Jump to content

romanvs

Membru
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About romanvs

 • Rank
  Forumist

Profile Information

 • Din
  Craiova
 • Auto
  Chevrolet
 • Model
  Aveo 1.2 sedan
 • An
  2009

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De ceva timp la deschiderea/închiderea cu cheia se activează sau nu centralizata. Câteodată se închide după ceva timp.
 2. Motorul merge bine(exceptând micile întreruperi) acum și pe gaz și pe benzina. Am făcut vreo 700-800km. Se pare că problema ar fi fost de la un fir de la injectorul 2 care era dezizolat(s-a atins de conductă de la egr și s-a topit )și dădea la masa.
 3. Distribuția a fost schimbată în primavara. S-a pus testerul și s-a constatat că nu funcționează corect (misfire)la pistonul 2. Au fost deconectate mufele de la instalația de gpl de la injectoare și au fost montate mufele instalației motorului direct pe injectoare și motorul functioneaza în mare parte bine fara sa mai aprindă check-ul. Pe tester nu mai apar erori. In mers câteodată se simt mici întreruperi pe la aprox 2000rpm pe turație constantă,pe demaraj nu. Am făcut deja vreo 50km pe benzina combinând diferite regimuri de mers și motorul se simte vioi... Urmează să mă duc iar la service gpl să găsim "buba"...
 4. Ziua și problema... S-a aprins check-ul și clipește din când în când pe benzina și pe gaz. Un mecanic îmi zice că ar fi un injector de benzina care nu ar închide complet și afuma bujia la 2.
 5. Salut! Știe cineva vreun service sau vreun mecanic specializat pe gama Chevrolet in Craiova sau împrejurimi? Dețin un Chevrolet Aveo (2008)de 1.2 sohc care nu funcționează corespunzător.
 6. S-au resetat și calculatorul de la instalația gpl. Acum funcționează normal.
 7. Mie nu mai îmi funcționează închiderea centralizata din cheie de ceva timp. Am schimbat bateria de la telecomanda dar degeaba,ledul se aprinde...
 8. Azi am scos mufa la calculatorul mașinii și după câteva minute am remontat-o și mașina a funcționat bine vreo 4-5 minute apoi iar a revenit la mersul in doua pistoane. Am repetat procedura dar cu instalația de gaz scoasă din uz(decuplata de la alimentare prin scoaterea siguranțelor) și motorul funcționează bine. Am făcut deja vreo 20 km și e totul ok. Rezulta că este ceva in neregula cu calculatorul de la gaz sau altceva din instalația electrică a instalației de gaz.
 9. Salut! Am un Chevrolet Aveo de 1.2 sohc care merge in doua pistoane. Mașina este și pe gpl. După cum spuneam mașina merge in doua pistoane(1 și 4) și nu vrea să treacă pe gaz. Cred că pe gaz ar funcționa corect dar nu trece. Am înlocuit bujiile care erau uscate și neafumate dar degeaba...
 10. Salut! Am un Chevrolet Aveo de 1.2 sohc care merge in doua pistoane. Mașina este și pe gpl. După cum spuneam mașina merge in doua pistoane(1 și 4) și nu vrea să treacă pe gaz. Cred că pe gaz ar funcționa corect dar nu trece. Am înlocuit bujiile care erau uscate și neafumate dar degeaba...
 11. Salut! Dețin un Chevrolet Aveo 1.2 de 72cp fab.2008 și am nevoie de conducta de benzina de tur,cea care se conectează la rampa de injectoare. Știe cineva,codul de piesa,sau dacă se potrivește de alt autovehicul ( de exemplu Daewoo Matiz sau altceva,pentru ca de la celelalte motorizări de pe Aveo nu se potrivesc). Sa o cumpăr noua nu am găsit iar din dezmembrări încă mai caut una în stare cât mai buna.
 12. Ai spus că codul OEM este 96540656 (T4) dar pe traductorul de pe mașină este 96450860(TA).Mașina mea este Aveo 1.2 8v . Se nimerește codul dat de tine?
 13. Am incercat sa pun contactul și să apăs butoanele de pe telecomanda (cheie) dar nu funcționează. Am omis sa spun că ledul de pe ceas nu a mai funcționat de când nu mai funcționează închiderea centralizata din telecomanda.
 14. Am înțeles că se demontează furtunele la intrarea în calorifer și se circulă cola in calorifer câtva timp.
 

×
×
 • Create New...