Jump to content

B-00-DOG

Membru
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

About B-00-DOG

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/27/1973

Contact Methods

  • MSN
    b_01_dog
  • Website URL
    http://www.orange.ro
  • Yahoo
    b_01_dog@yahoo.com

Profile Information

  • Interests
    Sport<br />Masini<br />
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    B-43-DOG
  1. ce pot sa spun cu siguranta este ca am avut arcuri spate si de cielo si de espero (pe aceiasi masina) si exista o diferenta sesizabila. martor imi este PEPINNO. deasemenea la magazinele de piese auto daewoo sunt repere diferite pentru cielo si espero, in schimb nu a auzit nimeni de arcuri diferite pentru executiv sau "sarcina grea". unde se gasesc astea?
  2. daca iti trebuie doar atat pune arcuri de espero pe spate. eu asa am. succes garantat.
  3. nu stiu ce este dimmer. dar este la lumina interioara un temporizator cu doua functii: -prima opreste plafoniera cu efect de fade dupa 6 secunde (asa am vrut eu) de la inchiderea usilor; -a doua opreste plafoniera cu efect de fade dupa 100 secunde de functionare continua (utila pentru cei care tin mult usile deschise la masina).
  4. la ce degivrare te referi? luneta sau oglinzi? pornirea oglinzilor se face din butonul de dezaburire luneta si oprirea se poate face tot prin butonul de luneta sau (cu ajutorul unui releu) la oprirea motorului si luarea contactului. varianta a doua se face tocmai pentru ca dezaburizator lunetei consuma mult pe cand oglinzile consuma ambele 26w!!!!
  5. pentru toti cei interesati: - oglinzi incalzite - 900.000 rol - dureaza 2 ore - temporizator dublu plafoniera - 350.000 rol - dureaza 15 minute relatii si programari se fac la ing. Martin - tel 0722/207997 program 9,00 - 17,30 de luni pana vineri
  6. da, de nea Martin vorbesc. cand am fost la ei in decembrie au zis ca nu mai pun pe dacii pentru ca crapa la desfacere.
  7. eu am tot becuri de 90/100 si nu am nici o problema cu alternatorul. insa cand le-am pus electricianul mi-a montat si relee la ele. garnitura de chiulasa s-a ars si la mine si nu mi-a rectificat chiulasa. reparatia duce pe la 3.500.000 rol din ce imi amintesc. exista doua modele de stopuri la cielo. unele cu 4 becuri si unele cu 5. numai la cele cu 5 merge si mijlocul la lumina de pozitie. tu de care ai?
  8. le-am luat second. daca vrei noi suna la HEBA TRADING. oricum sut cam 3.000.000 rol bucata. nu trebuie sa schimbi absolut nimic. reglajul pe spate se face din portbagaj, cel pe fata numai daca dai amortizoarele jos de pe masina.
  9. am scris mai devreme cat m-a costat pe mine acum doi ani...
  10. nu pot sa-i raspund pentru ca nu stiu exact daca se potrivesc de astra fara nici o modificare. eu am de espero ai uitat? ca doar tu le-ai montat.
  11. daca citeai ce am scris mai devreme vedeai ca am spus ca am schimbat jantele de 13'' cu altele de 14''. eu am avut astra f si avea jante de 13''. deci logic etrierii sunt mai mici nu? placutele (stiu ca am cumparat) sunt mai mici decat la espero. discul de frana este mai mic decat la espero si NU SPUN DIN AUZITE . cat despre pompa, DACA CITESTI in manualele de cielo si espero vei vedea ca difera raportul de servofrana.
  12. amortizoarele alea cu robinet nu exista reper de cielo decat pentru spate. si se regleaza din portbagaj (normal).
  13. ce arata VAXXi acolo nu cred ca exista reper de cielo. modelul pe care il am eu se ajusteaza de catre mecanic la service. sau de tine daca poti sa il dai jos si sa il montezi la loc. am mai scris in alta parte ca le-am luat second de la PEPINNO si m-au costat toate patru vreo 200 euro. am vazut parca la HEBA TRADING cu 3.000.000 rol unul nou pentru fata. MIKKEN parca ziceai ca nu ai bani de frane... ai de amortizoare?
  14. nu stiu daca pot sa iti fiu de folos dar... eu am koni sport reglabile si sunt super multumit de ele. pe pozitia normal erau destul de moi si bune pe gropi. acum ca le-am strans e cam naspa in bucuresti, dar la drum lung si in curbe e alta masina. nu mai zic cand franezi... nu stiu ce vrei tu de la masina dar astea reglabile iti satisfac orice dorinta. iar de schimbat n-am schimbat nimic in 30000 km.
 

×
×
  • Create New...