Jump to content

bayla

Membru
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

About bayla

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/19/1984

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Craiova
  • Din
    craiova
  • Auto
    daewoo / CHEVROLET
  • Model
    tico / AVEO 4u
  • An
    1999 / 2007
  • Nr. Inmatr.
    dj 13 ccn / DJ 19 CCC

Recent Profile Visitors

1421 profile views
  1. vand far NOU aveo sedan. si grila radiator (masca dintre faruri, cea cu sigla) tot NOUA, la tzipla... pretz informativ 100 Euro. Stiam ca e vreo 9-10 milioane la magazin... acum un an Oricum, mergem si vedem cat e la RUCOM, si pretzul meu este 50% fatza de magazin.
  2. posturile sunt din 2007. sunt in targ cu 500.000 buc. cu prindere la usa la cheder. intr-adevar cele originale ,de reprezentanta, sunt scumpe (~200 euro perechea)
  3. ai GPL ? poate pe la furtunele de la instalatie sau la plamanul de la GPL. mie la aveo mi s-a spart radiatorul pe o muchie (sub carcasa de plastic de la termocupla)...incat nu se vedea din niciun unghi...decat dupa ce l-am demontat
  4. salut ! Am un AVEO 1.2, 17000km. Acum iarna ,cand dau drumu ' la dezaburire, scade turatia motorului...pe turometru, shy incepe sa tremure la ralanti, nu chiar asha rau, dar se simte... de ce oare ??? Nu vad legatura dintre un consumator de curent, shy turatia motorului...
  5. aduc stelele..:)

  6. Am Aveo 1.2 l , de o luna 1700 km la bord... Consum urban (Craiova) 8,2 - 8,4 % Consum Extra 6 % mers 90- 110 kmh si 7 % mers ~ 140 kmh si cu A/C 40-50% din drum
  7. salut ! Am si eu de o luna un AVEO 1.2 l ... 1700 km. Am si eu problema asta cu pornirea... uneori nu porneste "din prima" (cam in 60-70 % din cazuri , nu porneste). Trebuie ori sa tin mai mult demarorul, ori sa apas acceleratia putin (o secunda). Mentionez ca astept vreo 10 secunde , pana se sting toate becurile la bord, inainte de a pornii motorul.
  8. Salut. Intrebari: Tico de 400.000 KM, nu i-am schimbat uleiul din cutie niciodata. Are ceva ??? Am un zgomot... un fel de uruit ca de rulment de la motor, la punctul mort. Atunci cand calc ambreiajul la podea, sunetul dispare... Am schimbat RULMENTUL de presiune, semering palier,placa.., disc ... si nici o schimbare. Mi s-a spus ca ar fi priza de la cutia de viteze... Ce ar putea sa fie ??? Am schimbat si furca la ambreiaj (cand incepuse sa sara din a II-a ), si am vazut ca era "mancat" vreo 5 mm din ea (acum vreo 50.000 km). Am schimbat de curand suruburile si bucsele la timonerie (Cutia era f. "larga" , iar acum intra vizibil mai bine in viteza). Dimineata intra greu in viteza I-a , iar in a III-a nu intra de loc, primii...2-3 km, dupa care isi da drumu incet-incet. (merg 1-2-4 primii km.) Pareri...??? Ati patit asa ceva ?
  9. consum urban regim taxi - 6.5 % consum extraurban - 5.00 % consumuri in prezent, cand masina are 400.000 km, fara motor facut. precizez ca atunci cand masina era noua... in primii zeci de mii de km, am obtinut consumuri de 4.9% urban in regim taxi si 4.00 % exterior, asa ca tind sa il cred pe luciano, dar la 90 km/h . (Nu am GPL pe masina)
  10. Salut, as dorii si eu manualul. Daca nu s-a rezolvat inca cu adresa de FTP, atuci las si eu un mail, daca are cineva timp... Multumesc! Y! : mybayla@yahoo.com
  11. La schimbarea plachetilor, mi s-a intamplat ...fenomenul normal... : mi s-a ridicat nivelul la lichid. Are ceva daca acum e peste maxim ??? E vreo problema? Multumesc!
  12. In primul rand, pentru ce masina ? In al doilea rand, vrei 2 sau toate 5 ? ... vrei noi sau second ? Voie buna !
  13. Intrebari: - Si cand se duc cu ele la verificare DIN 6 IN 6 LUNI, le "jupoaie" de autocolant ??? (apropo... le autocolant ORACAL cel folosit la "imbracatul" auto) . Va zic eu ca nu e chiar asa usor sa imbraci o masina in colant, poatedoar daca e treaba facuta de mantuiala... si e toata numai dungi. - Daca e asa cum ziceti voi, cei cu masinile ingalbenite de colant, ce culoare au in certificat??? Daca au rosu, nu prea mi se pare bine , la un filtru de politie, totusi masina e galbena... Daca au galben... iar nu mi se pare lagal... cand defapt masina e rosie...
  14. bayla

    "Franele Care Ucid"

    De ce apa din lichidul de frana creste vascozitatea ? Logic nu ar fi sa o scada... sa ajunga lichidul "apa chioara" ? "coeficientul de franare este foarte mic pe circuitul lung(spate)"... asta nu se datoreaza si diferentei de eficacitate intre franarea cu etrieri si franarea cu saboti ? (Mi se pare normal ca franarea -spate sa fie mai ... ineficienta)
  15. Exista Adelaida si la voi in Bucuresti? Nu stiam... Maine o sa ma duc sa caut. Sa vad ce gasesc... O sa postez un raspuns. Multumesc inca o data pt. informatii!
 

×
×
  • Create New...