Jump to content

Hassel

Membru
  • Content Count

    176
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

About Hassel

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Opel/Chevy
  • Model
    Astra H/ New Spark
  • An
    2007/2010
  • Nr. Inmatr.
    B
  1. ) Te-am intrebat ceva scurt si ai dat-o in diverse. Ti-ai imaginat mai mult decat trebuie, te macina chestia cu calitate/pret ? Pe mine nu.
  2. Ca si raspuns pentru a doua intrebare. Sunt cel putin modificari "hard" cum zici tu. http://chevroletduny...ype=F&thread=50 Motorul are alt cod rpo GM, LDE in loc de LXV, deci nu are cum sa fie soft. Modificari prin softari pt cresterea puterii fara modificari fizice fac doar baietii destepti pt baietii ... Din ce vad acolo (ca de inteles nu e cazu') e vorba de un nou modul de admisie, unul variabil cu un manson rotativ in loc de vechiul sistem pe baza de clapete. Adica din cate ma pricep eu, e acelasi sistem de modul de admisie ca la motorul de 1.8 Practic ajuta motorul sa dezvolte mai mult cuplu la turatii reduse sau mai multi cai la viteze mari La 1.8 90% din cuplul maxim e disponibil de la 2400 rpm.
  3. E o smecherie si cu Cruze asta daca toata lumea il vede mai mare decat este, dar conform dimensiunilor joaca la compacte sau clasa C.
  4. 10 ?!? ) Sunt 6 standard pt toata lumea, indiferent de echipare, macar citeste pdf-urile care la atasezi.
  5. Hassel

    Din 2011 Benzina E10

    http://b365.realitatea.net/news/europa-incepe-sa-mearga-cu-benzina-e10-romania-mai-asteapta-pana-in-2018/
  6. http://www.chevroleteurope.tv/?mo=2010-12-20-CCCT-VER-8-FINAL_RO
  7. Hassel

    Politica Fratilor

    http://www.youtube.com/watch?v=Sj4XkjlaFRw
  8. Hassel

    Agresivitatea

    Ficare pasare pe limba ei piere. Am venit... bai frate, dar tu nu ai venit ? Te-ai nascut din forum ? Sper ca realizezi ce replici de armata ai in dotare ? Care e AMR ? PS: Daca userii ar fi Tommy la puterea x, chiar ca nu s-ar mai merita... moartea pasiuni.
  9. Hassel

    Agresivitatea

    Adica in 4-5 luni e in moarte clinica, inca un forum ajuns la arhive din cauza ca nu a stiut sa se reinventeze. Nu e ca in filme.
  10. Nu e nevoie. Sistemul cu bara de torsiune este acelasi si pentru varianta "europeana" si made in US. Bratul Watts este doar o anexa la sistemul cu bara de torsiune, iar rolul lui nu este de a prelua socurile, ci de a reduce la minim devierea laterala in timpul virajelor.
  11. Hassel

    Femeile La Volan

    Si daca nu e femeie ?
  12. Hassel

    Politica Fratilor

    Cum zici ca se numeste scriitorul asta ? Un cuvant poate sa aibe mai multe intelesuri. Sa dea el un cuvant pentru faptul ca ai nostrii i-au urcat pe vapoare cu directia Palestina. Puteam sa dau nspe mii de surse, ai vazut ca m-am abtinut numai la ale lor. Daca nu neaga ei, de ce ar face-o niste strani in locul lor ? Si aia 400.000 killerit de noi sunt de fapt 275.000. Interesatii planetei ne atribuie si ce au facut hortystii in Ardealul de N care s-a aflat in administrarea lor pana aproape de sfarsitul razboiului. Nu ca am fi mai breji, dar doar asa de dragul cifrelor. Se numeste istoria pe interese.
 

×
×
  • Create New...