bat in bratul sergatoarelor. Le-am reglat cat de cat, si diferenta e notabila.

Am probat iarna pe frig, in tara. Sar cand sterg. In fine, veste proasta: iar a intrat apa in masina, parcata in acelasi loc, inclinata spre dreapta. Am vazut si de ce mi-a ruginit zona stalpului fata sub ventilator: apa colectata sub grila parbriz se scurge stanga dreapta sub capota pe capetele telescoapelor si de acolo in jos pe peretele de foc. Buza de tabla e gandita aiurea iar chederul e scurt.

Cheder de matiz 2:

post-13903-0-84037400-1488707022_thumb.jpg

• 2 weeks later...