Jump to content

Geo_ZGA

Membru
  • Content Count

    1877
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    250

7 Followers

About Geo_ZGA

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/03/1981

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Mitsubishi
  • Model
    Pinin
  • An
    2002
  • Nr. Inmatr.
    B-81-ZGA

Recent Profile Visitors

4631 profile views
  1. Ieri i-am facut "pasaport". 666, the number of the beast 😄 A venit si teava cu coturile, sper sa reusesc azi sa le duc la atelier.
  2. Geo_ZGA

    Vand Pininul

    Masina o stiti toti, dar am zis sa fac un topic si aici... poate cineva stie pe altcineva care ar fi interesat. 2002, 162.000km, AC, geamuri electrice fata, oglinzi electrice si incalzite etc. Blocant central, LSD spate, anvelope AT (decente), inaltata 5cm. Evacuare inox. Motor refacut de aprox 10.000km, tinichigerie refacuta (99% e scoasa toata rugina), toate uleiurile schimbate, amortizoare, arcuri spate, discuri, placute, bucse, pivoti, bielete etc. Masina nu mai are RCA si nici nu ii mai fac. ITP valabil, luat pe bune. Nu e pregatita de vanzare, e murdara si parasita in parcare, nu se mai foloseste deloc. 3800 euro, fara schimburi (am deja 3 masini) Bucuresti sector 6 0749190444
  3. Poate fi distributia montata gresit, chiulasa stramba (trebuie macar verificata, cand se demonteaza) sau doar o problema de aprindere (bujii, fise, bobina). Desi coincidentele sunt rare, eu as zice ca a facut ceva gresit mecanicul.
  4. Nu folosesc radio, nu ma intereseaza sa prinda ceva, doar sa fie mica... roof rack-ul probabil va fi mutat mai in spate putin. Clar nu :)) Am detector mic, "de gagici", are loc... dar bagajele pt orice plecare de peste 2-3 zile nu incap in masina. Am pregatit si led bar cu cablaj, cand va fi gata roof rack-ul o sa-l montez si pe ala.
  5. Am comandat pana la urma teava de aluminiu de 32mm, e mai ieftina si mai usoara. Plus coturi. Azi a mai venit "un chinez", o antenuta mica-mica si suporti pt ochelarii de soare.
  6. Aluminiu. Varianta cu fier ar fi pe dimensiunea interioara a tevii de la portbagaj, ar fi mai de buget dar si mai grea si mai inestetica putin. Cel mai probabil voi merge pe aluminiu de 40mm.
  7. Mai sunt si verzi amandoua. Al colegului e totusi putin mai vechi si mai chinuit, l-a tot bagat pe offroad 🙂 Am fost azi la baietii cu sudura, ma ajuta dar trebuie sa-mi gasesc materiale... adica teava si 4 coturi la 90 grade. Plus o bucata de tabla pt deflector, dar aia nu e problema. Tot ce am gasit a fost teava de aluminiu de 40mm (39mm cea de la roof rack) sau teava din fier de 33.7mm (33mm interiorul celei de la roof rack). Ma gandesc totusi sa merg pe aluminiu, nu cred ca va fi asa vizibila diferenta aia de 1mm, totul vopsit negru la final.
  8. Sambata am montat roof rack-ul. Din pacate fostul proprietar a taiat bucatile fata-spate, care aveau si un rol de deflector, cred ca asta e motivul pt care a aparut o problema neprevazuta... pe la 80km/h face o rezonanta fff nasoala, de te scoate din masina. Dupa 100km/h e ok, ramane doar vajaitul clasic. Urmeaza sa vad cum rezolv, ca nu se poate merge la viteza aia.
  9. Aproximativ 10.5km pe munte ieri, fara rezultate notabile. Au iesit si ursuletii la plimbare...
  10. Sambata am montat paravanturile, foarte utile, nu imi mai vine tot curentul direct in cap. Si daca tot eram acolo, am peticit si gaura din scaun, sper sa tina. Anvelopele noi sunt f bune pe asfalt, nu am avut nici o problema la drum. Consum Buc-Predeal 9.1 in bord, retur 8.3 (am mers mai calm, in limita legala +9km/h).
  11. MDF. Am folosit de 18mm grosime, ca m-am luat dupa tipul de la taiere... dar ar fi mers si de 12mm. Costul total, cu balamale, magnet pt inchidere si mocheta cred ca a fost in jur de 50-60 lei. Si am mai dat 20 lei pe prenadez, dar mai am 3 sferturi din sticla.
  12. E f utila pt chestii care raman mereu in masina. Pe langa tot ce era deja prin portbagaj (mult spus portbagaj, spatiul ala minuscul din spatele banchetei), mai e putin loc si pt alte maruntisuri. Pe laterale as vrea sa mai fac ceva, e un spatiu mort, macar pe jumatatea din spate. Nu stiu inca ce si cum, trebuie sa ma gandesc.
  13. Vezi printre ultimile poze ale mele, de la Jimny... nu seamana locatia? :))
  14. Mi-am facut putin timp sa termin pusul mochetei pe cutie.
 

×
×
  • Create New...