Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Politica Fratilor

Recommended Posts

Ar fi rau ca, in orice moment, 1000-2000-10 000 de manifestanti ar putea sa se pi.. urineze pe voturile celorlalti. De aia. Ar fi mai simplu sa mutam votul in strada: ne intalnim toti, cu idei diferite, ne batem si ala care ramane in picioare castiga alegerile.

Share this post


Link to post

Pai de exemplu in momentul in care tu votezi cu un nene, si ala migreaza la alt partid cu o alta platforma se cheama ca s-a mictionat pe voturile tuturor celor care l-au votat, la modul deschis si pe fata. Sau cand presedintele controleaza guvernul si nici macar nu face efortul sa o mascheze, mictioneaza pe toata tara care a aprobat o constitutie prin referendum. Trebuiesc acceptate chestiile astea, si considerate normale intr-o democratie?

 

Mie un reprezentant (parlamentar, presedinte, d-asta) care se mictioneaza pe cei care l-au votat (sau nu l-au votat) mi se pare mult mai grav decat 1000 pensionari isterici care ies in strada. N-am aceleasi pretentii de la unii, sau de la altii...

Share this post


Link to post

Presedintele controleaza guvernul in cazul de fata pentru ca este o persoana cu mai multa influenta in fata publicului decat respectivii ministri. Tot politica e situatia. El a tras dupa sine partidul. Datorita lui e partidul acolo. Ministrii sunt influentati de deciziile presedintelui. Nu semneaza presedintele in locul lor. Chestia asta este neconstitutionala numai in viziunea lui Crin "Demitem_Dictatorul_te_iubesc_Ponta" Antonescu. (Mai exista posibilitatea sa ii aiba la mana cu ceva, dar asta tot nu e o problema a Constitutiei). Nu este neconstitutional sa ai ministri fara coloana vertebrala.

 

La faza cu parlamentarii, de aia vreau vot uni-nominal adevarat. Liberalii au fost aia care nu l-au vrut.

Share this post


Link to post

Presedintele nu este membrul niciunui partid... sau s-a schimbat constitutia? :-/

Share this post


Link to post

El a tras dupa sine partidul.

Asta asa este ! Din pacate, nefiind interesat citusi de putin de soarta persoanei Basescu, nu pot decit sa remarc asemanarea cu vorba aia romaneasca: "Eu te-am facut, eu te omor". Asta e o chestie la care PDL ar fi trebuit sa nu puna botul, punct ! In loc sa fie lasat un om in legea lui, asistam, din pacate, la sacrificarea unui partid pentru un om. Nu stiu despre voi insa pe mine perspectiva revenirii PSD la putere ma ingrozeste. Din pacate, ce spuneam tot pe aici in urma cu vreo 2 ani incepe sa se adevereasca complet. Se vede clar ca opozitia nu are nici un plan, nici o idee, discursurile sint foarte slabe iar despre lideri ... ce sa mai zic. Cu toate astea, vor profita din plin, fara sa ridice un deget, de pe urma prostiilor in lant facute de liderii PDL. Din ce s-a intimplat in Piata Universitatii se vede limpede ca lumea nu ii mai vrea pe politicienii actuali, cei ai opozitiei fiind inclusi. Totusi, votul negativ va merge de data asta "in favoarea" PDL. Este consecinta arogantei si distantarii de oameni, a increderii fanatice de care "s-au bucurat", de lipsa de cenzura din partea membrilor si simpatizantilor PDL. Madam Udrea sustine ca nu e vorba de aroganta ci ... lipsa de timp (citat !). De toata jena !

 

Nu este neconstitutional sa ai ministri fara coloana vertebrala.

Dar nici motive de mindrie sau glorie ! Ai in jurul tau oamenii pe care ii meriti, oamenii pe ti-i doresti si ii alegi. Au fost oameni verticali (extrem de putini, din pacate) care au ales sa "paraseasca" echipa din care au facut parte. Astazi am gasit un interviu care mi-a schimbat (foarte) putin parerea despre ministrul sanatatii. Desi am crezut ca nu a luat nici o pozitie fata de situatia creata de legea sanatatii, spre mirarea mea, a dat un interviu pe data de 22 Decembrie, interviu in care "isi permitea" sa il contrazica pe Presedinte !

 

La faza cu parlamentarii, de aia vreau vot uni-nominal adevarat.

DA ! Cu asta sint 101% de acord, de peste 10 ani imi doresc asa ceva

 

As mai vrea sa remarc schimbarea dramatica de comportament a unor lideri PDL, un cistig imediat al "agitatiei" din tara. Daca as fi malitios as spune ca "lupul isi schimba parul dar naravul ba" insa sper sa fie vorba de inceputul unei schimbari reale. PDL-ul a descoperit, acum, dialogul !!! Am urmarit indeaproape "evolutia" lui Sever Voinescu, este unul dintre cei mai "schimbati". As mai adauga si pozitia Monicai Macovei se pare ca au inceput si domniile lor sa realizeza ca puterea si functiile de conducere sint, de fapt, corelate cu oamenii care te-au investit cu increderea lor. Ca au ales sa ignore treaba asta, momentan este alta discutie.

 

Salut si cercetarea jandarmilor care au dat dovada de exces de zel in impartirea de bocanci si bastoane. I-am compatimit in seara in care au fost atacati cu bolovani si chiar am sustinut ca, in locul lor, as fi "tavalit" mult mai bine autorii respectivelor agresiuni, inca nu am inteles de ce nu au facut-o. Intr-una din serile trecute, un post TV facea mare tam-tam din cauza unui tinar "nevinovat" agresat de jandarmi. Dupa parerea mea, fara a fi un specialist in domeniu, tipul era rupt de drogat si isi merita locul in duba Jandarmeriei. Faptul ca au existat mici nereguli in interventia Jandarmeriei a fost confirmat de "abandonarea" individului pe trotuar la aparitia camerelor de filmat, ceea ce, evident, o sa dea apa la moara televiziunilor si ziarelor "independente", mari surse de intoxicare si exagerare.

Edited by Salex

Share this post


Link to post

De la un radio sant, surse neverificate evident: intentia scandalului de duminica a pornit de la niste "ultrasi" platiti de primarele sector 2 ca sa se bage in inima multimii si sa-nceapa cafteala, ca sa dea motiv jandarmeriei sa intervina la gramada pentru "curatare". Neprevazutul a fost ca protestatarii nu le-au cantat astora in struna, ba mai mult i-au cam izolat/impins in afara grupului lor, de unde si "separatia" de la Coltea cu bataie spre Unirii. Ezitarile jandarmeriei in a actiona asupra lor s-au datorat lipsei de planificare pentru situatia asta, ei stiau ca urmeaza sa intre in paine la Universitate, nu c-o mana de turbati la Unirii. Astora de la Unirii li s-au mai alaturat ulterior alti ultrasi (de la alta galerie) care venisera neplatiti, doar la cafteala :) v-am spus-o cum am auzit-o si-am incalecat pe-o sa.

 

Aseara se pare ca le-a iesit mai bine manevra...

Share this post


Link to post

Daca cineva i-a instigat pe golani, dupa mine ala a fost dan diaconescu in direct: "viitorul presedinte al romaniei ii roaga pe jandarmi sa plece"

http://www.youtube.com/watch?v=glFaxbkUHBo

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Presedintele nu este membrul niciunui partid... sau s-a schimbat constitutia? :-/

 

E. Face parte din vreun partid sau nu stiu eu? Ii invita pe toti la discutii. Unii insa nu vin sau, atunci cand vin, se dau mari ca nu discuta. Daca numai unii il asculta e ceva neconstitutional?

 

@VAXXi pe aia nu trebuie sa ii plateasca nimeni sa se bata cu jandarmii. Trebuie doar sa auda ca e rost de asa ceva si vin.

 

Dar, da, canalele lor de cumunicatie sunt cunoscute Jandarmeriei. Nu au insa ce sa le faca pana ce nu apar in fata. Sau au, dar tipa presa ca legitimarile sunt abuzive.

Share this post


Link to post

oare de ce toti neghiobii gen columbescu,care au dat mu-e 52 de ani,vin acum si ne spun cat sunt ei de capabili sa candideze la primarie?raspuns:s-au antrenat atat de mult sa dea mu-e ca acum e o nimica toata s-o dea la tot poporul  <img src= /">

Share this post


Link to post

Pai tie nu-ti place sa dai?

E la andropauza bre, de aia. La fel ca si tacanitele astea pcr-iste ca rovana plumb care n-a facut sex din mileniul trecut.

Share this post


Link to post

Pai tie nu-ti place sa dai?

E la andropauza bre, de aia. La fel ca si tacanitele astea pcr-iste ca rovana plumb care n-a facut sex din mileniul trecut.

Andropauza e pauza mare, nu? Iar menopauza e aia mica parca spunea cineva... ;)

Share this post


Link to post

Cum vi s-au parut discursul si prestatia Presedintelui de la investirea ministrului de externe ?

Share this post


Link to post

Misto.

Share this post


Link to post

Sa inteleg ca ai fost la munca in timpul discursului si nu ai putut sa-l urmaresti :) ?

Share this post


Link to post

Pai eu ti-am comentat intrebarea? Ca vad ca m-am ales cu un comentariu la raspuns. :)

Share this post


Link to post

:) )

Parca era debusolat, fara doza zilnica de tarie...uneori aveai impresia ca-si cauta paharul si sticla cu apa plata pe masa...

Nu mai era cel de alta data hotarit/ferm pe ce debiteaza chiar daca era o prostie...

Asta lasind la o parte continutul...care partial a fost pe aratura...

Enervant e aia cu mineritul facind aluzie la Rosia Montana...unul din tunurile mari ce se planuieste pt viitorul apropiat...

De restul prostiei nu ma leg deoarece nu detine monopol...la fel e si in opozitie fie lideri fie trepadusi/purtatori de cuvint la tembeliziuni...

Una de la PNL era intrebata care e programul lor daca vin la guvernare " Seriozitate, nu promitem salarii/pensii marite dar promitem sa fim seriosi..." :) )

Edited by lascarica

Share this post


Link to post

Si-au dat demisia? :) )

Share this post


Link to post

Tare asta cu seriozitatea! :mrgreen:

 

Propun cu ocazia asta infiintarea partidului PSR : Partidul Seriosilor din Ro.

Edited by hitman

Share this post


Link to post

Hai bre ei vorbeau serios si voi faceti caterinca :) )

Share this post


Link to post

Dar ei nu fac zilnic de noi?

Share this post


Link to post

Pentru a face caterinca de cineva ar trebui sa-ti pese macar cu un procent subunitar de respectiva persoana. Ii pasa cuiva dintre lichelele din discutie de noi?

Share this post


Link to post

Io zic da, n-ai vazut ce jelea Basescu in direct ?!

Share this post


Link to post

Propun cu ocazia asta infiintarea partidului PSR : Partidul Seriosilor din Ro.

E cam tarziu... teoretic deja exista... Uniunea Seriosilor L... :D

Share this post


Link to post

Chiar ma intrebam ce inseamna USL :) )

Si cica se tin "serios" de treaba...si foarte hotariti :) )

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...