Jump to content

tonny b

Membru
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About tonny b

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    brasov
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    2 randuri
  1. butuc roata spate :coreea-64 lei,licenta 55 lei rulment spate(pentru o roata):coreea-60 lei,febi germania-38 lei amortizoare ulei:monroe-120 lei,kyb-120 lei magazin acord auto brasov :
  2. ia baga un ochi aici :s-ar putea sa gasesti ce cauti!! http://forum.4tuning.ro/496-anunturi-auto-daewoo/135876-dezmembrez-cielo-1996-a/page-15.html#post3898806
  3. pai normal ca-i greseala de la politie.eu as zice sa mergi ,a ei inapoi sa lamuresti situatia cat e ""calda"" inca treaba si sati faca ei ceva.trebuie sa ai valabilitatea din talonul vechi clar.
  4. azi dupamasa la interval de cateva minute...
  5. un biciclist pe dn1.nici o sansa pentru el!!!
  6. zi cu soferii profesionisti cum e?nu e un atac sau altceva doamne fereste,va respect pe toti dar ma uit la unii idioti care nu stiu sa faca o parcare laterala de exemplu.soferul profesionist in schimb mai are in spate cel putin 17 metri masina de manevrat.aici se vede diferenta intre conducatori auto cu cat b numai si soferi profesionisti.cu respect...
  7. salutare tuturor.vin in ajutorul lui moga cu o poza de far,irelevant...ideea era sa-mi spun si eu parerea cu privire la topic,l-am citit si am ajuns la concluzia ca desi avem masini daewoo totusi suntem diferiti.aici ma refer la discriminarile de genu...cei de pe daewooclub sau ''picatul'' cieloclub.nu cred ca e necesar ca cei de aici sa fie mai presus de cei de pe cieloclub sau invers.sa lasam deoparte jignirile si hai sa vedem fiecare ce poate sa faca din masina lui.
  8. adevarat,insa presupune o gaura in buget si mai mare pe care momentan nu mi-o prea permit.stiu,solutia nu e rea deloc insa costurile jantelor,cauciucirilor si altele sunt destul de mari.si banuiesc ca mai trebuie umflate si aripile pentru gume de 195.nu?
  9. din pacate nu am si imi doresc ceva de care sa ma bucur.o folosesc cand sunt acasa.pai si atunci ce sa-i mai fac daca nu ii pot pune suspensii,jante mai mari si altele?totusi ca fiecare de aici ne dorim ceva mai mult de la o masina si nu cred ca toti care au suspensii sport mai au o a doua masina.oricum ceva tre sa le fac deoarece acum e ca o barca si curbele le abordez cu viteza unui stivuitor.si la ce te refereai cand ai zis ca-mi blestem zilele?din cauza drumurilor?sau a rinichilor?
  10. salutare tuturor.as dori niste pareri cu privire la montarea unei suspensii sport pe cielo 60/40.mentionez ca masina este dotata cu gpl rezervor toroidal,deci nu butelie.ideea e ca suspensia spate cel putin e praf din toate punctele de vedere insa fata nu are nimic.cu aceasta ocazie i-as face un update complet mai ales ca pretul numai la arcuri si amortizoare spate este putin mai mic decat toata suspensia sport.astept parerile voastre.multumesc.
  11. noname...salut.intra te rog pe b_tony11@yahoo.com sa vorbim pe mess.merci mult.sunt interesat!!!
  12. tonny b

    Retro Mobilul

    salutare.poze cu ''vechituri''.sper sa va placa!daca da o sa mai postez cand vede si ochiul meu,primele poze cu...bitter(opel diplomat)
  13. sincer nu stiu cand se va realiza deoarece eu sunt plecat in ''deplasare''!nu am mai postat mai nimic nici la MASINA MEA dar as avea multe de prezentat.a cam intrat la soft tunning.ceva elegant.urmeaza mai multe...dar promit ca pe viitor cand ma intorc si masina va fi gata de prezentare o voi face pentru toti membrii forumului.
  14. da,adevarat,insa nu am gasit pana acum ce voiam dar acum am gasit nici nu stiu cum sa zic sa nu fiu inteles gresit:un tip de bec ce vine in locul celor normalecu vreo 8-10 smd-uri.voi lua doua seturi cu totu ca e destul de scump insa merita.si rosiii vor fii.am sa revin in topic si cu poze ca sa aveti idee cam despre ce vorbesc.am gasit on-line poza:http://www.whitexenon.ro/Leduri_auto_HIGH_POWER/Bec_pozitie_cu_9_leduri_SMD/id-4a7b8fcdb47f88b7b9739942976b2e7e.html
  15. sal.postez si eu bordul meu ca doar...sper sa va placa cu totul ca mai sunt.
 

×
×
  • Create New...