Jump to content

darem

Membru
  • Content Count

    123
  • Joined

  • Last visited

About darem

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/29/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ciprianbuzea

Profile Information

  • Location
    cernavoda
  • Din
    cernavoda
  • Auto
    tico, megane sedan

Recent Profile Visitors

1709 profile views
  1. Salut! La iesire din Slobozia spre Urziceni, in prima localitate am vazut o Leganza gri lovita cu folie pe ea. Era intr-un parc mic de masini lovite! Poate ai cum sa afli ceva despre ea! Succes!
  2. Salut! In ce bani TFT-ul? ..sau setul???
  3. La naiba cu amortizoarele lor! Multumesc Wolfman!
  4. Dar noi stie cineva ce procent au??? ca eu nu am decat 23000km cu ele!
  5. O intrebare pt ca stiu ca aici are cine sa-mi raspunda: amortioarele unei masini cand le testezi pe un stand de ITP cam cat tb sa fie in procente sau care sunt datele problemei??? Cat se consideara ca fiind minim, samd?!!! Am facut azi acest test si mi-a iesit 67% pe fata la ambele...si 62% pe spate! Este mult este putin??? ca nu stiu nimic despre asta! Multumesc anticipat!
  6. darem

    Renault Modus

    ..sunt diesel! 1.5dCI.
  7. darem

    Renault Modus

    ...ma gandeam eu! la cat sunt de incuiati!!!!!!!!!!! asa platesc dublu uleiul la ei, desi imi pun acelasi ulei!
  8. darem

    Renault Modus

    Uite oferta...spun asta pentru ca si eu tb sa cumpar un bidon..mai intai tb sa ma interesez la renault c-ta daca accepta sa vin cu uleiul meu! >-
  9. darem

    Renault Modus

    ".... uleiul pe care-l voi cumpara din Carrefour Elf Excellium 5w40 cu ~ 1.3 milioane" vezi ca este la Metro oferta cu 900.000!!!! Acelasi ulei evident!
  10. The One and Only OVI...! Multumim ca ne impartasesti experienta ta!
  11. Sa o stapanesti sanatos cu multi km fara probleme! Mare adevar graiti aici cu ...adevarata limuzina...! ..si ce ma mai ofticati pe mine ca eu nu am gasit una sa-mi placa... mi-am luat megane sa am griji ca tb sa schimb bielete de directie in primii 20kkm mama lor de frantuji tampiti..unde au invatat mai inginerie!!!!!! Hai numai bine si feriti gropile...upsss stai ca aici nu sunt probleme din astea ! Take care!!!
  12. Si eu va multumesc tuturor ... pentru ca si eu caut un asemenea loc, pentru mai spre sfarsitul lunii. Ura si numai bine!
  13. darem

    OTTO versus DIESEL

    ...Cred ca se discuta despre un BMW seria 5 cu un motor Diesel de 3,0L..214CP parca..criminala masina! Am testat-o si am amutit o ora dupa ce m-am dat jos...este incredibil cum poate un diesel sa-ti lipeasca stomacul de coloana.. Acum eu nu bag mana in foc ca ar fi acest tip de masina BMW 530D dar asta m-a lasat pe mine fara cuvinte... acum de curand am vazut si un 740D Ura si numai bine!
  14. Oricum felicitari pentru locul obtinut si pentru participare!
 

×
×
  • Create New...