Jump to content

nfpetrovici

Membru
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

About nfpetrovici

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2004
  1. Sunt interesat si eu de 2 cauciucuri de iarna SAVA/FULDA/Debica 185/60/R14 ? Un pret. Mersi.
  2. Vand netbook asus eeepc 901. Stare buna, baterie 6 celule, autonomie ~5h (depinde de aplicatiile rulate). Procesor Intel atom 1,6 ghz 1gb ram, 20 GB ssd (4gb + 16gb). 500 de ron.
  3. S-o stapanesti sanatos. Am mers si eu cu un astfel de tanculet prin Grecia
  4. Uite aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=31312&pid=482364&st=40&&do=findComment&comment=482364 Usa de la sofer cica e la schimbat. Cred ca e mai rau decat la a ta (era mult mai infundata). Trebuie sa ma duc zilele astea s-o iau.
  5. Sper sa-ti iasa cat mai repede si mai bine din service. A mea e de 2 saptamani aproape, ceva similar cu lovitura ta. Si la multi ani fericiti !
  6. @raresvintea: E o parte si vina mea pentru ca n-am fost mai precaut, vorba ta. Nasol ca ti se blocheaza spatele, dar nu ma pricep pe tema asta. Poate vii la o intalnire, vorba lui DJ. Ca tot e joi azi, poate dau si eu sa-mi vedeti frumusetea
  7. Da, macar de era pe partea dreapta... Am vrut sa spun o poezie la RCA dar n-a tinut. Sper sa-mi inlocuiasca ambele portiere (firma zicea doar aceea de la sofer, serviceul zice de amandoua) si o s-o fac si pe aceea din banii mei pana la urma. M-ar costa 550 ron. Daca stau sa ma gandesc, ar mai fi o portiera de "rezolvat" ca sa fie in ton totul.
  8. Update Dupa ce am schimbat motorasul de la stergatoare si contactul electric de la cheie care pareau ca au murit subit si dupa ce am pus ulei Castrol Magnatec 5W40, astazi am mai suferit un accident (de neacordare de prioritate de dreapta pe niste stradute). Am pierdut o jumatate de zi cu mers la RCA EuroINS apoi la service pentru reconstatare. Vinovatul, o doamna cu un Opel Vectra care s-a grabit sa iasa de pe o straduta, fara sa ma vada ca vin din dreapta. Consider ca o parte din vina e si a mea pentru ca am avut timp de decizie macar pt un claxon, dar am estimat ca ma vede si ca sta la locul ei. Din pacate, nu a fost asa. Rezultatul in poze (2 portiere infundate bine, bara spate desprinsa si o zgarietura imediat dupa portiera stanga spate).
  9. Si eu as vrea unul cu Daewooclub. Sa-mi spuneti cat costa. Sa vad daca pot da pe la intalnire joia asta. Mersi frumos.
  10. Voiam sa spun ca nu gasesc loc de parcare prin zona semanatoarea. De obicei fac bine o garare sau o parcare laterala, insa nu sunt expert si unde mi se pare mie ca nu am loc suficient, nu intru. Insa azi toate locurile erau ocupate. Tot ce puteam sa fac era sa parchez ori in curtea IDM unde mi s-a promis de mai multe ori ca mi se blocheaza roata sau in curtea administratiei IDM (acelasi lucru). In SemaPark la fel nu am unde sa parchez (decat cu plata). Asa ca am parcat vizavi de MAX pe o strada laturalnica unde nu este niciun semn de oprirea interzisa. Relativ la instructori, eu cred ca am avut niste instructori buni. Pentru parcari am facut doar cateva sedinte, insa bineinteles ca nu se compara ce faci la scoala cu ce gasesti in trafic. Si nu am iesit in trafic de unul singur din prima zi, norocul meu a fost cu taicamiu care a stat o luna de zile pe scaunul din dreapta si a incercat sa-mi dea cat de cat o mica incredere in mine.
  11. In weekend de obicei fac Bucuresti-Buftea dar poate-mi fac timp si de o plimbare prin Bucuresti. Oricum am ajuns sa iau masina in fiecare zi. Mai greu cu parcarile. Azi dimineata nu am gasit loc si am parcat-o cam la 5 minute de mers pe jos. Chestia este ca in wekend nu este deloc aglomerat, dar probabil imi voi da seama unde fac de obicei manevrele gresite (curba prea stransa etc). Recunosc ca mi-ar mai prinde bine o iesire.
  12. @Dj_Dark: Cam ce viteza aveai? Sa inteleg ca ti-a taiat fata?
  13. O sa incerc sa raspund tuturor. Nu am vrut o masina noua pentru ca stiam ca mai devreme sau mai tarziu o s-o lovesc, asa cum probabil fac majoritatea incepatorilor. Nu este o scuza pentru mine, sunt convins ca exista multi care n-au avut niciun fel de problema. Ce puteam sa-mi iau era doar SH, asa ca aveam de ales intre diverse masini de la targ sau nu (la care eu nu ma pricep sa zic in ce stare sunt) sau Cielo lui tata. Bineinteles, ca sa nu iau totul pe gratis, mi-a vandut-o pentru suma de 3000 de euro. Presupun ca este putin pentru anul de fabricatie si kilometraj, dar asa sunt tranzactiile in familie. Uneori nu sunt atent. De unde si aceste rezultate. Dar ma chinui in fiecare zi sa fac drumul Pantelimon-Semanatoarea la servici (aproximativ 12 km) pentru ca asa cum se spune, practice makes perfect. Poate ca mi-ar fi fost mai utila o Dacie, nu zic nu (Nova/SuperNova etc) dar asta am gasit la acest pret si in conditiile expuse, mi-a convenit si mi-a placut. Imi amintesc cand si-au luat ai mei Cielo, prin rate si eram foarte mandru de ea... Acum am ajuns eu s-o conduc (tata are o Toyota Corolla). Ce pot sa spun este ca mi-a placut Cielo si stateam pe forumul acesta inca dinainte sa am permisul. Referitor la varsta, poate daca luam permisul la 18 ani era altceva. Acum am 23, dar nu cred ca este o diferenta prea mare. Revenind, imi cer scuze pentru ultima poza, este vina telefonului (sunt niste aberatii cromatice). Portiera este cea de pe randul doi. Capota,cauciucurile si rugina asa le-am luat de la tata (o fi si vina lui ca nu s-a ocupat de ele). Trebuie sa ma ocup eu acum. Am crezut ca sunt bune cauciucurile (cel putin la inceput), dar m-am convins ca nu este asa. Despre distributie am tot vorbit cu tata sa o schimb (ca o duce el) dar mecanicul nu a fost disponibil saptamana aceasta. Stiu ca nu este bine si multi si-au schimbat pe la vreo 50 si ceva de mii. De portiera imi pare rau cel mai mult acum si cred ca o voi schimba (tabla nu este gaurita). Nu sunt vitezoman si nici nu cred ca voi fi, franez la fiecare trecere de pietoni si in oras merg cu maxim 60. Imi cunosc limitele si vreau sa incep sa-mi cunosc si masina, de aceea am venit aici, ca sa invat si sa incerc sa aplic desi momentan sunt antitalent. Oricum nici meseria nu ma ajuta prea mult (sunt programator) dar asta nu trebuie sa fie un impediment. Am tot respectul pentru voi care ati facut majoritatea sute de mii de kilometri si vreau sa ajung si eu tot cam pe aceleasi directii. Poate ne vedem la o intalnire.
  14. Dupa cum am promis, niste poze. Se vede cum s-a luat un pic vopseaua si o bucata din bandou, de asemenea si urmele de rugina de care va trebui sa scap (rugina era de dinainte). Se poate indrepta tabla aceea (ca nu mai vreau sa fac pe casco) si sa se vopseasca sa fie ca nou? Rugina stiu ca nu trebuie s-o las dar momentan nu mai am bani sa fac nimic. As mai vrea sa fac si zgarietura aceea de pe capota. Iese cu un polish? Am mai remarcat si faptul ca atunci cand misc de volan pe la 20-30 km/h se aude un mic zgomot, un fel de clanc ca si cum ar fi gata sa se rupa ceva... Imi fac probleme sa nu fie ceva grav la directie in urma tamponarii. In rest, sunt multumit de ea, cred ca ea este dezamagita de mine, dar trebuie sa ne descurcam amandoi. Saptamana viitoare ma duc si fac distributia la un mecanic care a lucrat la service Daewoo. Are deja 59670 km. Ca sa schimb registrul, pe DN in drum spre Buzau s-a comportat impecabil, nu i-am dat mai mult de 120 pentru ca mi-era frica, dar oricum ma flashuiau bmw-urile, pana si loganurile din spate. La 120 aveam in jur de 3000 de turatii si ceva zgomot de fundal, dar masina statea bine pe drum. Avand in vedere ca a trebuit sa indrept si janta, eu zic ca am avut noroc. Ghinionul s-a produs in jur de 21.30 pe drumul de intoarcere, spre Buftea (DN1A) unde este un drum super bombardat, dar din pacate pe acolo m-a dus GPS-ul. In Buzau am cunoscut intamplator un pictor care ne-a aratat atelierul, am mai fost si pe la Sarata Monteoru deci in total a iesit chiar ok. Ce-as vrea eu sa fac este un control complet (directie, frane, ulei si alte lichide, consum de combustibil). Inteleg ca la revizie nu se verifica toate acestea, dar vreau sa ma simt eu impacat.
  15. Multumesc pentru sfat O sa fac niste poze maine sa va dati cu parerea.
 

×
×
  • Create New...