Jump to content

nluncasu

Membru
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

1 Follower

About nluncasu

 • Rank
  Forumist

Profile Information

 • Din
  Navodari
 • Auto
  Chevrolet
 • Model
  Aveo
 • An
  2008

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mai degraba,s-a stricat.Toate se strica,dupa un numar de comutari.
 2. De obicei,la Chevrolet,antena o constituie chiar rezistenta de dezghetare/dezaburire a lunetei.E si un modul prin spate,care asigura separarea celor doua functii.
 3. nluncasu

  Covid 19

  Fiecare are propria experienta in materie de relatii cu autoritatile.Iar eu,fiind,de obicei,adeptul solutiilor pasnice,am avut,totusi,la cei aproape 73 de ani ai mei,destule contre cu autoritati,de tot felul.Am castigat mereu,(cu o singura exceptie),uneori,la apel,am obtinut si daune,chiar de la ministerul culturii.N-am apelat vreodata la vreun avocat.Asa ca,sunt,in continuare,optimist.Am avut si eu,in familie,pe cineva defetist,chiar pe sotia mea.Insa,mi-am vazut de linia mea,anume sa nu fac valuri,dar,nici sa nu las lucrurile asa cum au cazut si sunt multumit de asta.Asta mi se pare calea potrivita de urmat in viata.
 4. nluncasu

  Covid 19

  Se pare ca n-ai inteles sensul postarii mele.Am vrut,numai,sa arat ca cunoasterea in amanunt a legislatiei,poate fi o bariera in calea unui comportament abuziv al organelor.Nu vorbesc de cei care au abuzul in gene.Pentru aia exista contestatia,urmata,eventual,daca castigi,de o plangere si solicitare de daune.Dar,pentru asta,iti trebuie timp si ceva sange in instalatie.
 5. nluncasu

  Covid 19

  Cu privire la sanctiunile la moda astazi,e bine de precizat ca ele sunt reglementate prin OG2/2001.Astfel,la articolul5/2,exista o gradare a sanctiunilor:prima este avertismentul,amenda fiind pe locul 2.In plus,articolul 6 prevede ca ambele sanctiuni pot fi aplicate tuturor categoriilor de contravenienti,iar articolul 7 spune ca avertismentul este aplicabil si in cazul(cum e acum)ca actul normativ nu face referire la aceasta posibilitate.Chiar si avertismentul poate fi nuantat(verbal,sau scris)Trebuie sa va mai spun ca aceste,,amanunte",pe care le-am invocat,de cateva ori,in fata agentilor de circulatie,au creat oarecare deruta,dar totdeauna au produs efecte,cateodata,fara comentarii,alta data,cu ceva galagie(nu din partea mea,desigur)Deci,cu masca,sau,fara masca,fiti pregatiti sa va aparati,nu numai sanatatea,ci,si drepturile.
 6. nluncasu

  Covid 19

  Ba da,dar e caldura islamica(siita).Are si globalizarea circulatiei,dezavantajele ei.
 7. Sunt multe difuzoare care se potrivesc la gauri,fara modificari.Pe de alta parte,nu trebuie sa fii impatimit al muzicii,cum zici,ca sa auzi diferenta de calitate intre difuzoare.Iar,daca ti-am pomenit de adaptoare,de ce mai intrebi daca exista,din moment ce am spus ca le am?Alea de pe Aveo,pe langa faptul ca sunt slabute(neavand nici tweetere incorporate),mai sufera de o boala:sunt lipsite de sensibilitate,adicatrebuie sa dai volum mare ca sa le auzi cum trebuie.Iar asta o spune un fost muzician care are auzul antrenat.
 8. Daca tot te apuci,macar pune niste difuzoare compatibile(gaura.rama,gauri prindere),dar bune.Cred ca am o pereche de cabluri adaptoare pentru difuzoare standard.
 9. Cauze,mai multe.Prima,ar fi ca ai dat tare in ele.A doua,ca nu sunt de calitate.O alta posibilitate ar fi ca difuzoarele sa fie bune,dar sa se fi ars integratul final din player.Deci,cum am mai spus aici,pune,mai intai,bateria de 9V pe difuzoare si vezi ce se intampla.Merge si cu multimetrul,dar iti arata numai daca bobina e in regula,nu si starea difuzorului.
 10. In principiu,ceasul se reseteaza daca tensiunea(12V)care mentine memoria se intrerupe la luarea contactului.Asta poate fi produsa de un contact imperfect in priza de alimentare a ceasului.deci,scoate priza,da cu spray pentru contacte si pune-o la loc.Altfel,cred ca trebuie alt ceas.
 11. Asta e o practica obisnuita in piata auto.Exemplu:Daihatsu Sirion,Subaru Justy,Toyota Passo si Toyota Boon.toate sunt una si aceeasi masina.Doar emblemele sunt diferite.Considerentele sunt numai comerciale si au legatura cu renumele diferitelor marci pe diferite piete.
 12. De unde ai scos-o,pe asta,cum ca arata,,exact la fel"?Nu-s la fel,nici pe afara,nici pe dinauntru.
 13. Chestia aia,cu minimum 100 CP,chiar si cand e incarcata,e doar o scapare in exprimare,sau,chiar crezi ca exista masini la care puterea motorului e variabila,depinzand de incarcatura?
 

×
×
 • Create New...