Jump to content

tonny b

Membru
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tonny b

  1. butuc roata spate :coreea-64 lei,licenta 55 lei rulment spate(pentru o roata):coreea-60 lei,febi germania-38 lei amortizoare ulei:monroe-120 lei,kyb-120 lei magazin acord auto brasov :
  2. ia baga un ochi aici :s-ar putea sa gasesti ce cauti!! http://forum.4tuning.ro/496-anunturi-auto-daewoo/135876-dezmembrez-cielo-1996-a/page-15.html#post3898806
  3. pai normal ca-i greseala de la politie.eu as zice sa mergi ,a ei inapoi sa lamuresti situatia cat e ""calda"" inca treaba si sati faca ei ceva.trebuie sa ai valabilitatea din talonul vechi clar.
  4. azi dupamasa la interval de cateva minute...
  5. un biciclist pe dn1.nici o sansa pentru el!!!
  6. zi cu soferii profesionisti cum e?nu e un atac sau altceva doamne fereste,va respect pe toti dar ma uit la unii idioti care nu stiu sa faca o parcare laterala de exemplu.soferul profesionist in schimb mai are in spate cel putin 17 metri masina de manevrat.aici se vede diferenta intre conducatori auto cu cat b numai si soferi profesionisti.cu respect...
  7. salutare tuturor.vin in ajutorul lui moga cu o poza de far,irelevant...ideea era sa-mi spun si eu parerea cu privire la topic,l-am citit si am ajuns la concluzia ca desi avem masini daewoo totusi suntem diferiti.aici ma refer la discriminarile de genu...cei de pe daewooclub sau ''picatul'' cieloclub.nu cred ca e necesar ca cei de aici sa fie mai presus de cei de pe cieloclub sau invers.sa lasam deoparte jignirile si hai sa vedem fiecare ce poate sa faca din masina lui.
  8. adevarat,insa presupune o gaura in buget si mai mare pe care momentan nu mi-o prea permit.stiu,solutia nu e rea deloc insa costurile jantelor,cauciucirilor si altele sunt destul de mari.si banuiesc ca mai trebuie umflate si aripile pentru gume de 195.nu?
  9. din pacate nu am si imi doresc ceva de care sa ma bucur.o folosesc cand sunt acasa.pai si atunci ce sa-i mai fac daca nu ii pot pune suspensii,jante mai mari si altele?totusi ca fiecare de aici ne dorim ceva mai mult de la o masina si nu cred ca toti care au suspensii sport mai au o a doua masina.oricum ceva tre sa le fac deoarece acum e ca o barca si curbele le abordez cu viteza unui stivuitor.si la ce te refereai cand ai zis ca-mi blestem zilele?din cauza drumurilor?sau a rinichilor?
  10. salutare tuturor.as dori niste pareri cu privire la montarea unei suspensii sport pe cielo 60/40.mentionez ca masina este dotata cu gpl rezervor toroidal,deci nu butelie.ideea e ca suspensia spate cel putin e praf din toate punctele de vedere insa fata nu are nimic.cu aceasta ocazie i-as face un update complet mai ales ca pretul numai la arcuri si amortizoare spate este putin mai mic decat toata suspensia sport.astept parerile voastre.multumesc.
  11. noname...salut.intra te rog pe b_tony11@yahoo.com sa vorbim pe mess.merci mult.sunt interesat!!!
  12. tonny b

    Retro Mobilul

    salutare.poze cu ''vechituri''.sper sa va placa!daca da o sa mai postez cand vede si ochiul meu,primele poze cu...bitter(opel diplomat)
  13. sincer nu stiu cand se va realiza deoarece eu sunt plecat in ''deplasare''!nu am mai postat mai nimic nici la MASINA MEA dar as avea multe de prezentat.a cam intrat la soft tunning.ceva elegant.urmeaza mai multe...dar promit ca pe viitor cand ma intorc si masina va fi gata de prezentare o voi face pentru toti membrii forumului.
  14. da,adevarat,insa nu am gasit pana acum ce voiam dar acum am gasit nici nu stiu cum sa zic sa nu fiu inteles gresit:un tip de bec ce vine in locul celor normalecu vreo 8-10 smd-uri.voi lua doua seturi cu totu ca e destul de scump insa merita.si rosiii vor fii.am sa revin in topic si cu poze ca sa aveti idee cam despre ce vorbesc.am gasit on-line poza:http://www.whitexenon.ro/Leduri_auto_HIGH_POWER/Bec_pozitie_cu_9_leduri_SMD/id-4a7b8fcdb47f88b7b9739942976b2e7e.html
  15. sal.postez si eu bordul meu ca doar...sper sa va placa cu totul ca mai sunt.
  16. normal ca duce la audi.doar sunt preluati de cei de la audi.cum ar fi reusit slovacii sa faca asa o masina superba asa cum ii zice si numele fara un nume mare pe piata auto.sa va poarte sanatos si fara incidente
  17. tonny b

    Teutonul Rosu

    da,arata bine mai ales ca fiind din noua generatie a mai imprumutat cate ceva mai ales fata o mai are si scirocco si golf 6.la fel are si opel insignia si noua astra.intr-un cuvint o masina resita.sa o stapinesti sanatos fara incidente
  18. urmeaza doar ca vreau sa ma documentez exact sa nu am probleme cu nimeni .ma refer la itp si militie
  19. super treaba asa de inceput de primavara.daca imi permiti o parere:eu as fi facut etrierele si tamburii cu albastru ca da mai bine cu gri-ul tau.rosu ala e prea aprins.sa nu fie cu suparare.e de admirat munca depusa si mereu ai noutati pt noi.succes
  20. eu sincer nu am nici cea mai mica problema cu plasmele.am condus si masini cu si mai multe becuri si beculete ore intregi si ziua si noaptea si nu am avut nici cea mai mica problema.butonul de intensitate nu il folosesc ca-mi place asa si cred ca nu are culori sa zici ca te oboseste.intre timp am mai facut cate ceva la masina si sper sa placa ochiului vostru.cu respect!
  21. sal.usa nu bocanea la plecarile de pe loc dar nici la frinare,era doar lasata.eu cred ca fiecare masina are personalitatea ei pe carede multe ori i-o dam noi si eu asta incerc:sa aiba personalitate,nu vreau sa iasa vreun chick (sper ca am scris bine)dar se intelegepartea de tinichigerie normal ca o fac doar ca astept sa-mi revin cu baniii si cred ca am sa-i schimb si culoarea in negru la cererea consoartei,ma mai gandesc.stiu si sunt constient ca sunt multe alte prioritati dar acum am incercat sa-i dau o aura mai vesele si de ce nu...mai noua ca doar masina merge pe roti,si restul vor urma incet si sigur.pacat,dar nu ma mai intorc acasa numai in vizitaca deja sunt de prea multa vreme aici dar poate cine stie...ne vedem cu respect, pt aty:bine te-am gasit! in ciuda faptului ca am interiorul colorat chiar nu ma deranjeaza deloc lumina de plasma ca eu ma uit in parbriz si nu in bord,dar daca e chiar necesar are buton de intensitate si ii reduci din intensitate.eu nu ma confrunt cu asemenea probleme. sa auzim de bine!
  22. sal zeneseu!! ce voiai sa zici cu faza sa nu ma mai mint singur??? sa stiii ca daca vedeai masina cand am luat-o si cum e acum e mare diferenta intr-un timp atat de scurt tinind cont de resursele mele financiare.cand am drum la oradea pt faza cu mintitu am sa te iau la impins vagoane (am glumit)referitor la usa soferului stimate zeneseu ea dupa un timp de la uzura si greutate se lasa in jos in asa fel incat nu se mai inchide bine usa si partea de jos loveste in plasticul de la prag.in aceasta situatie se cere schimbarea bolturiolr in prima faza,sau daca nu dupa o uzura mai mare chiar schimbarea balamalelor.la mine nu era vorba de uzura ci doar lasarea de la greutare din balamalei si remediul:bagat un lemn sub usa si cu un cric am ridicat de ea pana in punctul in care se inchide. cu respect!!!!! ps:si eu sunt singe bihorean la un pas de tine nascut si crescut!
  23. salutare. pt emil:plasmele le-am pus recent,sunt foarte usor de montat si costa 160 lei si in rest leduri in loc de becuri in tot interioru si nu numai.multa muncadar merita fiecare clipa mai alescand ai satisfactiaca nu mai e unu la fel ca al tau. si pt ceilalti:bine v-am gasit!
  24. bine te-am gasit.pacat ca pentru un incepator ai cielo.mai bine iti iei o masina de la programul rabla pina te inveti (am glumit).stai linistit ca toti am fost asa la inceput acu depinde cine nu se sfiieaza sa recunoasca.aa si apropo,frumoasa maina ai multi km fara probleme sa ai
  25. salutare tuturor! asa cum se cuvine unui membru as vrea si eu sa-mi prezint batrinica mea. daewoo cielo 1.5 ohc 55kw 120000 km(dar nu reali sigur) model gle coreea Ca si dotari are: 4 geamuri electrice AC full servo alarma si inchidere centralizata deschidere portbagaj din interior si telecomanda deschidere din interior usa denzina scaun sofer reglabil pe inaltime masina la cumparare se prezenta ca oricare alta masina care-si spune virsta si aici am intervenit eu cu mici retusuri sa zic asa si imbunatatiri pentru o mai buna functionare si comfort am schimbat la ea:pompa de benzina actuator usa benzina consumabile ulei mobil 1 super2000 10w40 saboti spate garnitura baie ulei printre alte maruntisuri am ridicat si usa de la sofer desi era lasata si inlocuit bolturile,am schimbat TANK-ULcu un cd-mp3 panasonic+statie si tub de bass,schimbat scheletul de la scaunul soferului,si cate ceva furtune pe la motor.masina este stock si nu vreau sa o modic masiv inafara de folii,xenon,si umblat putin pe la suspensii.astept opiiniii si sugestii.scuze pentru calitatea unor poze numai bine!
 

×
×
  • Create New...