Jump to content

mardinu

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About mardinu

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo
  • An
    2006
  1. Salutare, Am o problema, boxele de pe spate nu se mai aud. Am verificat setarile din consola, nu e activat fade pe ele, nu se aude absolut nimic. Ce pot face, cum pot verifica care e problema? Acum se aude doar in cele din fata. Sunt sigurante, ceva? Merci
  2. Hello! Am rezolvat problema: mi s-a montat condensator nou. Pana acum functioneaza ff bine. Costul operatiei: 950 RON. Ca o paranteza, la reprezentanta Chevrolet Radacini, costul ar fi fost 2800 RON!!!
  3. Merci. Am aruncat un ochi sub etrier. Mai am cam 5-6 mm "carne" pe ele, la 38.000 km. Voi cam la ce grad de uzura le schimbati?
  4. @Nu_stiu_totul Prima problema cu AC a aparut la cateva luni dupa ce a expirat garantia in 2010, am reincarcat cu freon (cam 2/3 pierduse) si am trecut peste vara. Apoi toamna, am sesizat aceleasi simptome asa ca in primavara urmatoare (2011) am reincarcat. De data asta a tinut 2 luni apoi iar am incarcat si a trecut vara. Calculul a fost simplu: condensator nou plus manopera, plus etc., = 200 euro. Reincarcare 25 => 8 reincarcari, grosier asa cam 8 ani. Pai cu cei 3 anteriori, am calculat ca voi vinde masina mai devreme de 11 ani... Eee, socoteala pe hartie nu se potriveste cu ce e in teren: anul asta am incarcat si deja pana acasa, in cateva ore s-a dus. In timp s-a marit gaura, probabil... Acum, radiator nou - 200 euro, sudat - 65 euro ? Idei? Astept si niste posesori de Aveo, daca au avut problema asta...
  5. Salut, Placutele de frana pe Aveo 1.2 (2006) au senzor de uzura?
  6. Salut! Aveo 1.2 (2006), cu condensatorul (radiator AC) fisurat. Se zvoneste ca ar fi o problema a modelelor Aveo. Baietii de la serviceul unde am descoprit fisura zic ca se poate suda. A mai patit cineva treba asta? A mai sudat cineva condensatorul?
  7. Salut! Aveo 1.2 (2006), cu condensatorul (radiator AC) fisurat. Se zvoneste ca ar fi o problema a modelelor Aveo. Baietii de la serviceul unde am descoprit fisura zic ca se poate suda. A mai patit cineva treba asta? A mai sudat cineva condensatorul?
  8. Ok ,merci oricum... Am reusit fara cheie, doar cu mana.
  9. Multumesc, maine ma bag sub masina... De strans filtrul, scrie pe el, ca 3/4 de rotatie dupa ce a aderat la blocul motor... Unde ai gasit cheia aceea Viktor, m-am uitat prin Selgross, dar nimic?
  10. Aveo 1.2, berlina Bucuresti - Paris - Bucuresti = 5000 km (autostrada in afara, europene evident in Romania) 9 alimentari ~ 35 litri/alimentare = 315 litri (E95) Consum = 6.3% Kilometrajul aprox. 16.000km Viteza medie autostrada 130-140, aprox 3500 rpm
  11. Salut! Va rog, 2 intrebari: - ce cheie imi trebuie pentru surubul de la scurgere ulei, Aveo 1.2 ? - ce model de cheie imi recomandati pentru filtru ulei, Aveo 1.2 ? O merge "la mana" ? Multumesc
  12. Salut, posesorilor de masini Coreeen, printre care ma aflu si eu. Iata un articol din Capital din 17.01.2006. Ce parere aveti? Ce facem? http://www.capital.ro/index.php?section=ar...p;cauta=leasing
  13. mardinu

    Rca La Leasing

    Lucian M, uite un link cu tarifele la BCR Asigurari pentru 2007. http://www.btwc.ro/rca_lista_preturi2.php Cei mai ieftini oricum. Pacat ca n-am stiut inainte sa optez pt Asiban (am avut de ales intre 3 companii). Bafta!
  14. mardinu

    Rca La Leasing

    Greseala, pentru ca fost o greseala, a fost a lor. Mai precis a HVB insurance broker care pe polita trecuse valoarea de la RCA persoana fizica. In factura au trecut valoarea de la RCA persoana juridica. Am sunat astazi si mi-a confirmat si s-au scuzat in acelasi timp ca au gresit polita de la inceput si ca nu am fost singurul la cere s-a facut pe persoana fizica. Si9 ca daca ma deranjeaza ca pe polita e trecuta alta suma o sa-mi trimita d-l Director o scrisoare in care o sa ma asigure ca nu este nici o problema!?! Asta cu d-l director m-a linistit foarte tare... In fine, am verificat si cu tarifele la Asiban, si au emis corect factura. Asta e, TVA tre sa-l platesc. Insa pentru ce-i care mai vor sa faca leasing, aveti grija sa cereti sa incheiati voi RCA ca sa scapati de TVA. Merci. Bye.
  15. mardinu

    Rca La Leasing

    Salut! Am luat un Aveo in leasing prin HVB. Supriza a venit cu factura de RCA. Pe polita scrie 246 lei. Ei mi-au facturat 351 lei plus TVA. De unde diferenta de 100 lei? A mai patit cineva la fel? Sa ma duc sa ma iau in gura cu ei?
 

×
×
  • Create New...