Jump to content
Sign in to follow this  
zalmoxis

Politica Fratilor

Recommended Posts

...chit ca altii nu au stiut sa si-i pastreze...

Cine ar fi trebuit sa ii pastreze pe pedelei, ca nu pricep ? Poate confunzi cu independentii ...

Edited by smailmiami

Share this post


Link to post

De independenti vorbeam, de aia care erau tari si mari in coalitia lui crin si geoana si care mai apoi au "dezertat" si au fratenizat cu inamicul stricand majoritatea "covarsitoare" a coalitiei. :)

P.S. Din cate stiu, dezertori exista si in psd.

Edited by zeneseu
  • Like 2

Share this post


Link to post

Daca te uiti mai bine, eu vorbeam de pedelei, deci nu prea vad legatura cu postul meu. In felul asta de discutii fara legatura putem ajunge de la Basescu pana la reproducerea asexuata a amibei ...

Share this post


Link to post

Sper ca motiunea sa treaca si Basescu cu a-l lui "inegalabil" Bok 5 sa vina cu alta solutie pentru salvarea bugetului "lui" de stat: sa reduca fondul de salarii, prime si bonusuri cu 90% la: politie, procuratura, armata, ministere, administratia centrala, parlament, servicii secrete si la cei care se ocupa cu cenzura. (cred ca s-ar economisi mult mai mult decat cu reducerea de la pensionari si profesori). :mrgreen:

Share this post


Link to post

Si eu as vrea sa treaca, dar Basescu l-ar baga tot pe Boc la inaintare, ca si pana acum. Si oricum, probabil nu va trece ...

Share this post


Link to post

Avea drepte Zmeul cel Rau cind spunea, in urma cu citeva zile, ca trebuie sa asteptam putin pentru a vedea rezultatele masurilor guvernului Boc. Si iata ca deja incep sa se vada rezultate ! Mare succes inregistrat in lupta anti-evaziune fiscala, am intrat intr-o stare de admiratie, incep sa cred ca evazionistii sint intr-un real pericol.

  • Like 1

Share this post


Link to post

@Salex: de cand pot avea copiii de 10-11 ani venituri salariale? Un articol tembel... Parintii respectivilor au venituri pe care nu le-au declarat. Daca scria Gandul chestia asta in titlu, nu ai mai fi zis nimic.

  • Like 3

Share this post


Link to post

Te inseli (foarte) amarnic. Articolul initial l-am citit aici, linkul catre Gandul l-am dat pentru ca am urmat, la rindul meu, articolul de pe legalis.ro si l-am gasit mai detaliat.

 

Pe de alta parte, pe ce te-ai bazat cind ai afirmat ce ai afirmat, de unde stii treaba cu veniturile parintilor ? Da-ne si noua niste linkuri ceva, sa vedem si noi ca articolele din Gandul sint tembele si ca realitatea este alta.

 

Pina una alta lucrurile par sa stea in felul urmator :

 

"În anul 2009 am avut nouă spectacole pentru copii, jucate de copii. Au primit câte 30 de lei pe spectacol. Au fost în jur de 300 de lei pe tot anul", a declarat Aurica Constantinescu, contabil la Teatrul Municipal.

 

"Nu se exceptează ca venituri impozitate decât bursele pentru elevi şi studenţi, în rest toate veniturile realizate de persoane, fără a se face referire la vârsta persoanei care realizează venitul, absolut toate veniturile realizate se impozitează", a declarat directorul Finanţelor Publice Vrancea, Eugen Ciorici. Potrivit acestuia, în cazul în care elevii vor refuza în continuare să îşi declare veniturile, Fiscul le va popri conturile bancare. "În condiţiile în care nu se achită în cele 48 de ore, atacăm conturile bancare pe care le au în bănci", a mai spus Ciorici.

 

"Ulterior primirii notificării o persoană s-a prezentat depunând declaraţia şi a fost sancţionată, achitând amenda în suma de 5 lei (amenda de 10 lei achitată la jumătate în 48 de ore)", au declarat reprezentaţii ANAF, care au asigurat că nimeni (nici măcar minorii) nu este mai presus de lege.

 

 

Deci, directorul teatrului minte, directorul Finantelor Publice minte, ANAF minte, tu stii sigur ca lucrurile stau altfel. Lumineaza-ne, te rog

 

LE: Tu ai spus salariu, nu eu. Nu sint la curent cu Codul Muncii insa imi aduc aminte ca a fost un inceput de scandal legat de Cleopatra Stratan, poate va aduceti si voi aminte. Pustoaica avea 5-6 ani (pe cind cu Ghita al ei) si a facut o galagie de bani. Deci, cumva se poate, nu am vreme in momentul asta sa caut ce si cum.

Edited by Salex

Share this post


Link to post

Intrebare ajutatoare: Care este varsta minima la care un copil poate fi angajat? Cine incaseaza banii?

  • Like 2

Share this post


Link to post

Efect de biliard, este o dovada indirecta bazata exlusiv pe un rationament logic. Tu vrei sa folosesti rationamente logice tocmai acolo unde lipsa de logica domneste ? Cum dovedesti prin ceea ce spui ca parintii au venituri nedeclarate (altele decit cele aflate in discutie) ?

Share this post


Link to post

Din categoria "Emil nu este singurul accident din familia Boc"

 

Ion Boc, fratele lui Emil: "... va fi bine cu aceste masuri, chiar daca pentru omul de rand va fi rau".

Share this post


Link to post

Singura vina a lui boc este supunerea obedienta dusa la extrem, imbecilitatea si cam atat, nu are rautate in el, sti cum se zice "mesagerul nu poarta vina".

 

Sarpele de mare trage sforile, restul sunt doar niste papusi.

 

Ce frumos e cand vezi ca votantii sarpelui incearca sa se justifice, probabil mustrari de constiinta, un fel de auto-amagire... sunt constienti de greseala, dar incearca sa se amageasca prin discutii...poate poate gasesc un fir subtire de care sa agate o justificare ceva. :) )

Edited by Hassel
  • Like 2

Share this post


Link to post

Si tot continua si continua ... pana cand?

Share this post


Link to post

"Nu se exceptează ca venituri impozitate decât bursele pentru elevi şi studenţi, în rest toate veniturile realizate de persoane, fără a se face referire la vârsta persoanei care realizează venitul, absolut toate veniturile realizate se impozitează", a declarat directorul Finanţelor Publice Vrancea, Eugen Ciorici." Exces de zel dus la extrem!! Sunt EXTREM de indignat!

 

Sa nu vorbesc ca sa ma laud: fiul meu este multiplu castigator (proba pe oras + 2 competitii nationale) cu maximum de punctaj (100) la "Micul matematician", clasa a-III-a, motiv pentru care s-a luat in calcul o premiere: o suma de bani sau o tabara. Finalul?!: o tabara care costa 500 RON. Pai asta mai este premiere fratilor?

Share this post


Link to post

Ceva pronosticuri pentru maine? :-?

Share this post


Link to post

Italia - Paraguay 0 - 1

=))

  • Like 2

Share this post


Link to post

Ca de obicei, ocolesti intrebarile stanjenitoare =)) .

Share this post


Link to post

Ceva pronosticuri pentru maine? :-?

Gata, s-a (ne-au, ne-am) terminat. Motiunea s-a dus la cos. Agenturiili straine nu au functionat cum trebuie.

 

'Mogulii buni' au cistigat. La B1 TV o sa fie party, la Realitatea si Antene doliu.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Eu vreau doar sa zic ca noul album Parazitii e cel mai slab ever.

  • Like 1

Share this post


Link to post

E facut pentru ovidiu aianitoaiei.

  • Like 1

Share this post


Link to post

noul album Parazitii e cel mai slab ever.

Bine ca mi-ai zis, chiar vroiam sa-l cumpar. Sint fan Parazitii.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Eu sunt anti-fan aianitoaiei, asa ca-l cumpar, ca sa-l fac de ras.

Share this post


Link to post

Avand in vedere majoritatea in parlament pdl-udmr si simpatizanti punr si cele cateva voturi care au lipsit ca motiunea sa treaca eu nu prea as zice ca e loc de chefuit.

 

E o victoria care poarta in ea germenii infrangerii care va urma.

 

La iarna cand o sa usture pe multi mai multi intretinerea e loc de o demitere a Baselului, daca trece de parlament sunt sigur ca o sa fie taxat cum trebuie de "poporul suveran".

  • Like 3

Share this post


Link to post

Mai exista PUNR :scarpin:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...