Jump to content
Sign in to follow this  
SORAN

Accidente... vazute sau suferite

Recommended Posts

Am trecut si eu aseara pe Calea Mosilor, acolo era accidentul, la o statie de intersectia cu Dacia. Opelul nu l-am vazut, dar am vazut un Fiat (Croma, mi s-a parut mie), care avea toata partea dreapta facuta praf. Daca avea pasager, nu cred sa fi supravietuit, la felul in care arata masina... :(

 

P.S. toata strada era plina de cioburi pe o distanta de 100 de metri, nu stiu ce naiba o fi fost acolo

Share this post


Link to post

A murit o femeie, pasager parca era.

Share this post


Link to post

Salutare, in legatura cu accidentul de pe Calea Mosilor, eu stau chiar la intersectia cu Popa Petre, acolo s-a intamplat. Detaliez putin.

Vederea la mine este in spatele blocului, nu spre bulevard, la etj 1, o sa intelegeti de ce spun toate astea.

La un moment dat aud o frana destul de scurta si o bubuitura foarte puternica. Exact in clipa aia, instinctiv ies pe geam, puteam sa jur ca a fost in fata scarii mele. Afara era un tip care exact in acea clipa dadea coltul blocului, deci vedea bulevardul. L-am vazut cum a inceput sa fuga spre bulevard foarte brusc. Dupa aprox 1 sec am mai auzit 3 frane si alte 3 bubuituri mult mai slabe.

Am coborat, ies pe bulevard ... nimic ... ma duc in dreapta vreo 100-200 de metrii, unde este strada 10 mese care da la Foisorul de Foc ... acolo erau masinile proiectate. Una era pe trotuar la cativa centimetrii de geamul unei frizerii, baia de ulei sparta si benzina pe jos o gramada, daca aprindea cineva o tigara ... saream toti in aer. Mai incolo pe strada, era acest fiat Croma. Erai vreo 4 barbati care trageau cu toata puterea de usa dreapta fata. Acolo era femeia care se zbatea intre viata si moarte. Afara era in stare de soc psihic, soferul, putin lovit la cap si la mana ... o priveliste foarte foarte dramatica. Salvarea a ajuns in aprox. 2-3 minute, doctorul s-a bagat in masina prin geamul lateral incercand sa o resusciteze ... au venit cei de la descarcerare si pompieri urmatoarele 3-4 minute. Au reusit sa rupa usa, doctorul cred ca a folosit vreo 10 absorbate ... erau dupa plecare foarte multe aruncate pe jos, pierduse mult sange. A scos-o pe acea femeie din masina si a urcat-o in salvare. Acum ... din auzite cum s-a produs accidentul, este de-a dreptul INCREDIBIL. Accidentul (din auzite) a avut loc chiar in intersectia semaforizata cu strada Popa Petre (cea cu sens unic care da in Maria Rosetti). Venind pe Mosilor dinspre Obor, este interzis sa faci stanga acolo, este de vreo 2 ani ... inainte era permis, acel Fiat a facut stanga la limita semaforului, la galben-rosu, a fost trosnit de o alta masina din lateral (albastra cea de pe trotuar cu airbag-urile scoase) cu 120km/h si proiectata vreo 100-200 de metrii mai incolo. Celelalte masini au fost lovite de acestea doua, incusiv 2 care erau parcate la intersectia strazii 10 Mese. Am inteles ca o alta masina ar fi proiectat-o pe cea albastra pe trotuar, s-a trezit cu ea in fata. Acest scenariu face sens pentru mine din simplul motiv ca NUMAI asa imi pot explica bubuitura pe care am auzit-o atat de intens ... Daca are cineva un link cu acest accident la vreun ziar online ... postati va rog.

Ce nu imi vine sa cred ... este ca poate muri cineva intr-un accident DE VITEZA la ora 19:00 - 19:30 in masini cu airbag-uri pe calea Mosilor, zona unde se circula bara la bara ...

 

Dumnezeu sa o odihneasca pe acea femeie decedata :(

Share this post


Link to post
a fost trosnit de o alta masina din lateral (albastra cea de pe trotuar cu airbag-urile scoase) cu 120km/h si proiectata vreo 100-200 de metrii mai incolo.

[...]

Ce nu imi vine sa cred ... este ca poate muri cineva intr-un accident DE VITEZA la ora 19:00 - 19:30 in masini cu airbag-uri pe calea Mosilor, zona unde se circula bara la bara ...

 

Infricosator ! Iti dau perfecta dreptate : cum putea rula cu 120 km/h la acea ora ? Traficul diluat datorita concediilor... hmm... Si ce masina era (chiar daca nu prea mai conteaza) ? Viteza asta e din auzite sau a fost constatata "oficial" ?

Share this post


Link to post

Sport preferat pe soselele din zona litorala: Un sut in dos un pas inainte - spre service!! :spumelagura:

3 exemple pentru a caror ilustrare modesta imi cer scuze.  <img src= S">

post-2099-1155846805_thumb.jpg

post-2099-1155846850_thumb.jpg

post-2099-1155846875_thumb.jpg

Share this post


Link to post

...

post-2442-1156543568_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Am vazut la stiri despre accident ... terifiant de-a dreptul

Share this post


Link to post

Au zis ca "cetateanul englez" facea intrecere cu inca 2 jeepuri si ca a intrat cu 140 pe rosu in intersectie.

Deci, dupa cum arata Cayenne-ul in reportaj mai mai ca ziceai ca pleaca pe rotile lui.

Share this post


Link to post

ala e logann ??? @-) @-) #-o

doamne fereste asa ceva...s-a facut praf ..

Share this post


Link to post

Eu zic ca arata chiar bine dupa impactul cu 2.8 tone la 140 km/h.

Share this post


Link to post

Te c*ci in ea de masina. Partea proasta e ca au murit toti pasagerii din logan. Cel putin asa am auzit, n-am apucat sa vad la tv.

 

PS: cetateanul respectiv merita ce-o sa pateasca (ma refer la taximetristi); asta daca nu cumva pleaca repede din tara.

Share this post


Link to post

Care a vazut la TV poate sa confirme (am prins din intamplare) il arata pe vinovat in duba politiei, si o matahala de taximetrist care-l batea mai rau ca-n filme, totul sub ochi politistilor care nu puteau sa mai intre in propria duba din cauza multimii de taximetristi stransi. Si-a luat-o rau, nu suficient, dar rau ...

Share this post


Link to post

Comparam cum s-a comportat loganul la impact lateral cu alta masina de 2 ori mai grea ce a venit frontal?

Nu prea conteaza ce marca era taxiul.. n-avea nici o sansa.

Share this post


Link to post

fara alte comentarii ...

post-2582-1156796945_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Era galatean, Dumnezeu sa-l odihneasca.

Share this post


Link to post

Azi, ora 7, vazut la Cernavoda in curba de 90 de grade un tir cu fier vechi rasturnat. Bine ca nu s-a rasturnat pe vreun nefericit.

In zona Mircea-Voda un alt nefericit cu un break s-a rasturnat in sant, printre doi copaci. Mare noroc a avut. Nevasta cu doi copii erau usor loviti la cap si isi faceau cruce pe margine ca au scapat.

Share this post


Link to post

Av. Popisteanu, Bucuresti: Loganul (nu apare in poze) voia sa faca stanga, soferita nu a vazut presupusul semnal de stanga si a vrut sa depaseasca tot pe stanga, Loganul acroseaza Matizul, Matizul se rastoarna si rascheteaza asfaltul pe 15m.

 

 

30082006.jpg

Share this post


Link to post

Rezultatul manevrei de marche arriere facuta de un sofer profesionist cu permis din 1978... care in atatia ani de soferie nu a invatat ca un tir manevrat cu spatele intr-un viraj, are unghi mort!  <img src= (">

100_0875.jpg

100_0852.jpg

100_0870.jpg

100_0871.jpg

100_0872.jpg

100_0873.jpg

100B0860.jpg

Share this post


Link to post

God damn it!! Asta e ghinion si chiar imi pare rau... Pronanil iti vor da spoiler si tripla noua, vopsire portbagaj si spoiler... Vezi unde o duci sa nu ai probleme ca inainte...

Share this post


Link to post

Da, asta imi vor da. Tripla este sparta, bara taiata, iar capota infundata. De la povestea cu spoilerul fata jupuit a trecut mult timp, am revopsita bara in alta parte, la un service din Targoviste, unde am sa ma duc probabil si acum. Nasol este ca sunt intr-o perioada in care masina este un MUST HAVE si n-o pot repara. Si s-o vad zilnic asa ma doare sufletul  <img src= (">

Share this post


Link to post

Lasa Mircea, o repari dupa ce vine Bebele. Bine ca nu ai fost tu sau sotia in masina.

 

 

 

In alta ordine de idei, inca un suport cu DWC a cazut victima unei soferite.

 

Acum doua zile (Vineri seara) plec linistit de la servici spre casa. La Gradina Icoanei am un cedeaza dar vizibilitatea catre drumul cu prioritate imi este mascata de un Jeep negru si cu geamuri fumurii. Vad Jeepul ca demareaza, bag in treapta intai, accelerez usor dar apuc sa vad cu coada ochiului cum Jeep-ul franeaza brusc. Realizez ca de pe drumul cu prioritate vine o masina (mai tarziu am apucat sa vad ca este un Mercedes) asa ca franez si atunci aud binecunoscutul scartait de frane si o fractiune de secunda mai tarziu vine si impactul. Socul ma impinge inainte, calc disperat frana si apuc sa vad Mercedesul cum ma evita si se strecoara pe langa mine.

 

Schita accidentului:

post-174-1157241693_thumb.jpg

 

Imi dau seama ca nu mai aud muzica, ma uit si vad mp3-ul iesit din soclu apoi ma uit in oglinda retrovizoare si vad o fata la volanul unui Doblo. Pe fata ei vad ura iar pe buze citesc cum imi umple frigiderul de carne. Enervat ca ma injura, ies din masina si-i reprosez ca ma injura degeaba. Coboara si ea si evaluam pagubele:

 

Cielo:

post-174-1157241947_thumb.jpg post-174-1157241953_thumb.jpg

 

Fiat:

post-174-1157241960_thumb.jpg post-174-1157241967_thumb.jpg

 

 

Probabil ca va trebui sa fac un polish la bara din spate. Fiatul, dupa cum se vede si din fotografii avea spoilerul spart iar conducatoarea mai avea putin si ma sugruma. Minte de soferita, cica "stiu ca aparent eu sunt vinovata, dar in realitate este vina Dvs pentru ca aveati timp sa treceti". Langa noi s-au mai strans cativa soferi de la firmele din zona si ei au spus ca Domnisoara este vinovata. Am stat o jumatate de ora pe langa ea sa-i explic unde a gresit... ti-ai gasit, nu a vrut sa inteleaga. Mi-a lasat impresia ca este suparata ca de ce mie nu mi s-a spart nimic si nu am pagube mai mari. Intr-un final am plecat iar Domnisoara se dadea de ceasul mortii ca acum va trebui sa plateasca spoilerul de la Fiat in loc sa mearga undeva sau sa faca ceva cu banii aia. De fapt, atitudinea ei m-a facut sa postez, altfel nici nu cred ca mi-as mai fi batut capul.

 

Mircea, multumesc pentru sfaturi si pentru ajutor :)

Share this post


Link to post

Pixel, eu la comentarii m-as fi facut brusc al dracului si o invitam frumusel la politie, chit ca pierdeam vreo 2 ore! Ar fi luat si o amenda, si i-as fi luat si RCA-ul pentru a-mi revopsi bara spate! De nesimtire m-am saturat.

Tiristul meu, dupa ce i-am zis sa taca ca ceea ce a facut e greseala de incepator, in timp ce incercam sa sun la politie sa rezolv mai repede, imi zice '' Stiti, noi ne grabim, mai repede nu se poate?'' Culmea nesimtirii! Motiv pentru care m-a asteptat 4 ore pana am avut chef sa merg cu el la Politie.

Share this post


Link to post

Mircea ,cateodata imi zic :bine ca nu este ca in State sa ai pistol in buzunar ! X(

Share this post


Link to post

Asta ar mai lipsi! Dupa cum se uita domnisoara aia ... nu e greu sa-mi inchipui cine ar fi fost victima.

Share this post


Link to post

Accident nasol ieri in Otopeni. 1.5 km s-a mers bara la bara cu viteza melcului, pe o singura banda, am strabatut distanta asta intr-o ora.

Aproape de mijlocul Otopeniului 2 masini erau oprite pe banda a doua si a treia, una dintre ele avea parbrizul lovit si deplasat inspre interior, urme de frane pe jos si langa una dintre masini era o balta de sange si de altceva care am aflat ceva mai tarziu ca era exact ceea ce mi-era teama sa nu fie (creier). Foarte, foarte nasoala imaginea. :(

Daca are cineva mai multe detalii...

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...