Jump to content
Sign in to follow this  
mugur

Miki Alexandrescu "comentator" F1

Recommended Posts

Scuze nu am observat ca ai spus si tu cam acelasi lucru mai devreme. Da sa stii ca multi au aceeasi parere ca si noi. :) >-

Share this post


Link to post

tolin, nu cumva finala CM '94 a fost ultimul meci de fotbal comentat de Cristian Topescu? Eu asa tin minte...

Edited by airwave88

Share this post


Link to post
Aaa si era sa uit cand comunica cei de la boxe cu pilotul pe langa ca nu traduc ce se intampla mai si vorbesc peste ei, is aiurea rau amandoi...

 

A spus omul ca de la postul de comentator nu isi da seama cand au loc transmisii intre pilot si boxe si i-a spus lui Viki sa-i atraga atentia, dar daca noi ascultam muzica in fundal ...

Asa cum intre Iliescu si Vadim l-am ales pe nea' Nelu si intre Jiji si Basescu o sa mizez pe marinel, la fel intre Miki si alta trompeta, raman cu al nostru. Dupa mine cel mai tare comentator de sporturi cu masini e Antal Putinica, pacat ca e doar pe eurosport.

Din fericire a inceput turul Frantei si acolo chiar poti sa asculti doar comentariul, daca iti mai plac si pedalele esti cu atat mai castigat.

Share this post


Link to post

Intre nea Nelu si Vadim sau Nastase multe case si Base macar am avut termen de comparatie, dar la astia doi nu prea ai cu cine sa ii compari pentru ca tot timpul is numa ei. Daca esti atent de multe ori cu toate monitoarele care le are acolo la fata locului Miki tot zice timpi aiurea, daca stai sa urmaresti grafica celor de la televizor stii mai multe decat daca il asculti pe el. Asta ii parerea mea si as vrea sa o contrazic dar cursa de cursa ma conving tot mai mult ca am dreptate.

La turul frantei ai dreptate, comentariul ii unul profesional. La fel si la motociclism se aude pe vocea lor ca is pasionati de ceea ce fac, dar sa nu uitam ca acolo ii eurosport nu ii tvr1.

Share this post


Link to post

Omul cunoaste fenomenul, abereaza el uneori si face niste gafe de iti vine sa te urci pe pereti dar in ciuda criticilor, cunoaste cel mai bine acest sport, nici eu nu il am la inima sincer dar se pricepe la fenomen nu si la comentat.

Share this post


Link to post

Haidi bre.. :) Se pricepe la masini cum ma pricep eu la crosetat. Si pe langa asta omul vorbeste mai mult decat gandeste. Se repede in afirmatii mai rau ca o femeie la maritat.Eu ma uitam pe RTL din cauza asta :D . Imi aduc aminte odata, nu mai stiu care pilot s-a rasucit 180 grade la care omu' repede "cred ca i s-a blocat cutia de viteze, ba nu, sigur i s-a blocat cutia de viteze bla, bla etc" cu toate ca cel putin la mine in casa toata lumea a vazut ca pilotul facuse pana pe una din rotile din spate, dar ce sa-i faci, asa sunt unii oameni, intai vorbasc si dupa aia gandesc. Cel mai haios a fost ca nici dupa ce s-a terminat toata faza si operatorii insistau pe cauciucul cu probleme nu si-a dat seama :) )

 

PS. Sper ca nu te-am ofensat cumva, daca da, imi cer scuze pentru libajul "acid"

 

PS. Tocmai mi-am mai amintit una. "Dom-le nu stiu ce probleme are la motor ca nu mai "trage" etc. Daca ar fi tacut 10 secunde si ar fi ascultat, se auzea ca respectivul nu mai folosea decat o singura treapta de viteza destul de mare judecand dupa zgomot.

Edited by Dj_Dark

Share this post


Link to post

De la voi am aflat ca super-expertul isi suporta singur deplasarile. Totusi, dupa ce ca se pierde cit se pierde datorita transmisiunii TV si desfasurarii extrem de rapide a lucrurilor pe pista, sa mai introduci si alte bruiaje (sau interferenta, sau paraziti, sau cum vreti voi sa numim interventia maestrului comentator) mi se pare complet aiurea si deplasat.

 

Chiar daca nu "investesc" material in "contributia" lui Miki la "buna desfasurare" a transmisiunilor consider de prost gust si o dovada de nepasare atitudinea celor din TVR. De asemenea, mi se pare absurd sa fiu nevoit sa ma uit la alte posturi, in conditiile in care prin lege sint obligat sa "cotizez" la TVR. Sau sa ma uit cu sonorul inchis ori dat pe muzica ... Pentru cei care nu ati fost niciodata la un mare premiu, ati crede daca vi s-ar spune ca atmosfera (auditiva, la ea ma refer) de la fata locului NU ARE NICI O LEGATURA cu ce se aude la TV ? Puzderia de filtre taie aproape tot, poate nici 15-20% nu se transmite. Cum sa ma uit la o cursa de Formula 1 si sa nu aud nimic cind stiu care e sunetul la distanta de la care vad imagini. Si sunetul, sau zgomotul daca vreti sa ii ziceti asa, face parte din spectacol ... Cum sa aud ca un motor se tureaza ca la balamuc, daca am sonorul inchis ...

 

Mai rau de atit, cei care nu aveti firme, stiti ca toate firmele din RO sint obligate sa plateasca lunar 10RON in contul TVR, fara nici o alta explicatie ? ESTI OBLIGAT si atit !!! In cazul meu am o firma in conservare, nu produce nimic si totusi imi vine anual factura de la TVR. Pentru cei care cred ca TVR este doar o insitutie cu fonduri de la buget, ei bine, nu e chiar asa.

 

Prezente de genul Dan Miki Alexandrescu sint posibile doar datorita protectionismului si lipsei reale de concurenta. De fapt am putea-o cataloga fara retinere si fara a gresi prea mult drept concurenta neloiala. Daca participarea materiala a fiecaruia la un post TV sau la altul ar fi benevola, atunci ar fi practica (si eficienta) o boicotare. Altfel, sub umbrela cotizatie impuse prin lege, nu cred ca o sa vedem vreo schimbare la TVR in viitorul cit de cit apropiat. Pina la urma, asta e atitudinea tuturor institutiilor bugetare vis-a-vis de cetatean ... chiar daca acesta ar trebui tratat ca si client.

 

Din pacate, dupa cum bine a mentionat cineva, iata ca astfel de "bune obiceiuri" sint imprumutate si la posturile private, comerciale ... vezi Monica&Irinel, Adriana&Prigoana, etc.

 

Asa ca, noi sa fim sanatosi, sa le facem fata, ca ei o sa continue sa ne sfideze. Si, pentru cei pasionati de F1 (dar nu numai pentru ei), sa va (ne :D ) mearga f. bine financiar in 2008 asa incit sa nu mai fim nevoiti sa privim F1 la TVR ci sa ne permitem sa mergem sa vedem live ;)

Share this post


Link to post

Comentatorii acreditati de catre televiziunile care cumpara drepturile de difuzare F1 beneficiaza de facilitati fata de alti "ziaristi". Acreditarea aceea ii este draga lui Micky si nu vrea s-o scape din mana. Probabil ca, deplasarile le plateste de la un ziar (italian ?) la care scrie, dar acreditarea de acolo este doar un bilet de intrare, nimic mai mult.

Share this post


Link to post

Probabil ca ai dreptate, ii este tare drag sa "reintilneasca in padock vechi si buni prieteni". Imi vine sa ma arunc pe geam cind il aud cu din astea "bunul meu prieten ...".

 

Din cite vad are articole in fiecare numar Auto Motor si Sport si, sincer sa fiu, in scris nu este tocmai un dezastru. Cine stie, poate are trac la transmisiunile live. ;)

Share this post


Link to post

De ce sunteti rai ? Cum am putea sa mai auzim de ispravile micului sechelariu si cat sunt de draguti pilotii ? Dati pe rtl pentru imagini si cand va zgarie prea tare "limba cailor"(ptr. cine stie bancul) reveniti pe tvr ptru o portie de ras(si neprofesionalism tv).Alles gute(sau cum s-o mai scrie si asta)!  <img src= ">

Share this post


Link to post

Asa, gutu-ten tag herr Miki.

Share this post


Link to post
Probabil ca ai dreptate, ii este tare drag sa "reintilneasca in padock vechi si buni prieteni". Imi vine sa ma arunc pe geam cind il aud cu din astea "bunul meu prieten ...".

 

Din cite vad are articole in fiecare numar Auto Motor si Sport si, sincer sa fiu, in scris nu este tocmai un dezastru. Cine stie, poate are trac la transmisiunile live. ;)

 

Mai bea o bere cu sumacher, se mai bate pe spate cu ron dennis...merge la un party la jordan, cand intra el e primit "ca un VIP" :) )

Share this post


Link to post

Mie imi place,e funny.Si imi place ca mai spune cate ceva despre tinerii piloti romani care mai evolueaza in motorsportul european si de pustiul de la moto GP.Dar cum se face ca voi vedeti doar partile mai putin bune ale acestui om nu stiu...poate ca asa e romanu daca il pui sa faca o fapta buna nu dai de el dar cand e de facut rau ciuva sar toti.

Share this post


Link to post

Alezz, oare pentru ca e pus acolo sa comenteze cursa nu sa dea alte informatii? E ca si cum ai pune-o pe Nicoleta Luciu sa comenteze: ce daca nu se pricepe dar ia uite ce chestii interesante are!

Share this post


Link to post
...Dar cum se face ca voi vedeti doar partile mai putin bune ...

 

Asta e meteahna romanului si e valabila in orice domeniu, de aici probabil si proverbul cu capra vecinului.

Apropo de comentarii, s-au mai incercat si alte variante de "cupluri" si s-a vazut ca miki era parfum pe langa ei.

Share this post


Link to post

Intrati pe www.f1.com sa vedeti ca a dat lovitura...sa moara de oftica dusmanii ... schumacher trece pe langa el ca de obicei indiferent

Edited by mugur

Share this post


Link to post

HAHAHA ce s-a strecurat Miki in poza. Abia astept sa-l revad pe Shumi pe pista.

Share this post


Link to post

Cred ca se poate inchide, am scapat in sfarsit de specialist... :banana:

Share this post


Link to post

Esti sigur ? In fiecare an se liciteaza.

Share this post


Link to post

Eu da. De la anul tvr va da mai putini bani pt sport.

Share this post


Link to post

Si daca ia altcineva difuzarea F1 - aceasta somitate acolo va ajunge. Parca s-a mai intamplat o data asa.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...