Jump to content

Inselaciuni de toate felurile

NYPD

Recommended Posts

31 minutes ago, ches said:

arunca pe jos o verigheta de "haur"

In urma cu mai bine de 10 ani ... parchez masina si ma dau jos ... apare unu' ca din senin si se face ca ridica de pe linga roata stinga fata o verigheta si mi-o arata balmajind ceva ...are loc urmatoru' dialog:
- e verigheta lu' nevasta-mea ... multumesc !
- sefu' ... ca ti-am gasit-o ... imi dai si mie ceva
- da ... zic ... mimind ca imi caut portofelu' ... apoi ma razgindesc si continui - cel mai bine pastreaza tu verigheta !
- aaa... nu ... doar asa ceva bani ..
- ba ... daca a pierdut-o inseamna ca n-o merita ... asa ca pastreaz-o tu ... 
A plecat fluierind a paguba ... 

... da, o schimba imediat... Sefu, dai si tu o tigara?  si daca il trimiti la plimbare incepe si se uita cu greata la tine... aoleo, ai muncit si tu un an intreg ca sa vii 3 zile in spania...  cu greu m-am abtinut sa nu-i foot doi pumni in cap!

Unde-i Ceasca sa ii vada,

Sa ii puna la lopata,

Prefacuti si lingusari,

Hahalere de doi bani !

Interesant e ca pe specimene gen nu-i ia nimeni la unspe metri: ce, cum de unde venituri, din ce traiesc.

• 2 weeks later...

Am vazut de 3 ori faza cu verigheta in ultimii 2 ani. De 2 ori eram doar martor (in Buzau), nu eram implicat direct, a treia oara, in Bucuresti, s-a gasit unu sa isi incerce norocu' pe mine. I-am taiat-o rapid. Nu inteleg cum de inca mai pune botu' lumea la d-astea, nu-ti da nimeni o verigheta de aur pe 20 de lei, o duce la amanet si ia 200...