Jump to content

speedy82

Membru
  • Content Count

    123
  • Joined

  • Days Won

    3

Everything posted by speedy82

  1. Vopseaua pe gama Chevrolet este foarte moale. Mai corect, lacul. Aici, evident, sunt avantaje și dezavantaje. Pe de-o parte fiind mai moale, nu se cibește atât de ușor la grindină, pietricele mici etc, dezavantajul fiind că în mod constant trebuie să ai grijă, unde și cum o speli, plus că din când în când îi face bine o corecție de vopsea. Îți spun din proprie experiență, pentru că și eu am avut culoarea asta și era o provocare să o mențin la nivelul la care îmi doream eu.
  2. speedy82

    Nubira Ii

    Am uitat să îți zic ultima dată când ne-am văzut: vopsește jantele un gri carbon metal. Îți zic din proprie experiență, că arată într-un mare fel
  3. Hai că nu mai e mult până revine pe străzi!😁
  4. Posibil să fie de la soluțiile de la spălătorii.
  5. Wow! Cam ai de lucru de la E46, dar dupa cum este gluma cu noua culme a consolarii (Vaaaai nu se mai scoala...Dar ce frumos atarna) cel putin sunt consumabile si nu chestii de reparat. E36-le merge chiar foarte bine, iar senzatia oferita de el, pentru mine, a fost de nota 10!
  6. Foarte frumoasă mașina și îngrijită cum trebuie. Întrebare: unde anume ai vopsit-o, când ai schimbat bara, farul etc.?
  7. Ne vedem. Aștept să mi-o prezinți și pe Nubi🤩
  8. Foarte frumoasă mașina și îngrijită. Să o stăpânești sănătos! Apropos de discuția cu farurile mătuite: ai cumva xenon pe ea, sau sunt halogene, că am uitat să te întreb aseară? Și cum vezi cu farurile, indiferent de configurație?
  9. Ai grija sa ai toata admisia fara gauri, sa nu iti mai traga aer fals si verifica neaparat injectoarele. UN coleg tot posesor de gaz, avea aceeasi problema. Pana nu a schimbat un injector, care era mort nu a rezolvat problema. Despre Tremurat, daca pe spate articulatiile sunt cu probleme, schimba-le si pe urma fa si o geometrie+echilibrat de roti
  10. Set 4 jante de tabla, 6jx15, PCD 4x114, 3, ET 44, dimensiunea gaurii centrale 56, 5. Jantele sunt reconditionate (sablate si vopsite electrostatic gri carbon cu extra perla), cu simt de raspundere, ca pentru uz propriu, insa au fost inlocuite cu aliaje. Nu au fost montate dupa reconditionare. Pret: 400 ron, negociabil! Poze voi pune mai pe seara, dar daca este urgent postez un link: http://olx.ro/oferta/de-vanzare-jante-de-tabla-15-inch-ID2D2Yd.html
  11. Dupa lupte seculare, ce au durat 5-6 luni am rezolvat problema. Se pare ca a fost de vina o mufa mai "incapatanata" si care dupa cateva pulverizari de spray de contacte si cateva testari cu OBD-ul am scapat de bordul "pom de Craciun".
  12. speedy82

    Black Beauty

    Multumesc cris06! Intrebam pentru ca imediat ce am desfacut acolo, din 4 becuri functionale, a mai ramas doar unul...viabil. Si ma gandeam ca poate am facut eu ceva gresit. O sa ma mai uit dupa becuri (pentru ca de fapt nici nu am facut-o pana acum), ca imi e cam groaza sa ma apuc de bricolari pe acolo. P.S. Intrebare: becurile respective se gasesc cu tot cu socluri, sau trebuie desfacute de acolo si lipite cele noi?
  13. speedy82

    Black Beauty

    Am reusit sa le desfac si eu si am luat unul drept model. Partea cea mai interesanta este ca acum dupa ce am desfacut unitatea de climatronic, nu a mai ramas decat un bec in viata. Astea se monteaza doar intr-un un anumit fel, ca si ledurile?
  14. speedy82

    Black Beauty

    Sa inteleg ca si tu ai trecut prin episodul asta. Stii macar ce tipuri de becuri, ca sa ma apuc deja sa caut, daca tot sunt asa de rare, becurile astea?
  15. speedy82

    Black Beauty

    Si la mine s-au ars toate becurile de la displayul de la climatronic. Ceea ce e supern naspa, pentru ca seara merg pe ghicite...sau mai exact pe simtite. Oricum o sa ma apuc sa desfac pe acolo, mai ales ca acum trebuie sa imi vina si ustensilele de desfacut plastice Daca gasesti ceva becuri/led-uri cat mai OEM, posibile, da si tu de stire aici su pe PM, te rog!
  16. Demontare fete usi (fata/spate): http://www.youtube.com/watch?v=H3Dmgeic-6Q http://www.youtube.com/watch?v=P888kSWsuVI
  17. speedy82

    Black Beauty

    @Mircea: probabil colegul mariusmrs a intrat pe topicul meu si a vazut operatia descrisa de mine...sau a mai auzit de la masinile din grupul VAG, renumite pentru acest defect. Dar ca sa revenim, la "subect" felicitari pentru kilometraj si la mai mare. P.S.: Fericitule, ca nu mai ai becul ala rosu aprins, in bord!
  18. speedy82

    Regina

    Cauciucurile sunt cumparate de la un magazin de tuning, cu dot ianuarie 2014, iar ca pret, nu mai stiu sa iti spun, avand in vedere ca au fost pachet cu jantele, valve si restul "bunatatilor"
  19. speedy82

    Regina

    Din epopeea "Tara arde si baba se piaptana" va prezentam episodul...X (litera si nu cifra): Avand in vedere faptul ca "marele" GM a fost extrem de serviabil in a remedia problema mea/noastra legata de modulul de airbag parlit cu success de DPF, (desi am incercat sa iau legatura cu ei prin toate canalele posibile inclusiv la Chevrolet Europa, in Elvetia - tot degeaba), m-am gandit sa imi ofer si sa ii ofer si Reginei un cadou inainte de Paste. Ca atare, intrucat dupa datina romaneasca, inainte de sarbatorile Pascale, copilului I se cumpara incaltari noi, s-a purces la achizitionarea unui set de jante OZ SuperTurismo GT (6,5jx15) si un set de gume Toyo Proxes T1R (195/55/15), plus alte maruntisuri necesare (antifurturi si valve ascunse). Dupa montarea lor primele impresii sunt extreme de bune. Zgomotoul la rulare este foarte mic, mai mult se aude motorul decat rotile (cu toate ca pe eticheta originala clasarea lor nu era cea mai buna). In plus si aderenta este foarte buna, indifferent de suprafata de rulare (uscat-umed-ud). Pe langa acest cadou binemeritat, intrucat a venit timpul si kilometrii i-am facut si revizia, care pe lang aoperatiunile obisnuite a inclus si schimbarea basculelor...deh drumuri romanesti. Insa cel mai mare castig al reviziei si pe care eu initial nu l-am sesizat (dar ce bine cand ai prieteni) a fost ca motorul si-a schimbat sunetul. Mai exact a devenit mai tacut, in special in ralanti. Deci iata ca ce a promis uleiul (Motul de data asta si nu GM) s-a intamplat. Cam atat pentru acum, toate bune tuturor coleglor de forum, de marca si de...drum! P.S. Atasez si cateva poze cu botosii http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/842/olch.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/835/g4ap.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/843/xaye.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/838/j6w5.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/838/vea9.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/834/jtfn.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/842/80g5.jpg
  20. De acord cu tine. Dar ce garantie sa mai acord GM cand masina nu se mai fabrica de o gramada de vreme, iar cele existente sunt iesite din garantie
  21. Incerci degeaba cu alt tester, pentru ca nu iti arata nimic, asa cum ai descoperit si tu. Eu nu am gasit o interfata, neoriginala, care sa se poata conecta la masina si sa imi arate si alte detalii in afara turatiei motorului si cateva mici erori, daca este cazul. Ar fi interesant daca stii, ce s-a mai intamplat in momentul respectiv, cand s-a arpins martorul. De exemplu la mine s-a intamplat dupa o curatare de DPF. Trebuie sa incerci cu diagnoza oficiala, sa vezi ce eroare iti da. Am spus mai sus ce am patit si eu. Tu ai mai reusit sa faci ceva cu a ta? Ca a mea asa a ramas de mai bine de 1 an...
  22. Se vinde: - una bucata CD Player Philips model CD207, model clasic, fabricat in Belgia. Player-ul se afla in perfecta stare de functionare, fara lovituri, fara interventii de nici un fel, fiind foarte putin utilizat. PRET: 180 de euro; - una bucata webcam Microsoft LifeCam model VX-1000. PRET: 45 ron. Preturile sunt negociabile! Telefon: 0720.364.129
  23. Multumesc frumos, Mike1, pentru promptitudine si seriozitate. Mai apelez la voi. Nota 10!
  24. Buna ziua! M-ar interesa si pe mine pentru un Chevrolet Lacetti sedan, diesel, un set de filtre (aer, polen si motorina), de la ce producator le aveti si la ce preturi. Multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...