Jump to content

Dan_Iliuta

Membru
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About Dan_Iliuta

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/18/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    Dan_Iliuta@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  1. Dan_Iliuta

    Cruze In Romania

    Cateva informatii de la dealer:
  2. Ma bag ca musca in lapte dar, dupa atat material didactic, cu exemple, studii de caz concrete si mistouri adiacente ar fi trebuit sa-ti faci o parere, cel putin de ansamblu asupra CE POTI SA-TI CUMPERI. Decat o droaga scumpa, care trebuie intretinuta si reparata saptamanal mai bine usurel si calm cu Tico, vesel cu Matiz, impacat cu tine in Cielo sau regeste in Espero. Despre alte mesini nu cred ca aici este locul cel mai potrivit sa intrebi...Pana la urma, indiferent ce ti-ar spune oamenii astia, in treacat fie spus ei nu vorbesc la modul am vazut, am auzit ci am pe masina, m-a costat atat, etc, alegerea tot a ta ramane. Ce nu inteleg eu este cum crezi ca te vei descurca cu o rata la banca si o masina cu provenienta dubioasa dar de marca cel mult medie (a se citi orice altceva decat WOO) asa cum sunt Opel si Ford. Din repezeala am omis cuvantul IMAGINE, Imagine de marca cel mult medie. Imi cer scuze!
  3. Dan_Iliuta

    Daciaclub

    Parerea mea! Un form trebuie sa fie, in primul rand un loc de intalnire penru pasionati. Discutiile in contradictoriu sunt binevnite dar strict pe subiect si fara atacuri la persoana sau cuvinte urate. Pacat pentru DF, era de mare ajutor unora, care stiau ce cauta si nu pierdeau timpul pe net aiurea. Pentru mine a fost folositor, multe fenomene ASA FACE ELE si-au gasit raspunsul acolo. Sunt cativa oameni care stiu ce spun cand deschid gura. In rest, asa se intampla cand esti cult in cap si ai uap-ista numai buna de casat. Spoilere, praguri, muzica si daca-i intrebi distanta la platina, nu stiu frate! Ce conteaza ca are 5 feluri de cauciucuri, ca se opreste dupa 100 de m, 4 bujii diferite si ploua in ea? Am praguri, spoiler si eleron! Si apoi ii vezi rasturnati sau, mai rau ca au accidentat oameni nevinovati! Scuzati dar atitudinea asta nu aduce nimic bun! Totusi, pentru cei constienti, care au nevoie cateodata sa vada ca nu sunt singuri cu carute, pentru cei care isi repara singuri avioanele-cazan, pentru.., pentru..., ar trebui reluat forumul. Multumesc si sper ca nu am plictisit pe nimeni!
  4. @ALX - uita-te ce masina am si o sa intelegi de ce plang inca dupa Oltcit. Si mai e ceva. AM FOLOSIT TIMPUL TRECUT. Dar probabil ca tata iar ai trecut de scoala...
  5. OLTCITUL a fost o BIJUTERIE de masina.Atata vreme cat nu ai avut nu poti sa-ti dai seama, doar conducand unul iti faci o impresie total gresita. una e sa fi al tau, cu tot ce prespune asta si alta e sa-i dai doar gorna si, fir-ar el al dracului de jaf sa nu mearga. Bineinteles ca au existat si trompete de modele MADE IN ROMANIA dar nu despre asta este vorba aici ci de 12TRS. Probabil ca cei ce il critica nu i-au vazut decat spatele pe sosea si apoi au trebuit sa segmentee motorul cu SET FRANTUZESC, macati-asi, original, vere, sa moara mama! Se pot umple pagini intregi despre model dar, repet, numai cine a avut asa ceva apreciaza la justa valoare masina.Parerea mea este ca 12TRS este un fel de GTI autohton. Asta si la capitolul intretinere, caci nu este o masina la care se baga oricine sau care sa mearga legata cu sarma. Este o masina pretentioasa, cu multe particularitati insa merita efortul. Sper ca n-am jignit pe nimeni. Daca da, imi cer scuze!
  6. Daca are cineva nevoie de MATIZ, Dan_Iliuta@yahoo.com.Dati un email cu adresa si vi le trimit eu.
  7. Iata ce apare pe site la GM. Cominicatele nu au POZE! Matiz_05_Tech_data_en.pdf Matiz_en.pdf
  8. Alte poze, de data asta mai relevante.
  9. Alte poze Motorizarile sunt aceleasi, 0.8 si 1.0.
  10. S-ar putea sa ajung eu sambata acasa in Craiova. Te tin la curent!
  11. Am vorbit din proprie experienta! Bineinteles ca trebuie izolat bine sa nu intre apa, dar e cea mai buna solutie. Ce rost ar mai avea sa fie produse antene de exterior daca nu ar fi cele mai bune? Sunt si mai greu de instalat si mai mari dar dau cele mai bune rezultate. Daca tii mortis sa nu gauresti masina, incearca macar antena, desi nu iti vei putea da seama cum receptioneaza la viteze mari sau in locuri cu semnal slab. Presupun ca vrei pt FM.
  12. Depinde foarte MULT de starea de spirit pe care o ai cand citesti mesajul-sefi, prietei/na si multe altele. Mai gandeste-te... Nu as recomanda o antena interioara. Caz concret-la prima UAP-ista am luat de la dezmembrari un radip Blaupunkt cu ANTENA DE INTERIOR. Tot Blaupunkt. Inutil sa-ti spun ca se auzea mai bine cu o sarma trasa prin chederul de la geam. Si avea ditamai amplificatorul de semnal! Deuteschland, din 19.. toamna, da B. si original. Alt exemplu-am un prieten taximetrist. In service i-au furat cablu de antena si a cumparat una din targ, din aia care se lipeste pe parbriz. Rezultat-bani aruncati. Exemple cred ca au si altii...In concluzie, dupa toata poezia asta, mai bine iti instalezi o antena calumea, chit ca dai gaura in tabla.Bafta!
  13. Si eu zic tot la fel. Esti o fata foarte priceputa dar daca bornele sunt bine puse, nu ai fire rupte, intrerupte sau care au alt fel de deteriorare, papucii sunt la locul lor si curatati mai bine o duci la doctor. Sa incepi sa o iei singura de la Adam si Eva nu cred ca e indicat. Si nu-i vorba doar de frig. Din fericire nu este Dacie si nu are FenomenE dar din nefericire nu o poti repara oriunde si nici nu merge legata cu sarma.
  14. Eleroane se gasesc in targ. Daca nu stii unde este ne putem intalni si te duc eu.
 

×
×
  • Create New...