Jump to content
Sign in to follow this  
iuzar

Dacia Logan (fosta X90)

Recommended Posts

la matiz e super, stiu pe cineva a adus un aragaz de la cateva sute de km :)

Share this post


Link to post
Oricum la banii la care o vor scoate si la banii la care este acum benzinara daca mai pui 1000-2000 euro maxim ai multe alte optiuni pe piata...Dar multi romani cumpara doar in spiritul romanesc...si apoi incep sa se planga...

 

Sa vedem Logan pe injectie de care zici tu ~8700 E (full options) +2000 E =10700E, ce masina mai buna pe diesel pot lua cu banii astia dar DDP. Clio poate? Si e asa buna?

Sa nu ziceti de preturi CIP, pt ca astea nu inseamna nimic pt mine atata timp cat eu cand ma duc platesc DDP!

Share this post


Link to post

Azi am multumit idiotilor de la Dacia ca nu au facut cuiul de remorcare demontabil si ca l-au sudat acolo , precum si faptului ca plasticul de la bara de spate este supersubtire si n-are nimic dedesubt :) ) pe scurt soseaua Fundeni, putina aglomeratie, eu procopsit cu Loganul din nou, ca Matizul era la Caracal si consuma mai putin pana acolo, frana usoara in spatele unui cortegiu funerar, in spate un "intelept" de taximetrist care vorbea la telefon si ... continuarea o intuiti.

rezultat final, Logan rosu vs Dacie 1310 galbena 1-0 (repriza I deocamdata) La Logan bara zgariata in dreapta spate, la Dacie far, capota grila si aripa :) )

Share this post


Link to post
Sa vedem Logan pe injectie de care zici tu ~8700 E (full options) +2000 E =10700E, ce masina mai buna pe diesel pot lua cu banii astia dar DDP.

 

Fiesta 1.4TDCi Comfort 5u 10926 DDP

Accent 1.5 CRDI 8500 CIP

Symbol 1.5dCi/65 Authentique 9533 DDP

etc.

 

Intradevar la Accent pretul e CIP dar daca il iei in leasing ajungi la 11000 si ceva la final cu tot cu dobanda...Dar nu se compara...

Apropo Logan dci cu vopsea metalizata ajunge aproape 9000...asta daca mai vrei si vopsea.

In fine gusturile nu se discuta...

Edited by MCojo

Share this post


Link to post

Din ce-mi spui tu mi se pare clar ca fara 11.000 eur nu o varianta reala la Logan.

Si nu uita ca tu compari mere cu pere. Eu am pus versiunea de top Logan dci, tu mi-ai dat spre exemplu Fiesta, Accent si Symbol -coaja.

Departe de mine sa zic ca Logan e o masina buna, dar mi se pare ca tare bat campii cei ca tine ca zic ca daca pui 2000 in plus iti iei o masina cu aceleasi dotari mult mai buna.

Fara 4000 - 5000 Eur in plus nu ai o altenativa reala!

 

Nu mai cita postul anterior. Foloseste Add Reply, nu Reply.

Edited by claz

Share this post


Link to post

Zic ca daca taceai la partea cu logan full filozof ramaneai!!!

La tine full inseamna fara ABS...mi se pare de toata jena..

Bine ca au resit sa-i puna AC ca la solenza nu mai aveau loc...

Si cum am mai spus-o e chestie doar de gust.

Daca mi-as propune sa iau in rate o masina as prefera sa fie cu 2000 mai scumpa pt ca diferenta la rate nu e cine stie ce...

 

P.S. Se pare ca s-a starnit o noua polemica pe aici... :scarpin:

Edited by MCojo

Share this post


Link to post

@MCojo

Nu vreau sa starnesc nici o polemica si nu am nimic personal cu nimeni. Mai precizez inca o data ca nu consider Dacia Logan ca fiind o masina buna si nu sunt fan Logan, insa e o chestie de principiu. Trebuie sa recunosti ca deseori se face o comparatie stupida intre pretul celui mai scump model Logan si pretul CIP al celui mai ieftin alt model de masina straina si se spune "ah.. pai daca mai pui 1000 E o iei pe asta" lucru care NU e deloc adevarat.

Nu zic ca golanul diesel ar fi echipat super dar oricum are mai multe decat un model standard.

Toate bune!

Share this post


Link to post

Bine mah fratilor da voi chiar nici acuma nu-ntelegeti de ce e Dacia asa ieftina? Chiar nu realizati faptu' ca dupa ce iese din garantie o sa va mance la buzunar de numa? Chiar si asa-n garantie are o GROAZA de probleme. Cum naiba sa nu fie ieftina cand : finisaje de toata gluma, vopsea de oua, caroserie de 2 bani, tot felul de artificii in ea care sa o faca cat mai ieftina ( ex : amplasarea butoanelor ptr geamuri) scaune + bancheta de toata jena . Da are un motor bun (1.6) insa asta nu-nseamna totul la o masina .. mai e confortul, siguranta, ambientul ..dar se pare ca cei de la Dacia n-au auzit inca de asa ceva.  <img src= ">

Share this post


Link to post
Ieri la Metro s-au chinut unii cu un logan sa bage in portbagaj un televizor Watson de 20-21" (fara cutie) aproape 10 minute... Pana la urma l-au pus pe bancheta spate; asa mica sa fie deschiderea la portbagaj???

Mi se pare si normal sa nu intre.Dar probabil ca erau insistenti :D !Oricum deschiderea e un pic mai mare decat la nubira(am facut eu o comparartie).

Astazi am facut un drum mai lung cu dizelache,unul chel de data asta.Si nu mi s-a schimbat impresia facuta acum 2 zile.Chiar ma gandesc serios la o comparatie intre Spark si dci.Ramane sa vedem ce preturi si cum se comporta in trafic si Spark-ul ca sa i-au o decizie corecta.

ps..Lucian aia e parerea ta.eu unul sunt multumit de logan la toate capitolele si multi sunt ca mine.stai linistit ca nici Kalosu nu e departe rau,cu toate ca e mai scumpa.

Edited by osirus

Share this post


Link to post
Oricum deschiderea e un pic mai mare decat la nubira(am facut eu o comparartie).

 

Pe masurate! adancimea portbagajului este intradevar mai mare, dar latimea zonei de incarcare este mai mica. La fel si zona de acces in portbagaj, capota la logan fiind mai scurta, de unde rezulta o suprafata de acces mai mica.

Share this post


Link to post

Pe patitelea! Eu am incercat sa duc la reparat Samsungul de 48 cm a lui tata la reparat cu Nubira. Nu a incaput nici in porbagaj si nici pe bancheta din spate din cauza gaurilor de acces stramte :redface: . A incaput doar pe scaunul din dreapta.

Edited by Florinut

Share this post


Link to post

televizoarele sunt o problema la caratul cu autoturismul, mai ales daca au si ambalaj, indiferent de marca sau model, probabil totusi ca unele hatchback-uri si break-uri sunt mai potrivite decat berlinele la faza asta...

Share this post


Link to post

Eu am carat cu Kalosul un Tv rusesc Alfa diagonala 64 si n-am avut nici o problema sa incapa pe bancheta din spate...Totusi cred ca unul diagonala 51 ar incapea in portbagaj...n-am incercat, dar inainte de a-l pune pe bancheta din spate am incercat sa pun Alfa in portbagaj si putin i-a lipsit sa intre...

Share this post


Link to post
Pe masurate! adancimea portbagajului este intradevar mai mare, dar latimea zonei de incarcare  este mai mica. La fel si zona de acces in portbagaj, capota la logan fiind mai scurta, de unde rezulta o suprafata de acces mai mica.

Nu te contrazic,e mai mica dar e mai inalta.Nu stiu daca e mai mare sau nu ca volum portbagajul,dar gaura lui(marginea cu cheder)e un picut mai mare.Si de ce zic asta,pentru ca am vrut sa bag o cutie in portbagaj la nubira si nu a intrat,dar la mine am reusit :P !

Edited by osirus

Share this post


Link to post

Priviti aici cum se combate adevarul despre loganul dci.La romani in continuare adevarul doare si e greu de suportat.

Share this post


Link to post

Cei cu Logan se victimizeaza pe toate forumurile. Ce vina avem noi ca ei au ales asta ? Auziti ce au mai scos: "campanie anti-logan" !!! Pai, cine o face, ca numai ei scriu despre ele ? Dacia forum este cea mai buna campanie anti-logan.

Cat viitoarea masina era o necunoscuta, am inteles rostul acestui topic, dar acum zic ca-i balast si zid al plangerii.

Share this post


Link to post

Multi carcotasi mai sunt pe forumul daciaclub. Au dat banii cat pt o dacie si vor fiabilitate, confort si lux de maybach si consum de motoreta.

Trezirea oameni buni, e o masina IEFTINA, nu-i o minune a tehnologiei!

Probeleme sunt la toate masinile, chiar si pe forumul nostru sunt destule!

Share this post


Link to post

in curand eu (de fapt familia mea) va face parte din clubul daciotilor (no hard feelings)  <img src= "> Logan 1.4 Preference Rosu Passion + garantia extinsa la 3 ani. As fi preferat Laureate pentru aerul conditionat+radiocd+geamuri electrice spate, dar nu au mai fost bani (masina fiind luata cu banii jos). Platit avansul de 50 de milioane, comanda fiind data acum cateva zile, termen de livrare: in jur de 14 noiembrie. Is nemultumit ca ai mei (ca eu nu eram prezent) nu au reusit sa faca rost de nici un discount (din nepriceperea alor mei probabil) mai ales ca se plateste totul pesin. Din ce mi-au spus ai mei, cica dealerul (auto prosper baia mare) nu poate da discount pt ca ei nu prea vad banii aia in mana. E vre-un proprietar de logan ce a facut rost de ceva gratuitati? In privinta garantiei extinse li s-a spus ca acopera doar motorul... E adevarat?

 

 

Sper ca macar termenul de livrare sa fie respectat X( pt ca la loganul ambition 1.6 al tatalui prietenei mele deja au amanat de vre-o 3 ori cu o saptamana si ceva in total, pe motive de inundatii, probleme cu transportatorii :wallbanger:

Share this post


Link to post

maximus , nu prea am auzit sa poti obtine gratuitati de la dealer dacia. Poate un pres sau doua , dar trebuie sa te ti de ei. Vezi ca la , laureate nu aveai geamuri spate electrice :P . A/C , geamuri fata (cu impuls pe partea soferului) , computer , oglinzi electrice , proiectoare, o a 3-a tetiera , scaun reglabil inaltime , buzunare la scaune , lumina care se stinge progresiv , lumina in torpedou , 4 boxe si cred cam atat ai in plus fata de Preferance.

Edited by AND

Share this post


Link to post
Din ce mi-au spus ai mei, cica dealerul (auto prosper baia mare)i? In privinta garantiei extinse li s-a spus ca acopera doar motorul... E adevarat?

 

Baia Mare ? ..pai in Iasi n-aveti dealeri? :D ... cat priveste garantia este un forum unde oameni mult mai initiati in ZKR te pot sfatui :)

Share this post


Link to post

Maximus garantia extinsa acopera tot.Dar e inca un motiv al astora de la Renault de a mai scoate niste bani in plus la o chestie care la alte firme este oferita gratis!De reduceri nu am auzit sa se fi facut asa ceva pana acum,doar mici bonusuri(in functie de dealer)la livrare.

Share this post


Link to post
maximus , nu prea am auzit sa poti obtine gratuitati de la dealer dacia. Poate un pres sau doua , dar trebuie sa te ti de ei. Vezi ca la , laureate nu aveai geamuri spate electrice :P . A/C , geamuri fata (cu impuls pe partea soferului) , computer , oglinzi electrice , proiectoare, o a 3-a tetiera , scaun reglabil inaltime , buzunare la scaune , lumina care se stinge progresiv , lumina in torpedou , 4 boxe si cred cam atat ai in plus fata de Preferance.

 

mea culpa nu am fost atent.. asta e cu gratuitatile si cu succesul golanului, isi permit sa nu faca nici un discount.

 

 

Baia Mare ? ..pai in Iasi n-aveti dealeri? :D ... cat priveste garantia este un forum unde oameni mult mai initiati in ZKR te pot sfatui :)

 

acum stau in iasi, insa de loc sunt din maramures. Nu prea am chef sa ma inscriu pe daciaclub.Prefer sa caut raspunsuri aici.

 

 

 

 

Maximus garantia extinsa acopera tot.Dar e inca un motiv al astora de la Renault de a mai scoate niste bani in plus la o chestie care la alte firme este oferita gratis!De reduceri nu am auzit sa se fi facut asa ceva pana acum,doar mici bonusuri(in functie de dealer)la livrare.

 

 

Sper sa fie asa, abia astept sa vina golanul prietenei sa apuc sa ma uit pe garantia aia extinsa, pentru ca nu au vrut sa le dea un exemplar sa studieze la dealer. In privinta garantiei, am zis asta e.. what the heck.. macar stai linistit in anumite privinte, iar cu casco.. vreau sa facem la tiriac.. gresesc in alegerea tiriac-ului pentru casco?

Share this post


Link to post

Logan rosu...brrrr..O masina care nu pot sa o suport sa o vad in fata sau in retrovizoare...Ori o calc si trec de el ori ma opresc si beau o cafea. Deranjeaza prea tare nervul meu optic. Alta culoare nu ai gasit, ca asta e de-a dreptul tiganeasca. :-?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...