adisoru Posted July 17, 2013 Multumesc, dar valvele au fost schimbate cu unele noi la ultima incarcare. 1 Quote Share this post Link to post
piciul Posted June 29, 2016 Salut Am facut rost de mai tot ce trebuie sa montez A/C pe matizul meu dar am o intrebare ,nicaieri nu vad in schema unde se leaga acel termistor,imi puteti da o schema sa ma apuc de treaba? Quote Share this post Link to post
Soap Posted July 25, 2016 Cineva din TM care a montat AC pe Matiz? Al meu E4, 2008 chel... Multumesc. Quote Share this post Link to post
vrazvanc Posted April 14, 2022 Va salut, Cand toti aveti acum septare, merc-uri, Audi etc, eu mi-am cumparat instalatie AC (SH) pentru Matiz. Mai e cineva pe aici, mai e cat de cat de "actualitate" chestia asta? 😄 ...Sau sunt pe cont propriu. Intreb, ca n-am mai vazut Matiz-uri pe strada. Quote Share this post Link to post
Viktor Posted April 15, 2022 Da-i bice inainte cu montajul AC-ului de asta ti-ai propus ! Moral, sustin initiativa ! Quote Share this post Link to post
vrazvanc Posted April 16, 2022 🤭 Bine, merci fain! Ma omoara timpul... Quote Share this post Link to post
Daniel Ghirasim Posted January 23 Hello People, O sa mai adaug inca o intrebare acestui topic mult discutat. Urmeaza sa fac si operatiunea de montare AC, am gasit o masina donor cu servo + AC insa este de 1L iar masina mea este de 0.8, este vreo diferenta intre cele doua ? Multumesc Quote Share this post Link to post