Jump to content

restereste

Membru
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

About restereste

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    arad
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    aveo 5 usi
  • An
    2006
  1. Da aici ai dreptate! Si oricum nu prea ma intereseaza ce post ii atata timp cat imi place ce aud. Credeam ca este doar o chestie de soft care se poate rezolva cu un update sau ceva de genu. Sincer nu cred ca merita sa dau mai mult decat dublu pentru 2 posturi de radio dar mersi oricum de idee.
  2. Da ai dreptate, este adus din state dar ma gandeam ca poate exista o posibilitate sa "repar" treaba asta. Pacat ca l-au facut asa deoarece chiar este un produs care isi merita banii.
  3. In primul rand daca nu am postat unde trebe imi cer scuze. Am un dvd 2 din Pioneer avh p4000 si nu inteleg de ce in momentul in care ii dau sa caute pe frecventa FM imi gaseste doar posturile de radio care au frecventa impara, de exemplu: 89.3 merge dar daca vreau frecventa de 89.2 nu mai vrea chiar si la
  4. Cam ce sistem de navigatia spuneti voi ca se merita si neaparat sa functioneze igo 2008 3d pe el ????? Mersi
  5. Nu stiu daca rezolvam ceva pentru ca fiecare are probleme diferite cu reprezentanta de unde a achizitionat masina. M agandesc ca trebuie sa insistam doar. Succes.

  6. salut.am si eu mari probleme cu amortizoarele la aveo cum sa facem sa ne strangem mai multi si sa mergem peste ei?

  7. Daca reusesti ceva pune o poza pe net sa vada si ochii nostrii. Succes.
  8. Cele din mijloc am reusit si eu sa le scot dar cele laterale nu stiu cum, am observat ca la gura de aerisire din partea soferului daca ai o surubelnita in cruce si mica la coada merge pe sub bord, nu am incercat dar am bagat mana si am ajuns la suruburi(is amplasate ca si la cele din mijloc). Spor la treaba si daca reusesti zi si la altii )
  9. Scuze de intarziere, in primul rand. Nu dureaza asa mult, da vezi ca este undeva pe forum un tutorial daca pot sa zic asa care are si poze cum sa desfaci bordul. Nu am schimbat mansoanele de pe becuri ci le-am inlocuit cu leduri de culoare rosie. Sper sa te descurci. p.s. Ai grija ca la turometru o sa se vad putin mai slab cifra 4 care ii sus de tot.
  10. Eu am un aveo 5 usi si la cincizeci si ceva de mii am schimbat caseta de directie dar tot asa suna si incep sa cred ca ii o bucsa ceva, ma duc la revizie si vad.
  11. Am atasat si eu 3 poze cu ce am reusit sa fac la masina daca aveti intrebari va raspund cu placere. Scuze calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul.
  12. Esti sigur ca sunt frunze? Asa am crezut si eu la inceput ca am frunze pentru ca auzeam un zgomot ciudat la ventilator. Am curatat filtru de polen ala din spatele torpedoului si surpriza, nu mai face nimic si in plus vine si aerul mai bine.
 

×
×
  • Create New...