Jump to content
Sign in to follow this  
VAXXi

Fumători, Nefumători ?

Fumez...  

345 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Stimati colegi fumatori, recomandati-mi si mie o marca de tigari bune disponibila pe piata noastra, caci marca (pana acum) preferata, Marlboro, a ajuns de toata jena.

 

Tutunul este cam acelasi. Sunt aceleasi reguli pentru toti. Ai putea sa fumezi ceva ce nu se produce in Romania, dar o sa te usture. Nu pe gat. :)

Diferentele sunt date de adaosul de... material (ciocolata si alte asemenea). Deci... try orice altceva pana dai de ceva ce iti place. Si, apropo, vezi ca tigarile vechi sunt acre dpdv al gustului si fumul este inecacios chiar si pentru un pufaitor profesionist. Nu iti forma parerea despre o marca cumparand tigari dintr-un colt uitat de lume.

Share this post


Link to post

Stiu ce gust are o tigara veche, am aflat cand ramasesem fara tigari si gasisem un pachet uitat de vreo cateva luni ... bleah :-&

 

Tigarile din afara sunt ok, dar nu sunt disponibile oriunde m-as duce, d-aia cautam un inlocuitor. Parca vad c-o sa ajung sa-mi cumpar foite, filtre si tutun :-L

Share this post


Link to post

Vezi bine. :)

Share this post


Link to post
:

Tin cont de fumatorii pasivi si incerc sa aerisesc incaperile in care fumez inclusiv masina cand am un nefumator in ea, totodata respect regurile cu privire la interzicerea fumatului si fumez numai in spatiile special amenajate si o consider un lucru normal de etica.

Ar fi f. bine daca toti fumatorii ar face ca Maxx. Dar din pacate, majoritatea lor nu tin cont de nefumatori si ai obliga sa fumeze (pasiv) la cot cu ei. Binenteles ca am votat nefumator.

Share this post


Link to post

Ar fi bine daca institutiile care fac atata tam-tam pe seama legii ce interzice fumatul in spatiile inchise s-ar conforma si ar institui spatii adecvate pentru fumatori.

Share this post


Link to post

de obicei nu fumez. dar, la o petrecere mai trag cate un fum :D

de apucat nu ma apuc,deoarece nu se merita. sunt bani aruncati aiurea,sanatate afectata total aiurea, etc

Share this post


Link to post

Eu, fumator inrait. In Bubulina nu se fumeaza. Am avut 4ANI in care nu am fumezat ! :dizzy: Ce bine a fost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Din motive obiectivo/tampite/necazuri/socializare/schimbare look(cre' ca asha ii zice), le-am luat din nou...  <img src= ("> ...

 

Cica se skumpeshte... :wallbanger:

Share this post


Link to post

Fumator convins, tigari full fravour (din alea de fumeaza cowboy-ul care tot alearga dupa caii aia salbatici). in masina nu fumez. nici la mine nici la altii. si in general evit sa merg in masini in care se fumeaza. e spatiul prea mic si imi curg ochii daca e fum dens. asta mai ales iarna cand nimeni nu-si face curaj sa deschida vre-un geam. asta plus ca intra fumul in scaune, mocheta etc si nu imi place mirosul.

Share this post


Link to post

:D noroc cu tipi ca tine, de ne mai luam si noi salariul... iti dau din ratia mea lunara, daca promiti ca nu te lasi de fumat =))

Share this post


Link to post

Daca asta ar fi cazul eu in locul tau mi-as cauta alt job :) , ca am promis ca pana in martie ajung la max 7 tigari pe zi. Iar promisiunea asta o respect. Deja sunt pe drumul cel bun, mai am putin.

 

Dar pana atunci n-ar strica sa mai scoateti si voi pe piata niste pachete din alea arginitii editie speciala. Sunt foarte interesante.

Share this post


Link to post

Fumetor... daca sunt la faculta fumez mult, daca sunt pe net fumez mult, daca sunt cu prietenii fumez mult. Singurul lucru care m-a motivat sa nu mai fumez de loc a fost atunci cand am avut o prietena nefumatoare. M-am lasat eu de fumat chiar daca nu mi-a comentat nimic. Mi-a fost asa... de buca macar sa nu PUT a tutun cand sunt cu ea. Evident dupa ce ne-am despartit, iar arunc banii pe tigari.

Share this post


Link to post

Nefumator convins!

Daca ii da cuiva prin cap sa fumeze la mine in masina... il dau jos imediat si poate-i dau si una... sa coboare mai repede! X(

 

In alta ordine de idei: bani aruncati pe fereastra si sanatate distrusa.

Edited by midnight_racer

Share this post


Link to post
Dar pana atunci n-ar strica sa mai scoateti si voi pe piata niste pachete din alea arginitii editie speciala. Sunt foarte interesante.

Sunt pe piata, insa le gasesti numai prin cluburi sau prin baruri mai rasarite ;)

Share this post


Link to post

Dimineata: trei tigari la cafea, apoi inca trei la volan pana la munca (intr-o ora). Ajung la munca, a doua cafea si a saptea tigara. Si abea e 9:00 AM...

Share this post


Link to post

Ei...cine s-a mai lasat :banana: , cine s-a mai apucat :mda: ...de fumat bineinteles.

 

Eu sunt fumator de 10 ani, am ajuns la 1-1,5 pachete pe zi. Nu am avut niciodata intentia de a ma lasa dar cred ca este cazul...

 

In acest moment am 39 de ore de cand nu am mai fumat. Stiu ca e foarte firav termenul scurs dar eu am speranta ca o sa inving.

 

Vom vedea. :)

Edited by bella

Share this post


Link to post

Ok, si eu vreau sa ma las in curand, mai ales din cauza ca se scumpesc si mai mult tigarile ... ce motiv ai avut ... ce te-a determinat sa te lasi?

Share this post


Link to post

Salut,

 

Voiam sa ma las mai de mult timp insa acum am mai gasit un pretext...pretul.

Bun, ideea principala este ca stiu ca imi fac rau si din pacate nu sunt nici genul care sa fumeze acolo 5-10 pe zi=>mai devreme sau mai tarziu o sa am probleme.

 

Oricum, nu e usor dar sper sa reusesc. :) >-

Share this post


Link to post

Inteleg ca daca am zile in care ard si 3 pachete pe zi, fumez prea mult ?? :P

 

e simplu, 3-4 dimineatza la nes; 3-4 catre munca dimineatza ( 1 ora ) 1-1,5 pachete la munca ( 8 ore ) , 0.,5-1 pachet pe drum spre casa si acasa . Cam mult nu ??

Am facut un calcul, pana acum am fumat de aproximativ 400 milioane :D

 

pacat ca fumatul te oboseste si scade performantele sexuale. Alt motiv nu as avea sa ma las, deh, imi place !

Edited by Cumnatu

Share this post


Link to post

Nu stiu daca va ajuta la ceva, dar va spun cum m-am lasat eu (dupa 12 ani de fumat):

1. Mi-am ales o zi aiurea din an (in cazul meu, 4 august); asta se intampla prin martie. Incepand cu luna martie pana in august repetam tuturor cunoscutilor "Pe 4 august ma las de fumat!"

2. Pe 3 august am fumat 2 pachete si ceva de tigari (m-am "imbuibat" de tutun de-mi venea sa crap nu alta!)

3. A trebuit sa rezist cu stoicism urmatoarelor 4 zile (mai ales celei de-a 3-a zi, cea mai "grea" d.p.d.v. a tentatiei de a fuma macar-macar o tigara, una mica, sau macar sa trag un fum, doar un fuuuuuuummmmm!

4. Am rezistat acelor 4 zile iar anul acesta, pe 4 august, implinesc 5 anisori de plamani curati.

5. Bafta  <img src= "> !

Share this post


Link to post

Anu trecut, intr-o miercuri seara in apropiere de sf. titi si nutica , citeam o carte si mi-am zis "de maine nu mai fumez"(fumam regulat de la 14 ani, adica de vreo 15 ani). Si nu am mai fumat din dimineata urmatoare - in acea seara, dupa luarea deciziei, am mai fumat vreo 2 tigari.. Toti prietenii, mai ales un coleg de camera din facultate cu care sudam chistoacele cand ramaneam fara bani a zis ca nu rezist. Canci, nici un sevraj, nici nimic. Am facut-o sincer sa vad cum e cand intru in sevraj. Draci, nimic. Si eram destul de pesimist. In prima saptamana de "curatenie" am avut 3 socializari exclusiv cu fumatori si credeam ca o sa cedez la o bere. Dar nu s-a intamplat. In schimb am luat vreo 6-8 kg si am un tonus mai bun. Asa a fost la mine.

Share this post


Link to post

Ceva de genul asta am facut si eu(adica am hotarat sa fac asta dintr-o data) insa eu am o "vechime" de nici 2 zile  <img src= S"> .

 

:wallbanger:

Share this post


Link to post

Singuru simptom negativ, in prima dimineata am mancat 1/2 kg fursecuri cu stafide, dar mi-era foame in continuare. Am concluzionat ca nu mi-era foame ci era de la lipsa de fumat. Am ignorat senzatia si pana seara a trecut. A doua zi dimineata, nu a mai aparut senzatia. Chestia cu sevraju e legenda. Io fumam, cum am zis de 15 ani, de 11 bagam cel putin un pachet pe zi(20-30 tigari / zi), si nu am avut nici o iesire. Asa ca voi hotarati. Am fost si la pescuit(06:00 - 18:00), cu 2 fumaciosi inraiti, si nu am fost tentat, desi am prins doar 5 pesti.

Share this post


Link to post

Eu fumez de la 13 ani (stiu, bad luck :D )...si mai si lucrez la o companie din domeniu ;) ...cum dreaq sa ma las? :mrgreen:

Share this post


Link to post

Hahaha sebian, asta e tare ... lucrezi la o companie in domeniu. Fumezi pe gratis de la ei?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...