Jump to content
Sign in to follow this  
SORAN

Accidente... vazute sau suferite

Recommended Posts

:o fftopic:

 

Legat de accientul Cielo-Doblo: cred ca mai aranjata femeia ar putea fi chiar interesanta, dar intr-adevar in poza aia se vedea ura pe fata ei... :mrgreen:

Share this post


Link to post

Intre Rosiori si Alexandria...post-1465-1157455563_thumb.jpgpost-1465-1157457018_thumb.jpg

Edited by Sharpe

Share this post


Link to post

Ptiu... ai luat si tu sigla Bertone macar???

Share this post


Link to post

Ai mai multe detalii legate de eveniment?

Share this post


Link to post

Adica?

 

Later edit:Se pare ca vinovat a fost soferul unui Renault Megane break,care a intrat in depasire fara sa se asigure.Cei din Opel nici nu stiau ce s-a intamplat cu ei.Am inteles ca ocupanta locului din dreapta din Renault tragea sa moara cand a venit ambulanta.

Urmele de frane sunt cel putin ciudate ca amplasament avand in vedere ca cele 2 autoturisme s-au lovit frontal-lateral dreapta.

Edited by Sharpe

Share this post


Link to post

Ce s-a intamplat?A murit cineva?CIne a fost vinovatul,etc...

Share this post


Link to post

Cei din Astra ce au patit?

Arata mai rau Astra(4*) decat Meganul(5*) si mi se pare exact cazul pt care e testat la EuroNcap (impact frontal pe jumatate de suprafata). Depinde si de viteze...

Edited by Esperatul

Share this post


Link to post

Am vazut astazi la Candiano in jurul orelor 14.00 inauntru la politie pe cineva de pe forum. Nu ii stiu nick-ul dar l-am recunoscut. Poate citeste aici si ne spune ce s-a intamplat de era acolo pentru ca nu mi s-a parut un loc prea bun sa ma opresc si sa ii spun"Salut sunt Leutzu ce e cu tine aici"...eu ieseam de la secretariat unde fusesem chemat pentru a lua RCA-ul celui care m-a lovit acum 1 luna.

Share this post


Link to post

Sper sa nu fie nimic grav. Daca treceai acum 2 zile ma vedeai si pe mine la Candiano.

Share this post


Link to post

-nu pare a fii meganul ala nou care are intr`adevar 5 stele , pare sa fie modelul celalat megan 1 ,care are mai putine stele de 5

Share this post


Link to post

Meganeul vechi are 4 stele, dar tot este foarte rezistent.La vremea lui era in topla fel ca si actualul Megane pentru vremurile astea.

Share this post


Link to post

Accident cumplit langa Barlad in urma unei ciocniri intre un microbuz si un autobuz! 12 morti si 6 raniti grav, bilant provizoriu....  <img src= ("> Cumplit!

Cred ca este cel mai grav accident din .ro

Share this post


Link to post

Da, si totul din cauza necedarii prioritatii. Si asa mor o gramada din cauza unuia singur :(

Share this post


Link to post

Pe soseaua Baile Herculane - Caransebes, am prins un accident care a blocat traficul o ora, pe ambele sensuri. Un TIR turcesc, a derapat intr-o curba in rampa. Capul tractor a ajuns in sant, iar vagonul a derapat pe contrasens. Intre masina mea si mastodontul rapus erau patru tiruri, iar soseaua era umeda, ploua. De remarcat interventia rapida a politistilor,a aparut o masina in mai putin de 10 minute.

 

post-1252-1157626403_thumb.jpg

Edited by guru

Share this post


Link to post

Se ia una bucata Dacia Nova parcata regulamentar vis-a-vis de reprezentanta Masserati (langa liceul Cosbuc), chiar in fata bancii ING, una bucata BMW 318d venind tare dinspre TVR pe Dorobanti si una bucata Jeep cumparat de 3 zile care probabil vroia sa vada ce masina tare are, rezultatul...

post-100-1157760798_thumb.jpg post-100-1157760804_thumb.jpg post-100-1157760808_thumb.jpg post-100-1157760813_thumb.jpg post-100-1157760818_thumb.jpg

 

Imi cer scuze de claritatea pozelor dar sunt facute cu telefonul mobil; Jeep-ul nu am apucat sa il filmez pentru ca fusese luat cu rampa pana sa ajung eu acolo.

Edited by Leutzu

Share this post


Link to post

Nu inteleg de ce te miri asa tare , e normal cand dai un sac de bani sa verifici si pe ce anume i-ai risipit. Si daca pentru ata mai omori si distrugi, iar nu vad dilema. :scarpin:

In Constanta societatea de transport local te duce la domiciliu, in casa, apartament, camera si poate chiar in pat. Pentru inceput au avantaj pasagerii care locuiesc la parter, insa se fac eforturi si pentru cei de la etajele superioare. Si totul la acelasi pret de calatorie. :) )

 

articol Telegraf Constanta

Edited by safari hunter

Share this post


Link to post

Vineri seara, in jurul orei 23.00, un BMW 318 a provocat un accident pe Calea Dorobanti, in fata sediului bancii ING. Masina, care zbura dinspre Piata Dorobanti, a lovit Toyota viceprimarului sectorului 4, Radu Silaghi, si s-a proptit in bancomatul bancii. O Dacie parcata a fost victima colaterala: a ajuns cu totul in incinta bancii, sub forma unei bucati de tabla amestecata cu roti.

 

Viceprimarul a confirmat pentru Realitatea TV ca se afla la volanul Toyotei si a povestit ca BMW-ul venea dinspre Piata Dorobanti spre Perla cu 150 km/h, l-a acrosat si a intrat in sediul bancii. Nu s-au inregistrat victime.

P.S.: Politia a confirmat accidentul, dar nu a precizat identitatea soferilor.

Sursa: http://www.hotnews.ro/

Share this post


Link to post

O mica rectificare, ala e liceul Caragiale, din cunostintele mele si nu Cosbuc...

Share this post


Link to post

Accident soldat cu o fetita de 12 ani decedata si un motociclist si o fata raniti.Astazi a fost intrecere de motociclete in Galati si unul din motociclistii care au plecat de la start sa ridicat pe o roata,a pierdut controlul si sa rasturnat pe spate.Motocicleta a alunecat spre multime.El am inteles ca are o fractura la coloana.

Dumnezeu sa o ierte :(

post-3287-1157807274_thumb.jpgpost-3287-1157819553_thumb.jpgpost-3287-1157819602_thumb.jpgpost-3287-1157819613_thumb.jpgpost-3287-1157819624_thumb.jpgpost-558-1108715216_thumb.jpgpost-3287-1157819645_thumb.jpg

post-3287-1157819635_thumb.jpg

Edited by sorinrec

Share this post


Link to post

Mare pacat pt ce s-a intamplat azi. Am participat si eu la parada si apoi am stat putin si la liniute(3 sau 4) dupa aceea am plecat.Am aflat la stiri despre ce s-a intamplat.Dumnezeu s-o ierte pe biata fetita si sa-i ajute pe cei ce au fost raniti sa se faca bine.Dupa parerea mea de vina este cel care si-a dat acordul si a dat autorizatia pt desfasurarea cursei.

 

Si acum sa va povestesc ce am patit eu azi. Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat intreg si eu si cainele meu care era in masina.

Eram stationat pe dreapta pe o strada( prel G.Cosbuc vizavi de distrigaz pt cei ce stiu Galatiul). Asteptam in masina si imi arunc ochii in retrovizoare si vad ca vine din spate razant o fadroma cu cupa ridicata la jumatate.N-am avut timp de reactie sa mut masina ca in secunda a doua idiotul cu fadroma intra in mine.

Coltul din dreapta cupei mi-a intrat in coltul din stanga sus al masinii. Soferul fadromei mi-a zis ca i s-a oprit motorul si n-a mai putut actiona directia si frana.

Telefon la politie si i-am convins sa vina la fata locului.Soferul fadromei nu avea permis, nu avea nici un act la utilaj si nici asigurare.Am fost la tamponari si pe langa faptul ca militianul de acolo era prea sictirit de meserie nu ne-a pus nici fiola si nici macar nu i-a dat vreo amenda ca sa nu mai zic nimic de dosar penal. Urmeaza sa fac contestatie la procesul verbal ca sa nu scape asa usor nici militianul nici soferul fadromei.

Nu vreau sa arunc vina pe soferul fadromei ci pe cei de la firma care au permis ca ala sa plece in conditiile astea.

Ca daune am cupola, portiera stanga spate, haion plus luneta, bara, traversa din spatele barei, aripile stanga dreapta spate plus ca masina nu mai are nici o linie, socul a ajuns pana in fata ca nici capota nu mai e dreapta.

Ala neavand asigurare am doua variante. Ori sa-mi iau banii de la casco ori sa -l dau in judecata pe sofer si firma la care lucreaza.

Studiez pana luni problema sa vad ce am de facut.Oricum sper sa scot dauna totala si sa-mi iau banii pt ca nu cred ca mai prezinta siguranta daca o repar ca sa nu mai spun cat as scoate pe ea daca as face-o si as vrea sa o vand.

O sa fac maine niste poze sa le postez aici.

Daca aveti vreo sugestie in legatura cu ce ar trebui sa fac e binevenita si va multumesc.

Share this post


Link to post

Pai daca ai Casco, firma de asigurare va incerca sa isi recupereze banii dand in judecata vinovatul. Sigur nu scapa. Nu trebuie sa te complici tu, mai ales ca ori vei vinde masina ori vei avea dauna totala.

 

PS: credeam ca numai eu am parte de asa accidente, a mea masina avand o intalnire de gradul tz cu un motostivuitor acum cativa ani. :-|

Share this post


Link to post

Am facut niste poze. Puteti sa va faceti o parere daca ar intra la dauna totala?

post-954-1157882168_thumb.jpg

post-954-1157882208_thumb.jpg

post-954-1157882239_thumb.jpg

post-954-1157882303_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Alta tragedie :( 7 tineri intre 17 si 25 de ani au murit aseara, la 4 dimineata, in Calarasi, pe cand se intorceau de la discoteca. Se deplasau cu o DACIE!!!! in care se aflau 8 (OPT!!!) oameni...Soferul a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un copac...cel care a scapat a reusit, dupa accident, sa gaseasca un mobil si sa sune la intimplare la cineva, sa cheme salvarea...

 

Gizas :(

Share this post


Link to post

gigi-kent@ zmeul ti-a raspuns bine! Daca ai casco reparati-o pe casco...Oricum casco are drept de regres impotriva aceluia care a provocat accidentul si impotriva partii responsabile civilmente, in speta comitentul (unitatea la care este angajat soferul) care raspunde in solidar cu soferul . Daca introduci o actiune in instanta pt. raspundere civila delictuala ai putea cere in plus niste daune morale ... atata tot!

Succes...si nu fi suparat "cu aceasta ocazie" iti schimbi si tu masina :>

Sa auzim de bine! Sa ne spui ce ai facut!

Edited by law

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...