Jump to content

Rca Valabil

Recommended Posts

Daca ai un incident si te duci la politie, nici macar nu-ti trebuie rca-ul... doar sa dovedesti ca e valabil, nu esti obligat sa-l dai pagubitului.

Daca te opreste politia, poti sa-i prezinti dovada printata, el poate verifica daca e valabila sau nu. Dar, daca e al dracu', poate sa-ti dea amenda... pe care o contesti si o castigi, dar pierzi timp.

"Al dracu"? Al dracu de prost tre sa fie tablagiu' de se incumeta a imparti amenzi pentru asa ceva, cind prezinti o dovada clara a unui Rca valabil. Si cam pe aceiasi unda ii al de-i semneaza procesul verbal . Eu unu m-as da pe ulita cu acea copie fara nici o retinere. Nu treci vama cu copie, in rest ... la mai mare ...

Personal nu car niciodata originalul asigurarii cu mine. Am o copie micsorata care incape in talon. Am avut parte de vreo 2 filtre si nici unul dintre agenti nu a avut nimic de comentat. Nu spun ca e OK si ca e conform cu legea insa o sa raman fidel solutiei. In felul asta nu risc deteriorarea originalului si, in cel mai rau caz, o sa contest o decizie a unui agent mai catolic decat Papa. In plus, sa nu uitam de CEDAM !

• 2 months later...