Jump to content

Bobby

Membru
  • Content Count

    192
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bobby

  1. Salut! Sunt mai vechi pe forum, m-am retras o vreme fiindca imi vandusem masina, un Cielo, dar acum am revenit in fortza cu un TICO (masina de la firma); are km. blocat la 250.000 km (deci nu stiu cat are in realitate), merge bine..., i-am schimbat uleiul... ARAL 10/40, filtrul de aer, curatzat carburatorul, mai trebuie indreptate jantele (sunt cam patrate...). De consumat consuma doar daca mergi tare cu el..., desi asta e valabil pentru orice masina kit ca mergi in afara sau in oras. La mers normal nu prea simte consumul... Am o mica problema si sper sa ma ajutati voi fiindca nu prea am timp sa ajung la service si cred ca totusi e o nimica toata..., o sigurantza ceva... Nu mai merge pompa la parbriz. Pe spate vad ca functioneaza, dar presupun ca sunt doua pompe... Acum ce sa fie? E pompa stricata sau o fi vreo sigurantza?
  2. Am mai vazut doua Cielo-uri tunate. Nu cred ca sunt pe forum bagate poze cu ele..., cel putin ala alb este bestial!
  3. Are matritza si pentru Cielo ca vreau si eu pe a mea!
  4. Intr-adevar, sunt mai frumoase pleoapele de care zici tu! Nici eu n-am gasit din alea, insa am impresia ca vin destul de misto si astea! Voi ce ziceti?
  5. Multumesc mult! Caut azi si va spun si voua cum se numese si cat costa... pentru cei interesati...
  6. Vreau sa-mi vopsesc si eu etrierele intr-o culoare sa iasa mai in evidentza. Intrebarea este, cu ce sa le vopsesc ca atunci cand s-or incinge sa nu cumva sa se exfolieze vopseaua? Unii spun ca sa iau spray, altii ca sa dau cu pensula..., cine a facut treaba asta si le are inca in stare buna? Va rog...
  7. Un filtru sport (nu din Vitan), dar care se poate spala (am inteles ca nu toate se spala) unde gasesc si eu si la ce pret? Daca stit linkuri ceva... va rog help me (este pentru 2 prieteni care vor urgent asa ceva) Merci mult, bafta!
  8. Pleoapele se pot lipi de far cu silicon sanitar Nu pica, stati fara griji ca si-a pus un prieten si le are de ceva timp...
  9. Asa e cu nexiile... au 66 kw ca m-am dat eu cu un prieten si dupa ce am vazut amandoi ca el m-a facut ne-am uitat in taloane si el avea cu 3 kw mai mult (adica 4 CAI PUTERE); ca si cum eu as fi plecat cu Aerul Conditionat pornit! Dar... intrebare! Daca scot Toba Finala (fara de care am mers o zi prin oras si moaaaaaaaaaaama ce misto se auzea), ma ajuta cu ceva in plus? Ca zgomot (sa ma scuze cei care dormeau si cei care incercau sa-si culce copiii) imi placea, dar numai pentru curse as da-o jos. Cu ce ma ajuta daca scot toba finala???
  10. In cartea masinii, (Cielo 2004 Euro II), spune ca sa folosesc numai benzina de 95 (si numai din aia am pus); se strica motorul daca pun benzina cu cifra octanica mai mare? sau oricum... ceva nasol se poate intampla, ce vrea sa spuna constructorul cu asta? daca nu, ce beneficii imi aduce? (ma intereseaza sa traga cat mai bine si sa scot cat mai mult din puterea motorului). Filtrul sport trebuie sa traga aer rece de undeva... spre exemplu, la un filtru conic, in fata acestuia se pune un tub..., pe care sa intre aer de undeva de afara (unii trag de la spoiler, iar altii dupa cum poate ati vazut... la curse, au scos farul cu totul, iar aerul merge direct la sursa )
  11. Daca reusesc sa gasesc un baiat talentat care sa poata face asa ceva... tot imi fac unul kit ca o scot cu spoilerul ala doar la expozitie... Merg in general cu alt gen de spoiler (ca tot o sa-l tunez), si cand e treaba importanta, il pun p-ala.
  12. Merci man, tipul a castigat locul 2 la Virtual Tuning in revista 4Tuning.ro Si eu cred ca e destul de greu de realizat spoilerul, dar poate voi face ceva asemanator...
  13. Mie mi-a facut tuning virtual un prieten ca sa-mi arate din inspiratia lui cam cum ar trebui sa arate un Cielo! Mie imi place mult! Voi ce ziceti? Se poate face asa ceva in Romania? La a prima poza stiu ca se poate...
  14. Filtrul este din Vitan, insa e turcesc am inteles. Cica ar fii firma serioasa... ceva cu E. Ere sau nu stiu cum. Asa am auzit si eu... 2-3 cai. Am scos filtrul original si cu capacul si pe cel sport l-am pus in tavitza celui original care are si o gaura acolo jos si cred ca trage aer si d-acolo. Deocamdata vad ca atrage atentia oricui in oras prin zgomot. Ceea ce si pe mine ma incanta foarte mult. Parca trage si ceva mai bine, dar 2-3 cai sunt chiar insesizabili?
  15. Mi-am montat si eu un filtru sport, conic, in locul celui original. Am scos capacul filtrului original impreuna cu acesta si pe cel nou l-am asezat tot in cutia aia. Am impresia ca s-a schimbat ceva..., dar mi-e frica sa nu fie decat zgomotul, care in turatii mai mari e destul de mare, desi parca trage mai bine. Se poate sa fii castigat ceva peste cei 88 sau 90 de cai cat are DOHC 16 V? Se poate sa am probleme daca am pus un filtru sport si sa aspire mai mult praf ca cel original? Pot sa stric motorul cu chestia asta? Al meu e conic si rosu. L-am luat de la un prieten caruia nu i s-a potrivit la Dacie.
  16. Mi-am luat pleoapele de care spui tu de la un nene din Oradea, ceva mai subtirele dar acelasi model, din fibra de sticla cu 200 mii lei. Tipul am inteles ca are firma cu piese tuning..., l-am intalnit la 4Tuning Day! O sa pun niste poze cu pleoapele dupa ce le vopsesc si le montez. Bafta!
  17. Bai nene... exista "Catalizator Sport" ? Va intreb si eu pe voi ca sa nu ma facde cacao la magazin. Mi-a zis un tip si mie... si nu-mi prea vine sa cred...
  18. In principiu cel mai mult cred ca merita prietena ta! Eu cred ca Vectra fiindca este mai fiabila decat Skoda desi sunt ambele ca zic asa... nemtzesti. Este ca si cum ai face comparatie intre Opel si Volkswagen Passat, insa desi Skoda este platforma VW nu cred ca e fiabila ca un VW. Opelul e mai fiabil si motorizarea e mai buna, piesele sunt un pic mai ieftine... ce sa zic? Ia-ti ce-ti place! Masina o s-o conduci tu, nu prietena ta! De multe ori fetele ne induc in eroare! Eu zic sa ei Opelul! Si mai confortabil, si mai fiabil, si neamtz % la %. Eu unul as alege Opel! Succes la cumparaturi!
  19. Stiu ca topicul era pentru Espero si l-am cam facut noi sa fie si pentru Cielo. Cu scuzele de rigoare vreau sa va arat si eu ce jante mi-am tras! Au fost aduse din Germania si nu s-a mers cu ele decat de la granita pana in Ploiesti..., arata impecabil si sunt inebunit dupa ele. Astazi le-am pus! Cat credeti ca m-au costat? 5 Jante 195/60/15 cu cauciucuri "All sesons" FULDA aproape noi si cu rezerva nou-noutza - 250 Euro Eu zic ca sunt prea frumoase (mai ales pretul ) Atenueaza simtitor gropile, desi ma feresc sa dau in ele, in curbe este mult mai confortabil ca pana acum pentru ca masina nu se mai inclina asa mult..., mai pe romaneste... e viata! Nu imi ating pe spate la greutate mare, desi am auzit s-ar putea sa atinga la greutate mare in curbe. Oricum sunt foarte multumit si fericit si sunt curios sa-mi spuneti ce parere aveti. P.S. Sigla cu Opel dupa janta am auzit ca se poate scoate si pot pune in loc sigla Daewoo (cica are in Vitan cu 10 RON)
  20. Merci Man, am vorbit pe mess cu el si mi-a zis si pret si tot...!!! Bafta!!!
  21. Da chiar, cum D-zeu se da masca jos... si Aiurel Man... de unde ti-ai luat pleoapele ca eu n-am gasit pe nici un site?
 

×
×
  • Create New...