Jump to content

ASIMO

Membru
  • Content Count

    555
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About ASIMO

  • Rank
    Cavaler Jedi
  • Birthday 11/11/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.agendasoft.com
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    mihai.agendasoft

Profile Information

  • Location
    Rm. Valcea
  • Din
    Rm. Valcea
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Kalos 5d SX 1.4 16V
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    B-43190
  1. Da. Si eu tot asa am facut. Contactul e prin porbagaj acum. Oricum, contactul facut direct pune o problema de securitate. Cat de curand trebuie sa gasesc o solutie de inlocuire.
  2. Azi am desfacut si eu interurupatorul de la capota, avand aceleasi simptome. Fara bip in goarna la armare, fara flash. La dezarmare flash scurt pauza o secunda, apoi flash lung. Primu lucru am curatat cu WD contacatele, dar simptomele au ramas. Surpriza e ca unul din fire se mai tinea numai in masa de oxizi care se formase la intrarea firelor in piciorul mufei contactului. De la WD s-a muiat oxidul si imediat firul s-a desfacut. Banuiesc ca aia era problema la mine si nu "scarbosenia coroziva" de pe contactele mufei. Acum alarma functioneaza din nou cu sunete si lumini.
  3. Hai noroc si la multi ani!

  4. ASIMO

    Motociclism

    Bai Sato, nu te-ai plictisit mah sa explici de sute de ori ceva ce unii NU AU CUM SA INTELEAGA? Satanistule! Mergi de invata sa te dai pe-o roata printre masini, ca asa fac TOTI motociclistii > ! Aaaa... si pentru ca vorbim de bagat "printre benzi", in frumosu vostru sat, stateam ca tot romanul meltean posesor de permis si de 4 roti pe banda mea la stop, cand trece alergand pe langa mine un baiat d-ala de vinde ziare la stop. Phoai ce m-am enervat... Pai unde puii mei se grabeste? Adica ala pe jos vrea sa ajunga iniantea mea in intersectie???? Eu de ce sa stau la stop si el nu? Moamaaaa ce imi venea sa ma dau jos la el sa-l pocnesc, mama lui de satanist! Ca mi-a iesit si din unghiul mort si m-a speriat, de am varsat inghetata pe mine! Daca imi lovea oglinda? Daca imi lua mandria de jeg de pe masina? Ce faceam atunci? Da' il prind eu data viitoare si-l ard! Daca nu pe el, macar pe un coleg de-al lui, ca toti sunt LA FEL! Cine intelege aluzia, bine! Cine nu... nu! Un sfat pentru toti, daca imi e permis: RESPECTUL PENTRU CEILALTI NU A OMORAT PE NIMENI. IGNORANTA DA! Mergeti safe si feriti-va unul pe altul indiferent cate roti aveti!
  5. Nu s-a mai aprins in veci "becul galben". Nu mai are balbaieli (pe care le avea cu benizina CO 95 la un moment dat cand statea la turatie constanta - pe undeva pe la 2000RPM... am scris pe undeva pe aici faza, cred), Per total,parerea mea e ca se simte mai bine acum cand ii bag 95. Nu are "zvacul" care ti-l da benzina de 98+, dar acum pot sa bag 95 si sa mearga bine, ce inainte nu se prea putea... La consum... nu stiu ce sa zic, ca am renuntat de mult sa-i fac consumul... Parerea mea e ca jumperul pus te "obliga" sa bagi 98+ ca sa nu ai probleme. LE: Da, la revizii cred ca e bine sa-l pui la loc... Eu am renuntat si la revizii, pentru ca ies mai ieftin si sunt mai sigur pe ce pun in masina, daca fac revizia "in regie proprie". Bine... eu am si avantajul ca stau in acelasi sat cu Ovi ...
  6. Uite la Kalos cum arata jumperul : Si uite unde era pus: Eu merg fara el de mai mult de un an... de cand l-a "operat" Ovi.
  7. ASIMO

    Reciclare

    La noi in sat este unul dintre programele pilot de colectare selectiva a gunoiului (menajer, sticla alba, sticla colorata, plastic si hartie). Tot un "cos de gunoi" am, pentru gunoi menajer. Restul le separ in pungi. Cat despre ghenele de gunoi de scara (tulumbele pe care se arunca gunoiul de la fiecare etaj), la noi s-au desfiintat din toate blocurile. Exista la fiecare 2-3 blocuri cate o ghena de gunoi care are si tomberoane "colorate" in functie de materialul reciclat. Si chiar functioneaza...
  8. Cu toate ca s-a lamurit treaba, asa mi s-a intamplat si mie cu asiguratorul meu. Asiguratorul nu despagubeste daca nu ai ITP! Am avut parbriz fisurat, m-am dus la ITP si nu am trecut. Din motive aiurea nu m-am dus in termen de 30 de zile pe la politie si casco, asa ca, atunci cand am declarat parbrizul fisurat la politie, nu mai aveam nici prelungirea de 30 de zile. Cei de la casco mi-au zis ca nu pot sa-mi dea despagubirea fara ITP decat in cazuri foarte speciale. E scris in contract. Dar, cum la noi in oras domneste intelegerea si prietenia, s-a rezolvat. Bafta, sa se rezolve si la tine!
  9. ASIMO

    La Multi Ani

    Multumesc pentru urarile de aici si de pe PM! Si voi sa aveti parte numai de bine!
  10. ASIMO

    Caut o melodie

    Cred ca e Michael Buble - Comin' Home Baby sau doar Comin' Home.
  11. Adaptarea la conditiile de trafic o faci cand stii, vezi, simti sau in unele cazuri prevezi conditiile de trafic. Ar trebui sa mergem peste tot cu 20-30 la ora pentru ca poate dam peste o groapa nesemnalizata, un nebun care iese cu basculanta si lasa 100 de kile de namol pe strada sau peste unul care lasa cate o balta de ulei la semafor? Nu cred. Nu il cunosteam pe motociclist, nu stiu ce exeprienta avea, dar cred ca pe un asfalt cu aderanta aproape zero, decelerarea la o motociceta e foarte lenta. Nu o compara cu cea de la o masina. Probail o masina de la 50km/h se oprea undeva sub jumatatea distantei. Oricum, probabil raportul politiei contine si viteza de circulatie, nu numai cea de impact. Asa ca, cine e curios, cred ca poate afla cu ce viteza circula motociclistul. Cat despre copil: Un corp de volumul unui copilul poate fi evitat usor chiar si de catre cei cu minima experienta. Nu-l poti compara cu volumul unui camion. Poate parea dur ce zic acum, dar daca lovea un copil in zona aia, era, desigur, un lucru tragic, dar sincer, probail murea cel care e vinovat. Nu e corect sa pui problema astfel. E ca si cum, cineva ar intra cu masina sub un tir, fara sa fie vinovat, si tu ti-ai pune probelma "daca era un copil in locul tirului". Ti se pare corect? Ei au murit nevinovati. De fapt, poate sunt vinovati ca au subestimat nesimtirea si ignoranta care predomina in Romania. Pe strada, utimul lucru de care sa-ti fie rusine ar fi cel de a merge cu o viteza cu care simti tu ca esti stapan pe situatie. Asa trebuie sa mergem toti! Testarea limitelor personale sau ale masinii trebuie lasate pentru alte conditii de "circuit". raspuns la P.S. : Ca viitor motociclist, iti multumesc!
  12. ASIMO

    Kitsch-URI

    Hi, hi. S-o fi saturat omul sa-l intrebe lumea "...Si are motorul de la Matiz?". A zis ca sa se vada ce motorizare de top are. Trebuia sa ia si sigla "byReno", ca altfel il respecta lumea! @ToPser : noul design in Photoshop pentru urmasul lui Logan?
  13. Maica-mea a vrut prin 80 sa-si ia carnetul, si lor le-a aratat filmulete cu accidente inainte de a incepe cursurile. Nu are canet nici astazi. Au speriat-o imaginile. Oricum, cu imaginile nu faci nimic. Nu imaginile dure trebuie sa te faca constient de riscul la care te expui si ii expui pe altii. Ca specie ne consideram animale civilizate, care pot fi educate prin apelarea la constiinta, prin explicarea si intelegerea rezultatelor unor actiuni ipotetice, nu prin imagini, ca maimutele.
  14. Eu zic sa te uiti bine, pentru ca e nasol daca ii vezi numai pe astia! Ar trebui sa vezi "TOTI" participantii la trafic, nu numai pe cei care te enerveaza! Pentru ca intr-o zi s-ar putea sa nu il vezi pe cel care merge corect... si e pacat! Ca poate fi Satori, Vaxxi, Strumfu sau Ticolino... sau multi altii pe care tu poate nu i-ai vazut in viata ta, pentru ca tu ii vezi doar pe aia care merg cu peste 80! Si in anumite cazuri, un "Nu l-am vazut, frate!" nu mai poate sa inlocuiasca oase rupte sau o viata luata! Nici eu nu inteleg de unde apare legatura asta bolnava "motociclist===viteza". Cine merge cu viteza pe strada, la un moment dat plateste, si asta se vede pe motociclism.ro la accidente si chiar si aici la accidente! De fapt nu numai viteza se plateste. Neatentia, lipsa de experienta pentru ceea ce conduci, toate te pot trece dincolo. Si aici nu e vorba numai de motociclete. Viteza ucide chit ca esti pe motocicleta, in masina sau in TIR. Tu il vezi pe ala ca trece pe langa tine la 140 la ora pe un R1 si zici "ai draq motociliclistii astia! Merita sa moara!". Dar te intreb, daca trece unul cu un CLK? Atunci zici "ai dreaq automobilistii astia! Merita sa moara!"? Baiatul ala care a murit nevinovat pentru ca un dilimache a iesit cu basculanta ca la el pe ogor, e musai sa-i gasim motiv sa fie vina lui, nu? E inacceptabil ca un motociclist merge corect, nu? Ca doar ai vazut atatia care mergeau peste 80 la ora. Asta nu avea cum sa mearga incet! WTF? Pe ce lume traim, in care bagam din ce in ce mai mult oamenii in categorii, fara sa vedem individualitatile? De ce sunt tigani, motociclisti, automobilisti, soferi de TIR, taximetristi, politicieni? De ce nu vedem ca de fapt ne impartim in doua mari categorii : Oameni si IDIOTI! Indiferent de ce conducem, facem sau ce culoare avem! @Elful noptii : nu o lua personal. E o dezvoltare pe baza a ceea ce ai spus tu. @ovi : na... nenea! Tot "avocatul motociclistilor" raman! Maine sa te prezinti la cafea!
  15. Si io... si io!!! Azi facui' prima ora de scoala! Pe Minsk. E usor polignu' mah! Prin Octombrie dau de examen... si dup-aia vreu sa vad daca pot lamuri Kalosul sa mearga doar pe doua roti!
 

×
×
  • Create New...