Jump to content

Geo_ZGA

Membru
 • Content Count

  1232
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  68

6 Followers

About Geo_ZGA

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 08/03/1981

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Location
  bucuresti
 • Din
  Bucuresti
 • Auto
  Mitsubishi
 • Model
  Pinin
 • An
  2002
 • Nr. Inmatr.
  B-81-ZGA

Recent Profile Visitors

1450 profile views
 1. De la o piesa care se incinge, din cauza unui contact imperfect probabil... trebuie vazut pe masina care piesa anume. Bloc de lumini, cablaj, panou sigurante etc
 2. Eu as merge pe Kia sau Hyundai... imi inspira mai multa incredere decat frantuzoaicele sau italianca. Iar japoneza... totul bine si frumos, pana ajungi la piese de schimb. p.s: sau mai bine schimbi toba si cablul de frana de mana
 3. Geo_ZGA

  Metal Detecting - Sau Fiare Vechi

  Merge, merge Da, a luat o schija probabil... nu e obligatoriu sa fi fost pe capul cuiva, multe se pierdeau si luau lovituri cazute pe pamant. Ambele au fost revopsite, din pacate. O sa incerc cu diluant, sa vad daca sterge vopseaua proaspata. Daca nu... curatate si revopsite dupa cod de culoare (la interior e cea originala), dar asta mai la vara, cand/daca oi avea chef. Ieri am tot umblat la magazine de electronice, nu am gasit nicaieri difuzor. Ba de 2 ohmi (cica sa pun 2), ba de 8 ohmi... pana la urma am comandat de la chinezi.
 4. Geo_ZGA

  Metal Detecting - Sau Fiare Vechi

  Primite cadou de la un coleg. Romaneasca ww2 si banuiesc ca ruseasca ww2 (cea cu gaura)
 5. N-am inteles ce ai vrut sa spui, de fapt... sa nu mai facem schimbul, doar sa completam? Sa-l lasam 20.000km?
 6. Geo_ZGA

  Metal Detecting - Sau Fiare Vechi

  Mai sunt vreo 2-3 pe campurile de langa... si inca vreo 2 dupa padure, din ce ne-a zis padurarul. E mica, pt 2-3 persoane, nu prea ai mare spatiu in interior.
 7. Geo_ZGA

  Metal Detecting - Sau Fiare Vechi

  Azi am iesit din nou... am mers pe ww1, nu l-am gasit, dar am dat de nitel ww2
 8. Geo_ZGA

  Nubira II

  Clasic :)) E bine ca e totul bine.
 9. Geo_ZGA

  Metal Detecting - Sau Fiare Vechi

  Am fost in ambele parti... de la Dina am luat difuzorul de 8 ohmi, la cel de la bloc (B4, ca l-am tinut minte) nu aveau nimic potrivit. Am gasit la tovarasul chinez 2 variante, de 40mm sau de 45mm (al meu avand 42mm). Luni sau marti incerc la cateva magazine din Buc, daca nu gasesc comand de la chinezi. Am dat un mail si la Garrett, dar vad ca nu se obosesc sa raspunda...
 10. Geo_ZGA

  Nubira II

  Nu e masa, ca nu aprinde checkul... vezi vreo mufa de pe la clapeta, sau undeva prin zona alternatorului.
 11. Geo_ZGA

  Metal Detecting - Sau Fiare Vechi

  Anul s-a terminat prost, a inceput si mai prost... am iesit ieri, dupa ce google maps m-a bagat pe un "drum" direct pe campuri, prin toate noroaiele, dupa 20 min detectorul a decedat. Mai exact difuzorul lui, nu se mai auzea deloc. Castile nu le folosesc, in concluzie erau acasa (la Buc)... deci detectia s-a terminat rapid si brusc, cu nervi. Azi am dat o fuga in Cta si am gasit, cu greu, un difuzor apropiat (plus ciocan de lipit, fir, fludor etc). 8 ohmi in loc de 4, 0.5w in loc de 1... se aude mai slab, dar se aude. Sambata revin la locul de ieri si sper sa fie mai cu succes.
 12. Geo_ZGA

  Lanturi De Iarna

  Crampoanele sunt interzise pe drumuri publice... Da, aduc un plus, ceva, si lanturile... dar pe gheata, nu am vazut mare diferenta, se misca f usor masina dar roata tot patina. Eu nu am avut, am vazut la altii. Mai utile sunt pe zapada, unde chiar prind aderenta.
 13. Geo_ZGA

  Lanturi De Iarna

  Pe gheata poti sa pui si mama lantului... tot taras te duci. Acolo doar tintele/cuiele ajuta cu adevarat.
 14. Daca te referi la cele de Logan... sunt cu mult mai ieftine, nu cu 2 lei (cele de Cielo sunt f scumpe, noi). Am inteles ca ar avea si o pulverizare mai eficienta... mai mult nu stiu sa-ti spun.
 15. Geo_ZGA

  Sarbatori Fericite!

  La multi ani! Sa ne vedem cu bine si in 2019
×