Jump to content

darem

Membru
  • Content Count

    123
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by darem

  1. Salut! La iesire din Slobozia spre Urziceni, in prima localitate am vazut o Leganza gri lovita cu folie pe ea. Era intr-un parc mic de masini lovite! Poate ai cum sa afli ceva despre ea! Succes!
  2. Salut! In ce bani TFT-ul? ..sau setul???
  3. La naiba cu amortizoarele lor! Multumesc Wolfman!
  4. Dar noi stie cineva ce procent au??? ca eu nu am decat 23000km cu ele!
  5. O intrebare pt ca stiu ca aici are cine sa-mi raspunda: amortioarele unei masini cand le testezi pe un stand de ITP cam cat tb sa fie in procente sau care sunt datele problemei??? Cat se consideara ca fiind minim, samd?!!! Am facut azi acest test si mi-a iesit 67% pe fata la ambele...si 62% pe spate! Este mult este putin??? ca nu stiu nimic despre asta! Multumesc anticipat!
  6. darem

    Renault Modus

    ..sunt diesel! 1.5dCI.
  7. darem

    Renault Modus

    ...ma gandeam eu! la cat sunt de incuiati!!!!!!!!!!! asa platesc dublu uleiul la ei, desi imi pun acelasi ulei!
  8. darem

    Renault Modus

    Uite oferta...spun asta pentru ca si eu tb sa cumpar un bidon..mai intai tb sa ma interesez la renault c-ta daca accepta sa vin cu uleiul meu! >-
  9. darem

    Renault Modus

    ".... uleiul pe care-l voi cumpara din Carrefour Elf Excellium 5w40 cu ~ 1.3 milioane" vezi ca este la Metro oferta cu 900.000!!!! Acelasi ulei evident!
  10. The One and Only OVI...! Multumim ca ne impartasesti experienta ta!
  11. Sa o stapanesti sanatos cu multi km fara probleme! Mare adevar graiti aici cu ...adevarata limuzina...! ..si ce ma mai ofticati pe mine ca eu nu am gasit una sa-mi placa... mi-am luat megane sa am griji ca tb sa schimb bielete de directie in primii 20kkm mama lor de frantuji tampiti..unde au invatat mai inginerie!!!!!! Hai numai bine si feriti gropile...upsss stai ca aici nu sunt probleme din astea ! Take care!!!
  12. Si eu va multumesc tuturor ... pentru ca si eu caut un asemenea loc, pentru mai spre sfarsitul lunii. Ura si numai bine!
  13. darem

    OTTO versus DIESEL

    ...Cred ca se discuta despre un BMW seria 5 cu un motor Diesel de 3,0L..214CP parca..criminala masina! Am testat-o si am amutit o ora dupa ce m-am dat jos...este incredibil cum poate un diesel sa-ti lipeasca stomacul de coloana.. Acum eu nu bag mana in foc ca ar fi acest tip de masina BMW 530D dar asta m-a lasat pe mine fara cuvinte... acum de curand am vazut si un 740D Ura si numai bine!
  14. Oricum felicitari pentru locul obtinut si pentru participare!
  15. filtru de motorina la Laguna este ieftin pentru ca este un element filtrant care se schimba numai el..nu intreg filtrul...nu stiu de ce m-am exprimat bine ...sper sa se inteleaga...pb este la Megane dCI la care filtrul costa cam 2,8 mil
  16. Ei cum a fost la raliu? Si mai ales in ce zona a Brailei a avut loc raliul?
  17. Sal ToPser! In Cernavoda unde altundeva...pe linia dreapta si lungaaaaaaaa! si mai ales noaptea. Bada l-am vandut...si toata tarasenia a fost anul trecut prin primavara si a fost si singura din viata masinii...asta neluand in calcul tipul care a testat masina cand era in vanzare si incerca sa o duca cu a 3 in 100km/h ca asa o testeaza el! PS: imi cam lipseste sincer ticoutzu ca mai aeam si eu ceva activitate...o ideea ceva de modificat/imbunatatit...asa la asta noua ce sa-i fac...nu tu un led. nu tu ceva de imbracat... Hai numai bine!...imi place cum ai facut ticoutzu tau..felicitari!
  18. ...si daca vama r fi 2000E si masina ar fi OK dpdv tehnic si estetic...eu tot as pune banii jos
  19. unde vezi ca iti pica? am patit si eu la fel numai ca in momentul in care a fost schimbat de baiatul de la service a observat ca si cel de jos este dus ...si au fost schimbate ambele...si de atunci no pb!!! PS: nu-mi amintesc sa fi vazut acel nr la vreun tico in cernavoda!!!
  20. ..Pai pe mine m-ar interesa sa schimb becurile acelea gen bulb de la pozitiile de la tico cu ceva cu leduri ultra brite care sa dea o lumina alba!...(dar le folosesc la lumina din interior) Nu stiu daca stiti cum arat becul de pozitie de la tico ...poate ar fi mai bine sa bag un pics!
  21. Multumesc frumos tuturor! Dimensiunile 55x35x25 ma interesau.(pentru a imi procura una!).ca 8 sau 10 kg nu cred ca voi baga eu intr-o asemenea geanta!
  22. Am vazut tarziu acest topic.. test facut de mine cu inca 2 colegi la stangile bagate de tipul cu nova.. ..deci testul a fost urmatorul: eu-una bucata TICO; coleg 1:NOVA 1,6; coleg 2-logan1,4 si...ne-am dat si noi ca toti oamenii la o liniuta mica... Pleacat primul fara pra mult scartz...lasat in spate urateniile doua...ajuns la 40km/h-tot primul dar loganul se cam apropia de mine...dat a treai la ticoutz ma simteam excelent cand vedeam ca la a3a se tot ducea fata de cele doua...insa loganu imi cam sufla in spate si pistoanele mele imi faceau cu ochiul prin capota...si dupa ce i-am dat a patra treaba s-a imputit dintr-o data ca m-a ajuns si nova si mi-au traso de toata frumusetea ...s-a ajuns la viteze de cca 120... concluzie: nu incercati asta decat pe distante scurte cu TICO..max 50km/h ca dupa te simti umulit sa-i vezi cum se tot duc pe langa tine dupa ce ti-au mirosit praful dupa toba!
  23. Intrebare intrebatoare: in avion bagajul mare este dus in cala, iar deasupra locului unde calatoresti ai voie cu un bagaj de mana...are cineva cnostinte cam ce dimeniuni are acel loc...si daca acel spatiu este standardizat pentru toate companiile aeriene? Multumesc anticipat!
  24. "Am tot vazut masina prin oras si mi-a atras atentia prin culoarea ei ...." Salutare! masina respectiva este din cernavoda si a apartinut unui mecanic de la Service-ul Daewoo de la intrare in Cernavoda... ii dadea rau de tot in goarna dar o si intretinea... mergeam eu pe A2 cu 140 si el zburat pe langa mine..!!! ...dar nu l-am intrebat niciodata unde a vopsit-o!
 

×
×
  • Create New...