Jump to content

Bobby

Membru
  • Content Count

    192
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Bobby

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/13/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    Uzzake2004

Profile Information

  • Location
    Ploiesti Romania
  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    CIELO DOHC 16V
  • An
    2004

Recent Profile Visitors

1781 profile views
  1. Salut! Sunt mai vechi pe forum, m-am retras o vreme fiindca imi vandusem masina, un Cielo, dar acum am revenit in fortza cu un TICO (masina de la firma); are km. blocat la 250.000 km (deci nu stiu cat are in realitate), merge bine..., i-am schimbat uleiul... ARAL 10/40, filtrul de aer, curatzat carburatorul, mai trebuie indreptate jantele (sunt cam patrate...). De consumat consuma doar daca mergi tare cu el..., desi asta e valabil pentru orice masina kit ca mergi in afara sau in oras. La mers normal nu prea simte consumul... Am o mica problema si sper sa ma ajutati voi fiindca nu prea am timp sa ajung la service si cred ca totusi e o nimica toata..., o sigurantza ceva... Nu mai merge pompa la parbriz. Pe spate vad ca functioneaza, dar presupun ca sunt doua pompe... Acum ce sa fie? E pompa stricata sau o fi vreo sigurantza?
  2. Am mai vazut doua Cielo-uri tunate. Nu cred ca sunt pe forum bagate poze cu ele..., cel putin ala alb este bestial!
  3. Are matritza si pentru Cielo ca vreau si eu pe a mea!
  4. Intr-adevar, sunt mai frumoase pleoapele de care zici tu! Nici eu n-am gasit din alea, insa am impresia ca vin destul de misto si astea! Voi ce ziceti?
  5. Multumesc mult! Caut azi si va spun si voua cum se numese si cat costa... pentru cei interesati...
  6. Vreau sa-mi vopsesc si eu etrierele intr-o culoare sa iasa mai in evidentza. Intrebarea este, cu ce sa le vopsesc ca atunci cand s-or incinge sa nu cumva sa se exfolieze vopseaua? Unii spun ca sa iau spray, altii ca sa dau cu pensula..., cine a facut treaba asta si le are inca in stare buna? Va rog...
  7. Un filtru sport (nu din Vitan), dar care se poate spala (am inteles ca nu toate se spala) unde gasesc si eu si la ce pret? Daca stit linkuri ceva... va rog help me (este pentru 2 prieteni care vor urgent asa ceva) Merci mult, bafta!
  8. Pleoapele se pot lipi de far cu silicon sanitar Nu pica, stati fara griji ca si-a pus un prieten si le are de ceva timp...
  9. Asa e cu nexiile... au 66 kw ca m-am dat eu cu un prieten si dupa ce am vazut amandoi ca el m-a facut ne-am uitat in taloane si el avea cu 3 kw mai mult (adica 4 CAI PUTERE); ca si cum eu as fi plecat cu Aerul Conditionat pornit! Dar... intrebare! Daca scot Toba Finala (fara de care am mers o zi prin oras si moaaaaaaaaaaama ce misto se auzea), ma ajuta cu ceva in plus? Ca zgomot (sa ma scuze cei care dormeau si cei care incercau sa-si culce copiii) imi placea, dar numai pentru curse as da-o jos. Cu ce ma ajuta daca scot toba finala???
  10. In cartea masinii, (Cielo 2004 Euro II), spune ca sa folosesc numai benzina de 95 (si numai din aia am pus); se strica motorul daca pun benzina cu cifra octanica mai mare? sau oricum... ceva nasol se poate intampla, ce vrea sa spuna constructorul cu asta? daca nu, ce beneficii imi aduce? (ma intereseaza sa traga cat mai bine si sa scot cat mai mult din puterea motorului). Filtrul sport trebuie sa traga aer rece de undeva... spre exemplu, la un filtru conic, in fata acestuia se pune un tub..., pe care sa intre aer de undeva de afara (unii trag de la spoiler, iar altii dupa cum poate ati vazut... la curse, au scos farul cu totul, iar aerul merge direct la sursa )
  11. Daca reusesc sa gasesc un baiat talentat care sa poata face asa ceva... tot imi fac unul kit ca o scot cu spoilerul ala doar la expozitie... Merg in general cu alt gen de spoiler (ca tot o sa-l tunez), si cand e treaba importanta, il pun p-ala.
  12. Merci man, tipul a castigat locul 2 la Virtual Tuning in revista 4Tuning.ro Si eu cred ca e destul de greu de realizat spoilerul, dar poate voi face ceva asemanator...
  13. Mie mi-a facut tuning virtual un prieten ca sa-mi arate din inspiratia lui cam cum ar trebui sa arate un Cielo! Mie imi place mult! Voi ce ziceti? Se poate face asa ceva in Romania? La a prima poza stiu ca se poate...
 

×
×
  • Create New...