Jump to content

Vali 62

Membru
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

About Vali 62

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Craiova
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo 1,4 101 cp
  • An
    2010
  • Nr. Inmatr.
    AAM

Recent Profile Visitors

830 profile views
  1. Buna ziua. Rog posesorii de Aveo 2010 cu motor 1,4 de 101 CP să-mi spună si mie la câți km schimba distribuția . Eu am schimbat-o la 68000 km acum 4 ani desi manualul de intretinere a mașinii,cu care a fost vândută zicea de 160000 sau 10 ani. Am pus atunci kit INA made in UK,oare rezista 60000 km.? Acum mașina are 97000 km . Multumesc.
  2. Buna ziua va doresc. incepand de ieri am o noua problema ,așa din senin nu mai merge închiderea din telecomanda,am încuiat-o și după doua ore nu am putut S-o mai descui decât cu cheia. Baterie in telecomanda este ca se aprinde ledul telecomenzii la apăsarea butoanelor,se poate Închide din cheie,deci închiderea mașinii funcționează,se exclude siguranța. Menționez ca modulul de alarma și închidere este montat ulterior pe mașina,nu a fost din fabrica și când deschideam ușile mașinii era programat sa aprindă lămpile de avarii iar la închiderea oricărei uși ,după deschiderea din telecomanda ,bipaia de doua ori după 15-20 secunde sa atenționeze ca mașina este descuiata,lucru care nu se mai întâmpla și nu se mai aprinde nici ledul in interiorul mașinii ,cel care arata ca alarma este activata. O alta chestie observată,butonul de deschidere acționează dar nu întodeauna ci numai după 1-2 ore după închiderea cu cheia. S-a ars modululul de alarma sau ce draci a găsit-o? Va mulțumesc pentru păreri .
  3. Parca as încerca prima data varianta cu aditivul asta.L-a mai încercat cineva?
  4. Pai și atunci mecanicul care mi-a recomandat 10w40 la ce se gândea?
  5. Exclus,schimbat uleiul la maximum 1 an și maximum 6-7000 km
  6. Nu știu dar sunetul este absolut identic,parca aud motorul meu,
  7. Mulțumesc pentru sfat cred ca o sa încerc mai întâi și varianta cu Liqui Moli aditiv pentru tacheti hidraulici,sa vedem ce iese.Rau nu poate face.
  8. In manualul meu de utilizare,dat de dealer-ul Rucom la vânzarea mașinii,la capitolul cu întreținere și perioade de schimb,sub dorm de tabel sunt prezentate ambele variante,1,2 și 1,4 cu schimburile lor și la ulei la fel.
  9. Pentru ameliorare Mecanicul mi-a spus sa încerc un 10w40 asta după ce am schimbat uleiu la el și a pornit mașina sa ia motorul ulei,atunci iar s-a auzit,desi motorul era cald.Sincer mi-e frica sa bag 10w40 pentru ca in manualul de utilizarea al mașinii scrie ca numai la motorul de 1,2 se baga acest ulei. Sincer nu știu cum sa procedez in viitor,cred ca pana la urma trebuie văzut ce este înăuntru .
  10. Numai la prima pornire și-n zi,indiferent de anotimp,sau după cel putin 7-8 ore.Ierk dimineața a făcut exact ca cea din video,azi dimineața mai putin.Am văzut pe YouTube ca ar fi o supapa de sens in catcasa filtrului de ulei .Nu sunt sigur.
  11. Chiar nu stiu cum o sa procedez,voi vedea.Multumesc mult de tot.
  12. Buna ziua.Masina mea ,Aveo 1,4 100 cp,din 2010 si 93000 km,la pornirea la rece,pentru 2-3 secunde face un zgomot ciudat. Asta de vreo 2 ani si mi s-a spus ca nu e nimic,sunt culbutorii hidraulici care raman fara ulei la pornire. Am schimbat uleiul acum 3 ani,de la Mobil 5w30 la Liqui Moly 5w30 si acum mecanicul care l-a schimbat a spus ca nu-i place zgomotul si ca ar trebui sa pun ulei 10w40 si ca de asemenea ar trebui verificat mai in amanunt. O parere avizata va rog frumos. Atasez si un video.Nu este masina mea dar arata la fel iar sunetul este identic. Multumesc foarte mult.
 

×
×
  • Create New...