Jump to content

bobu

Membru
  • Content Count

    108
  • Joined

  • Last visited

About bobu

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Cernavoda
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico SX + GPL
  • An
    1997
  1. Cumparatorul s-a ocupat (in locul meu) si a luat stampila de la primarie, dar nu a scos-o de la impozit. Sa inteleg ca certificatul de radiere il obtin de la cumparator dupa ce o inmatriculeaza el?
  2. Si tu ca vanzator cum ai scazut-o de la impozit?
  3. Am achizitionat o masina (sh) si am vandut masina veche. Din ce am citit mai sus sunt si mai nedumerit ca inainte. Rog pe cineva care a inmatriculat o masina mai recent sa faca un bine si sa dea informatii utile cu actele necesare pentru inmatriculare (daca se poate si cu preturile aferente) si cum scot vechea masina de la impozit. Multumesc anticipat!
  4. Salutare! Am o problema cu frana: la apasarea pedalei de frana usor ("ciupita") si la viteza mica (20-30km/h) se franeaza cu intreruperi scurte (ca si cand as apasa pedala de frana ritmic). Daca apas mai tare frana tine bine (ingheata). Ce poate fi?
  5. Nu era nevoie sa faci comanda de doua. Eu i-am intrebat ce fac daca nu e bun delcoul si mi-au raspuns ca suporta ei cheltuielile si imi trimit altul. Delcoul care mi l-a trimis era semnat (zgariat)!
  6. Am schimbat delcoul pe 18.01.07. Eu bobina am schimbat-o si tot degeaba. Daca descoperi ca e bobina iti dau eu bobina mea!
  7. La fel am patit si eu. Mi-am dat seama ca este de la aprindere pentru ca mi se oprea si pe benzina si pe gaz. Am schimbat toata aprinderea pe rand in ordinea urmatoare: bujii, fise, bobina, capac delcou, delcou. Dupa fiecare componenta schimbata faceam probe si bineinteles ca se oprea. Credeam ca inebunesc si ca tot in servis o sa ajung. Am gasit pe forum ceva asemanator si ziceau baietii ca este de la modulul electronic din delcou. M-am interesat si am gasit modulul la 120 RON; mi s-a parut cam scump si m-am gandit sa iau unul SH. La rxm.ro nu aveam modulul, dar aveau delcou SH la 50 RON. Asa ca am facut comanda si a doua zi l-am primit si schimbat. Dupa ce am schimbat delcoul s-a rezolvat si problema mea. Bafta!
  8. Am rezolvat problema, i-am schimbat delcoul cu numai 50 RON (SH) si merge de n-are aere.
  9. Astazi sau maine primesc un delcou SH de la rxm.ro. Va tin la curent!
  10. Am schimbat si bobina si imi face la fel. Ce sa-i mai fac? Am verificat firele care intra in bobina si duc catre delcou (unul maro si unul negru). Cel negru este + care trece prin contact, intra in bobina si apoi merge in delcou si se intoarce firul maro care intra in bobina. Ce sa masor eu in acest circuit? Cu contactul pus am scos firele din bobina si intre ele am amsurat 9V. E corect? Ma gandesc ca ar trebui se fie 12V. Nu? Mai imi ramane de schimbat modulul din delcou. Aveti idee cum se schimba asta? si cat costa?
  11. Am verificat fisele si dau scanteie. Am schimbat fisele si capacul de la delcou. Am mers astazi pana la servici (4km) si n-a mai murit motorul. Sper sa se fi rezolvat. Am un aparat de masura, dar nu stiu sa verific bobina de aprindere. In bobina intra 2 fire si iese fisa centrala. Ce verific la bobina?
  12. Salutare! In mers moare motorul brusc si pe benzina si pe gaz, dau la cheie de 3-4 ori si porneste, mai merg cativa km si la fel patesc. M-am gandit ca alimentarea nu poate fi din moment ce face la fel si pe gaz si pe benzina, iar la aprindere: am schimbat bujiile acum 2 luni, iar fisele acum 1 an si 3 luni (25000 km). Nu stiu ce sa schimb mai intai. Dati-mi un sfat ca inebunesc sa mi se opreasca in mijlocul drumului sa ma injure cei din spate!
  13. Am rezolvat problema: am lasat geamul jos, i-am scos chederul de ghidare si apoi am pus chederul la loc. Mi-a fost frica sa folosesc surubelnita sa nu sparg geamul. Bafta
  14. Mersi! Am sa incerc dupa ce ies de la serviciu. Nu crezi ca o sa iasa iar de pe ghidaj? La tine a mai iesit?
  15. Dimineata am deschis geamul la maxim sa sterg oglinda si apoi n-am putut sa-l ridic mai mult de jumatate. A scapat de pe ghidajul din fata. Cum rezolv problema?
 

×
×
  • Create New...